Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Psikoportre Danışmanlık
Lisans hayatı boyunca ve sonrasında birçok eğitime ve seminere katılmıştır. Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Değerlendirme Testleri, Aile Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu olan bireylere yönelik uygulayıcı terapi eğitimleri ile birlikte farklı ekollerde eğitimler de alarak mesleki hayatına devam etmiştir.
Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Yetişkin Bireysel Terapi, Ebeveyn Danışmanlığı, Öğrenci Danışmanlığı gibi hizmetlerin yanı sıra Aile Danışmanlığı hizmeti de vermektedir.
2 sene özel bir klinikte danışan gördüğü meslek hayatına şuanda kurucu ortağı oldugu Psikoportre Danışmanlık Merkezinde devam etmektedir.
ö....k
Eşimi kaybettikten sonra kendimi toparlayamadım. Durup durup ağlıyordum. Seanslar sayesinde artık daha huzurluyum, rahatım ve pozitifim. 5 seans oldu gideli. Yönlendirmeleri çok iyi. Melisa Hanım mesleğine ve danışanına değer veren bir uzman. Hiçbir şeyi boşvermiyor. Bakış açısı, kişiliği, anlatması çok iyi. İnsanı hayata döndürmek için elinden geleni yapıyor.
f....ö
Kendimi iyi hissetmiyordum. O sebepten dolayı başvurdum. Sürecimiz çok iyi ilerledi. Melis Hanım bizimle çok iyi ilgilendi. Eşimle sıkıntılı dönemler geçirdim. Bunun için görüştük. Birlikte çift olarak katıldık. Çok iyi sonuç aldık. Kendisi çok iyi bir uzman.
Melisa hanımla tavsiye üzerine online olarak görüştük. Kaygılarım beni çok yoruyordu ama terapi bana o kadar iyi geldi ki. Samimiyeti güleryüzü soruları gerçekten beni çok aydınlattı. Bastırdıgım her seyle yüzleşebilme cesareti verdi. İyi ki tanımışım onu
g ...i
Çok memnun kaldım Oğlum üzerinde olumlu etkiler bıraktınız sizi çok sevdi doğru bir karar vermişim teşekkürler
ay...z
Tüm seanslar dolu dolu geçti iyiki gitmişim ve gidiyorum kendimi gün geçtikçe daha iyi hissediyorum Karşılaması, konuşması , dakikligi,ilgilenmesi en önemlisi seansin dışında bile bir sıkıntı oldunda sizinle ilgilenmesi kendi benliğimi ve renklerimi hatirlatiniz için teşekkür ederim başarılarınızın devamını dilerim
Uzun zamandır erteliyordum, Melisa hanım benim bütün önyargılarımı kırdı.Çok güleryüzlü ve gerçekten yararlı bir psikolog.Kendimi her anlamda daha iyi hissetmeye başladım.Ona ne kadar teşekkür etsem az.Keşke daha önce gelseydim..
Melisa hanıma tavsiye üzerine kızımı götürdüm. Bize karşı çok hoşgörülü ve anlayışlı yaklaştı. Oyun terapisi konusunda bilgili olduğunu hissettim. Benden hiç ayrılamayan kızım şuan severek okuluna gitmeye başladı. Sürecimiz devam ediyor. Her şey için teşekkürler.
Hasta
Melisa Hanıma oğlum için gidiyorum.
Besinci Haftamız ve hissedilir derecede oglumda degisimler gozlemliyoruz. Bu süreç çocuğa da bizede o kadar iyi geldi ki anlatamam ve iyiki de bu yardimi almisiz diyorum. Melisa hanim sevecen,ilgili ve kendini yetiştirmiş alanında yetkin biri. Oğlum randevu gününü iple çekiyor melisa ablaya gideceğiz diye. Böyle güzel ınsanların varlığını bilmek ayrı bir huzur. Yolu açık olsun ve bu güzel dokunuşları daim olsun insallah.
me...
Güler yüzü, yaklaşımı, isabetli tespitleri ile oyun terapisi de çocuğun inişli çıkışlı donemlerinde tedaviyi reddettiği asamada sabirla kararlılıkla uzmanlıkla cok güzel sonuçlara doğru gidiyoruz.
Çok teşekkürler
Melisa hanım terapiyle ilgili korku ve önyargılarımı yıktı, insana kendini değerli hissettiren bi tarzı var. Öncelikle beni çok iyi dinledi ve sorunlarım arasında kendi kuramadığım bağları kurmamda çok yardımcı oldu. Onun sayesinde kendimi ve hislerimi daha iyi tanıyabildim ve sorunun bir parçası olmaktansa çözümün bir parçası olmayı öğrendim. Teşekkür ederim.
Melisa Kayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Kayan, Psikoloji. Size Melisa Kayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Melisa Kayan adresi nerede?Melisa Kayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Inönü Mah. 1401 Sok. No.32 Pozcu Evo Is Merkezi Güney Blok Kat. 3 / 16 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Kayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Kayan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Kayan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Kayan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Melisa Kayan hangi dilleri konuşuyor?Melisa Kayan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Kayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Kayan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Kayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Melisa Kayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Kayan hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Kayan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.