Uzm. Kl. Psk.
Melisa Yılmaz Erdoğan
Psikoloji,
İstanbul 1 adres
Aile Danışmanlığı Randevusu
Dikilitaş Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Selenium Plaza 6.kat daire no:613 No:10, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikoterapistanbul Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
d....s
2 yıllık seans sürecinde kendimi bulmam da bana faydası oldu. Artık kendimi daha iyi ve daha özgüvenli hissediyorum.
Uzman Klinik Psikolog Melisa Yılmaz Erdoğan tam da tahmin ettiğim gibi gerçekten harika bir psikolog. Danışanlarına güven veren ve onların yanında olduğunu hissettiren bir yaklaşımı var. Onunla her seans, kendimi daha güçlü ve daha iyi hissetmeme yardımcı oldu. İyi bir uzman arayışında olanlara şiddetle tavsiye ederim.
g.....
Melisa hanımın bir danışanı olarak söylüyorum gerçekten ilgisi ve deneyimi sayesinde artık kendimle barışık haldeyim.Sevimeye değer biri olduğumu gösterdiği için minnettarım
p....
Melisa hanım alanında uzman , iletişim ve dinleme becerisi oldukça yüksek bir klinik psikolog. Kendimi karşısında çok rahat hissettim . Depresyon halimi kısa sürede fark edip çok doğru şekilde yönlendirdi . İyi olma halimi kalıcı hale getirdi .
m....
İlişkimde yaşadığım problemler sebebiyle melisa hanıma başvurdum. Kendisi ile gerçekleştirdiğimiz seanslar süresince kendime dair birçok farkındalık kazandım. Kendisi alanında çok tecrübeli ve üst düzey tespitleri var. Benim önemsemediğim konuları bile göz ardı etmeyip yüzleşmemi sağladı. Bilgisi ve tecrübesi sayesinde kendime ve ilişkime dair çok şey öğrendim. Her ilişkinin temelinde kişinin kendisini sevmesi ve değer vermesinin önemimi bana öğreten melisa hanımdır. Ona bana kattıklatı için çok minnettarım. Melisa hanımı gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ederim. İyili yollarımız onunla kesişti. Kendisi sadece alanında iyi olmakla kalmayıp,gğler yüzü, sevecenliği, dostça ve anlayışlı tavrıyla çok iyi bir terapist.
Melisa hanıma 7 yaşındaki kızımı ilk getirdiğim gün gerçekten çok umutsuzdum ve bu kadar kısa sürede iyileşme göreceğimizi hiç beklemiyordum, 6 haftadır geliyoruz ve kızımda bizde çok mutluyuz. İşinde çok başarılı bir psikolog, kendisine çok teşekkür ediyorum, iyi ki tanıdık kendisini
Melisa hanım ile halen devam etmekte olan terapi sürecimin bende olumlu etkileri oldu.Üst üste yaşamış olduğum sıkıntılı yıpratıcı süreçlerle ve şahıslarla birlikte ruhum felç olmuş gibiydi ve bedenimide etkilemişti bedensel birtakım rahatsızlıkların yanında birde vücudumdaki enerji akışı tıkanmış kördüğüm olmuştu sanki, şimdilerde ruhumdaki hareketlenme ve canlılık hissi beni ümitvâr ediyor ve güçlendiriyor. Melisa hanımın dikkatini vererek ilgiyle dinlemesi, sakinliği, güleryüzü, yumuşak ses tonu ve terapi sürecindeki her duruma olan anlayışı için teşekkür ve tebrik ediyorum terapist arayışında olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum
c.....
Melisa Hanımla yaklaşık 4 aydır görüşüyoruz. Çok kötü hissettiğim bir dönemde görüşmeye başladık. Kendimi kabullenmek, değersizlik hissi ile alakalı sorunlarım olduğunu düşünüyordum ve şu an bunu çözmenin yolculuğundayız. Süreç güzel, tabiki acılı da geçiyor insanın bazen bir şeyleri fark edip kabullenmesi zor olabiliyor bu noktada Melisa Hanım insanın kendisine sorması ve cevaplaması gerekenleri tatlı bir üslupla hatırlatıyor ve o yolculuğa girmiş oluyorsunuz. Bu yolculuk tatlı sert bir yolculuk oluyor. Melisa Hanım bunu tatlılaştıran nokta tabiki. Kendisini her hafta görmek ve deneyimlerimi aktarmak bana iyi geliyor. Psikolojik açıdan kendimi çok kötü hissettiğim bir zamanı aşabilmemde ve tekrardan iyi hissetmeye başlamamda yardımcı oldu. Bir de kendisinin çok iyi bir gözlemci olduğunu düşünüyorum
le...
Süreci çok doğal şekilde ele alıyor ve bu yönde yönlendirmeler yapıyor.
Biz çok memnunuz ve her seansta daha iyi daha farkında hissediyoruz.
Kendilerininde söylediği gibi doğru soruların yönlendirilmesi,danışan kişi de inanılmaz bir farkındalık ve iyileşme hissettiriyor ve bunu Melisa hocam yapıyor.
İyi ki karşılaşmış diyoruz.
di...a
Melisa hanım çok ilgili ve cana yakın. Kendimi ona kolayca ifade edebildim. Kendimi fark etmemde büyük faydası oldu. Kendisine burdan da bir kez daha teşekkür ediyorum.
Melisa Yılmaz Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Melisa Yılmaz Erdoğan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Melisa Yılmaz Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Melisa Yılmaz Erdoğan adresi nerede?Melisa Yılmaz Erdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dikilitaş Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Selenium Plaza 6.kat daire no:613 No:10 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Melisa Yılmaz Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Melisa Yılmaz Erdoğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Melisa Yılmaz Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Melisa Yılmaz Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Melisa Yılmaz Erdoğan hangi dilleri konuşuyor?Melisa Yılmaz Erdoğan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Melisa Yılmaz Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Melisa Yılmaz Erdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Melisa Yılmaz Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Melisa Yılmaz Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melisa Yılmaz Erdoğan hangi sigortaları kabul ediyor?Melisa Yılmaz Erdoğan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu