Fransız Lape Hastanesi ve Humanite Psikiyatri Tıp Merkezi gibi prestijli kurumlarda stajyer klinik psikolog olarak deneyim kazanan Aşkın, bu süreçte hasta değerlendirmesi, terapi seansları, psikolojik test uygulamaları ve vaka analizlerinde aktif rol almıştır.
Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) başta olmak üzere birçok terapi yönteminde eğitimli olan Aşkın, aynı zamanda MMPI testi uygulayıcısıdır. Yeme bozuklukları, bağımlılıklar, yas ve ölüm psikolojisi gibi alanlarda uzmanlaşmış ve bu konularda çeşitli sertifikalara sahiptir.
İleri düzey İngilizce bilen Aşkın, çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik bireysel terapi hizmeti sunmakta ve ruh sağlığı alanındaki gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ayrıca KAÇUV ve LÖSEV gibi derneklerde gönüllü çalışmalara devam ederek toplumsal farkındalık projelerinde yer almaktadır.
Anne Baba Ayrılığı
Yas Terapisi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
n...
Meltem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Kaygılarımı ve duygu düzenleme sorunlarımı çözmek için destek aldım. Samimi, profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kendimi rahat hissettim. Önerdiği tekniklerle duygularımı daha iyi yönetmeyi öğrendim. İşini severek yapan biri olduğu çok belli. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
s...
Meltem Hanım'a, bir arkadaşımın önerisiyle başvurdum. Yaklaşık bir yıl önce hijyen takıntısı nedeniyle OKB teşhisi almıştım ve ilaç kullanıyordum. Ancak doktorum terapinin de önemli olduğunu belirtmişti, bu yüzden bir süredir çözüm arıyordum. Bir ay önce seanslarımıza başladık ve oldukça memnun kaldım. İlk seanstan itibaren beni rahatlatan bir yaklaşımı vardı. OKB'nin ne olduğunu, tedavi sürecimizi nasıl işleyeceğini çok net bir şekilde açıkladı. Seanslar sırasında sabırlı ve anlayışlı, her adımı dikkatle izliyor ve kendimi ifade etmemi kolaylaştırıyor. Birlikte bu sürecin başarılı olacağına inanıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum. Kendisine kesinlikle tavsiye ederim, çok değerli bir destek aldım.
d...
Meltem Hanım’la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. İlişkilerimde sürekli tekrar eden döngüler ve hissettiğim mutsuzluk yüzünden başvurdum. Şu an 5. seanstayız, daha yolun başındayız ama buna rağmen üstüne konuştuğumuz şeylerde şimdiden bir değişim fark ediyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. İyi ki tanışmışız, gerçekten. Herkese öneririm.
d...
Meltem Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Bir süredir stres ve endişe sorunları yaşıyordum, bu yüzden bir uzmandan yardım almaya karar verdim. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebildim ve Meltem Hanım'ın yaklaşımı gerçekten çok iyiydi. Her şey açık ve net bir şekilde anlatıldı, öneriler de oldukça faydalı oldu. Kendisiyle çalışmak çok rahat ve etkiliydi. Gerçekten ihtiyacı olanlara tavsiye ediyorum.
g...
Meltem Hanım'dan sosyal medya üzerinden randevu aldım. Kendimi bildim bileli major depresyon tanısı ile savaşıyorum ve aralıklı olarak ilaç kullanmak durumunda kalıyorum. Doktorum bir süredir terapiye başlamam gerektiğini söylüyordu fakat herkes gibi kaçıyordum. Seanslara başladıktan sonra ne kadar ihtiyacım olduğunu anladım, desteği, açık sözlülüğü her zaman kucaklayıcı bir tavrı olması beni hep iyi hissettirdi. Benden sonra Meltem Hanıma iki arkadaşımı daha yönlendirdim, her zaman tavsiyemdir.
h...
Arkadaşımın tavsiyesiyle Meltem Hanıma başladım. Yurtdışında yaşamaya başlamamla kültürüne alışmakta ve adapte olmakta zorlanıyordum. Bu durum da tüm hayatımı etkiliyordu. Meltem Hanım çok anlayışlı ve sakin. Danışanına gösterdiği özenli tavrı beni çok mutlu etti. Seanslardaki sessizlik bile bana inanılmaz faydalı oldu. Farkındalık kazandım ve günlük yaşamımda ilişkilerim sağlıklı olmaya başladı. Artık daha iyi hissediyorum. Gönül rahatlığıyla Meltem Hanımı tavsiye ederim.
b...
Meltem Hanım ile internet üzerinden iletişime geçtim. Bazı yeme ataklarım oluyordu ve özellikle stresli dönemlerimde oldukça artış yaşıyordum. Psikolog Meltem Hanım sayesinde hem ataklarımdan büyük ölçüde kurtuldum hem de stresle baş etme becerilerim üzerinde çalıştık. Benzer sorunlar yaşayanlara gözü kapalı tavsiye ediyorum.
e...
Tavsiye üzerine randevu oluşturup terapiye başladım. Kaygılarım, anksiyetem ve odaklanma problemim vardı. İşlerimi toparlayamama ile başlayan süreç daha fazla sorun yaratarak hayatımı çekilmez bir hale getirdi. Meltem Hanım'la haftalık başlayan görüşmelerimizde 2 ayı geride bıraktık. Meltem Hanım alanında yetkin, donanımlı dinleme, yönlendirme, farkındalık kazandırma ve sorunların temeline inip çözüme kavuşturma konusunda çok başarılı. Kendisini tavsiye ediyorum.
e...
Meltem Hanım ile tavsiye üzerine tanıştık. Yas uzun ve yorucu bir süreç, bu süreçte destek alamadığım için son derece kötü hissediyordum. Meltem Hanım, gerçekçi bir bakış açısı, empati yeteneği ve bilgisiyle bana çok destek oldu. Dürüstlüğü, işini severek yapması, ilgisi, sorunlarımı sadece seans esnasında değil her zaman önemsiyor olması ve telefonuna ulaşılabiliyor olması benim devam etme sebebim. Çok güvenilir, samimi, güler yüzlü bir psikolog. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
d...
Eskiden sosyal kaygım yüzünden topluluk içine girmekten, konuşmaktan korkardım, yüzüm kıpkırmızı olurdu ve kendimi iyi hissetmezdim. Bu durum beni o kadar rahatsız ediyordu ki, iş hayatımı da etkiledi. Sonunda birinden yardım almam lazım dedim. Yakın bir arkadaşımın referansı ile Meltem Hanımdan randevu aldım. İyi ki almışım, oldukça faydalı oldu. Net bir tavrı olması, açıklayıcı cümleler kullanması beni olumlu yönde etkiledi kesinlikle. Neredeyse 6 aya yakın oldu şimdi sorun yaşadığım konuda kendimi daha iyi hissediyorum. Eğer böyle bir sıkıntınız varsa, Meltem Hanım’ı tavsiye ederim.
Meltem Aşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Aşkın, Psikoloji. Size Meltem Aşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Meltem Aşkın adresi nerede?Meltem Aşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 19 Mayıs Mahallesi Sarı Kanarya Sokak No:25 Daire:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Aşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meltem Aşkın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meltem Aşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Aşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Meltem Aşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Aşkın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Aşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Meltem Aşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Aşkın hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Aşkın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu