Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Edirne
Psk.Dan.Melisa Meryem Gökhan
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Edirne
Psk.Dan.Melisa Meryem Gökhan
süpervizyon eşliğinde gerçek danışanlar ile psikolojik danışma
oturumları yaptım. Güz ve Bahar dönemleri olmak üzere toplamda
2 danışan ile görüştüm. Güz döneminde toplamda 10 oturum,
Bahar döneminde de toplamda 12 oturum gerçekleştirdim. Bu
oturumları süpervizyon desteği alarak yürüttüm. Eğitim sürecimde yaşam boyu öğrenme sürecini benimseyen bir birey olarak, psikoloji alanının
gerekliliği olan kuramsal çerçeve bağlamında, kişisel donanımımı güçlendirmeyi amaçladım. Bu
süreçte araştırma ve yaratıcılık edinme noktasında kendimi geliştirdim. Kendimi tanıma, güçlü ve
güçsüz yanlarımı fark etme fırsatı buldum. Mesleğin getirisinden dolayı, olay ve durumlara farklı
açılardan bakabilme, objektif olma ve empati becerilerine sahip oldum. Güncel Psikoterapi
Yaklaşım ve Kuramlarına hakim olarak, gerçek danışanlar ile yaptığım psikolojik danışma
oturumları boyunca Terapötik İletişim becerisinde kendimi geliştirdim.
Mesleki Rehberlik Uygulamaları kapsamında lise öğrencilerine Kariyer Danışmanlığı yaptım. Kariyer
ve Mesleki Danışmanlık sürecinde; Akademik Benlik Kavramı Ölçeği, Holland Mesleki Tercih
Envanteri, Kendini Değerlendirme Envanteri ve Kişisel Küre Envanterini kullandım.
Meslek hayatım boyunca bireylerin (Çocuk, Ergen, Yetişkin), yaşam dönemi gelişim özelliklerini göz
önünde bulundurarak ruhsal alanda yardımcı olmaya özen göstermekteyim. Meslek hayatım boyunca
danışanlarıma, Mesleki-Kariyer Gelişimleri ve Sosyal-Duygusal Gelişimlerine katkı da bulunmak
hedeflerim arasındadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Dan. Melisa Meryem Gökhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Melisa Meryem Gökhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Meryem Gökhan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Melisa Meryem Gökhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu.
Melisa Meryem Gökhan adresi nerede?Melisa Meryem Gökhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Meryem Gökhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Melisa Meryem Gökhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Melisa Meryem Gökhan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Meryem Gökhan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Melisa Meryem Gökhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Meryem Gökhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Melisa Meryem Gökhan ile iletişime geçmenizi öneririz.