Kültür Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirdikten sonra Kent Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’na kabul edildim. Şuan da klinik psikoloji yüksek lisans programında ders aşamasındayım.
Bununla birlikte lisans hayatım devam ederken çeşitli yerlerde bana mesleki anlamda birçok deneyim kazandıran stajlar yaptım. Algı Aba Danışmanlık Merkezinde bir çok çocuk ve ergen danışanları gözlemleme, vaka dosyaları inceleme ve kurum içerisinde vaka analiz paylaşımlarına katılım sağladım. Daha sonra Bakırköy Adalet Saray’ında çocuk ağır ceza bölümünde psikolog ve sosyal hizmet uzmanları ile birlikte bireysel görüşmelere katılma, birlikte rapor yazma, ev gözlemi, test uygulaması ve kurum içerisindeki bir çok davaya katılımda bulundum. Aynı zamanda kurumdaki geçmiş ve güncel bir çok dava dosyası inceleme imkanı buldum. Gönüllü olarak Toplum Gönüllüleri vakfında katılım gösterdim. Daha sonrasında Halil Vedat Fıratlı İlkokulu ve Mustafa Kemal Paşa Ortaokul’unda psikolojik danışmanın yanında staj yaptım. Bu stajlarda aile ve bireysel çocuk görüşmesi, test uygulaması, derslerde etkinlik yaptırım gibi bir çok fırsatım oldu. Bununla beraber kurumda verilen seminerlere katılımda bulundum. Lisansım devam ederken Psikolojik Danışman olmak için pedagojik formasyon programına katılıp, başarıyla tamamladım. Bu süre zarfında çocuklar için Objektif Testler Eğitimi, Hakan Türkçapar’dan Bilişsel Davranışcı Terapisi eğitimini tamamladım. Son olarak Vahdet Görmez’den çocuk ve ergen için Bilişsel Davranışcı Tepapisi eğitimime devam etmekteyiz. İki senedir de aktif olarak alanda çalışmaktayım.

Psikolium Danışmanlık ve Koçluk Merkezi
Osmaniye Mah. Olgunlar Sok. No:24 Birlik Apt. Giriş Kat. D.5, Bakırköy, İstanbul

Psikoloji Randevusu +16 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Melisa Sıla Çiriş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle