Uzm. Dr. Meltem Alkan Melikoğlu

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Y
Konum: başka bir yer Diğer

Ankilozan spondilit hastasıyım,
Meltem Hanım işinin uzmanı mükemmel bir doktor, güler yüzlü ilgili alakalı bir hekim,
kendisine çok teşekkür ediyorum.

Meltem hanım mütevazi kişiliği ile mesleğini harmanlamış tam bir hanımefendi.Hasta ile diyaloğu,tedavi yöntemleri ve ilgisi gerçekten taktire değer.

K

meltem hanım alanında uzman çok iyi bir doktor hastaya yaklaşımı çok iyi , güleryüzlü mesleki biligiside çok iyi.

ROMATİT ARTRİTT HASTALIĞI DALINDA UYGULADIĞI İLAÇLARLA EN İYİ SONUCA ULAŞTIRAN DALINDA 1 NUMARALI HEKİMİME SAYGILARIMLA.

Z

meltem hanım bence çok iyi bir doktor hastaya nasıl davranılması gerektiğini iyi bilen biri güler yüzlü ve sevecen.

MUHTEŞEM BİR HEKİM

yaklaşık 98 yılından beri as hastasıyım ama benim çaremi MELTEM Hanım buldu.Şuan Edirne deyim ama fırsatını bulsam Erzuruma gider muayene olurdum Bence gördüğüm romotoloji alanında en iyi doktor.Teşekkür ederim herşey için...

yaklaşık 11 yıldır as hastasıyım 2001 veya 2002 yılında araştırma hastanesi fizik tedavi bölümünde muayene gitmiştim Ankilozan Spondilit tehşisi konuldu Meltem hanım tarafından geçen yıl 2009 romatoliji bölümünde muayene gittiğimde meltem hanım

Profili düzenle veya yönet