2019 yılında Pinum Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde stajyer psikolog olarak vaka gözlemi, danışan karşılama ve makale çevirisi gibi görevler üstlendim. 2020-2023 yılları arasında Özel Küçük Orman Anaokulu'nda psikolog olarak çalışarak sınıf gözlemi, ebeveyn danışmanlığı, veli görüşmeleri ve öğretmen seminerleri düzenleme gibi çeşitli görevlerde bulundum. Ebeveynlere ve öğretmenlere yönelik eğitimler vererek psikolojik destek süreçlerini yönettim.
2023-2024 yılları arasında Klinik Psikolog Bahar Çakır'ın kurucusu olduğu AMOS Eğitim ve Danışmanlık bünyesinde stajyer psikolog olarak görev aldım ve Bahar Çakır’ın açtığı tüm eğitim ve süpervizyonlara katılım sağladım. Bu süreçte kişisel terapi sürecimden geçerek mesleki gelişimime katkıda bulundum.
Eğitimlerim ve sertifikalarım arasında 2020 yılında aldığım "WISC-R"uygulayıcı sertifikası, Nevin Dölek tarafından verilen "Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi" eğitimi, Marmara Üniversitesi’nden "Aile Danışmanlığı" eğitimi ve Ebru Şalcıoğlu’ndan "Bilişsel Davranışçı Terapi" eğitimi bulunmaktadır. 2022 yılında aldığım "Şiddetsiz İletişim" eğitimi ve Nilüfer Devecigil'den "Deneyimsel Oyun Terapisi" eğitimi de mevcuttur. 2023 yılında Asena Yurtsever’den "EMDR Avrupa Akredite 1. düzey" eğitimimi tamamladım.
Şu anda danışanlarımla online olarak çalışmaktayım. Hem ebeveyn danışmanlığı, hem yetişkin terapisi hem de çocuklarla psikolojik destek süreçlerini sürdürmekteyim. Her bir bireyin özgün bir yolculuğu olduğuna inanıyor ve bu süreçte onlara rehberlik etmekten mutluluk duyuyorum.
Sevgilerimle,
Psk. Meltem Demirci
Psk. Meltem Demirci , Psikoloji alanında online hizmet vermektedir.
Kadıköy, İstanbul
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
s...
Meltem Hanım'a, çocuğumun anaokul sürecinde içine kapanık olması ve arkadaşlarıyla iletişim kurmakta zorlanması sebebiyle başvurduk. Kendisine bir arkadaşımızın tavsiye etmesi üzerine ulaştık. İlk görüşmemizden itibaren, Meltem Hanım'ın sıcak ve anlayışlı tavrı bize çok güven verdi. Çocuğumun duygusal ihtiyaçlarını doğru bir şekilde anlaması ve bize verdiği geri bildirimler sürecin başarılı olmasını sağladı. Meltem Hanım'ın yaklaşımı ile birlikte bu süreçte hem çocuğumuz hem de biz çok şey öğrendik. Kesinlikle çevremizdeki herkese tavsiye ediyoruz.
m...
2022 yılında ailece kalıcı hasarlı, yaralanmalı trafik kazası geçirmiştik. Bizim için ciddi olumsuz süreçlerdi. Kazaya ve sonraki süreçlere yönelik destek almamız gerekti. Meltem Hanım'la da eş dost akrabaların tavsiyesi sonrası yolumuz kesişti. İyi ki kesişmiş. Kendisiyle EMDR çalışması ile başladık. Süreç evrildi ve bugün hala devam ediyoruz.
Kendisini daha önce tanımayı ve hayatımdaki diğer olaylar için destek almış olmayı dilerdim. Ancak kazanın vesile olmasıyla başlayan ve günümüze kadar devam eden ve umuyorum devam edecek olan keyifli bir yoldayız.
Sayesinde kendimi eskisinden çok daha iyi hissediyorum ve kendimden daha emin, daha bilinçli bir şekilde yaş alıyorum.
Yollarımı güzelleştirdiği için ve bugün ki ben olmama katkısı çok büyük olduğu için çok memnunum. Canı gönülden herkese de tavsiye ederim.
a...
Meltem Hanım’la uçak fobim üzerine çalıştık. EMDR terapi yöntemi sayesinde, uzun yıllardır taşıdığım korkularla yüzleşebildim. Meltem Hanım’ın anlayışlı, sabırlı ve içten yaklaşımı, her seansı daha rahat ve güven dolu bir hale getirdi. Onun desteği sayesinde artık uçak yolculuğu benim için eskisi gibi bir kabus değil. Kendisini gönülden tavsiye ediyorum, iyi ki yollarımız kesişti.
g...
Uzun süredir yoğun kaygı ve endişe problemleri yaşıyordum ve hayatımın pek çok alanında bu durum beni ciddi şekilde etkiliyordu. Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine Meltem Hanım ile tanıştım. İlk seanslarımızdan itibaren bana güven veren, samimi ve içten yaklaşımı sayesinde kendimi ifade etmekte hiç zorlanmadım. Özellikle uyguladığı EMDR yöntemi sayesinde, yıllardır yaşadığım kaygılarımın kökenine inip, onları nasıl yönetebileceğimi öğrendim. Onun desteğiyle sadece kaygılarımla başa çıkmakla kalmadım, aynı zamanda daha güçlü ve özgüvenli bir birey haline geldim. Meltem Hanım'ı tavsiye ederim.
a...
Kendisine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Meltem Hanım ile öfke problemlerim üzerine çalıştık ve bu süreç hayatımda büyük bir fark yarattı. Öfkemin altında yatan sebepleri anlamamı sağladı. Seanslarda kendimi yargılanmadan ifade edebileceğim güvenli bir alan buldum. Meltem Hanım’ın sakin ve anlayışlı yaklaşımı, en zor anlarda bile iyi geldi. Öfke patlamalarımın azaldığını ve duygularımı daha kontrollü bir şekilde yönlendirebildiğimi fark ettim. Onun sayesinde kendimi daha iyi tanıdım ve bu sorunla nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim.
s...
Uzun süredir köpek fobimi yenmek için çözüm arayışındaydım ve araştırmalarım sonucunda Meltem Hanım’la tanıştım. EMDR terapisi sayesinde, onun profesyonel rehberliği ve uzmanlığıyla fobim üzerinde önemli ilerlemeler kaydettim. Meltem Hanım’ın hem içten hem de güven verici yaklaşımı, süreci çok daha etkili ve rahat hale getirdi. Terapi süreci boyunca kendimi her zaman güvende hissettim. Onunla çalışmak bana derin bir farkındalık kazandırdı, kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d...
Meltem Hanım'a iş süreçlerimde yaşadığım stres nedeniyle başvurdum ve kendisi bu konuda bana büyük destek oldu. İş hayatındaki zorluklarla başa çıkmakta zorlanıyordum, ancak Meltem Hanım’ın profesyonel yaklaşımı ve sabırlı desteği sayesinde stresimi yönetmeyi öğrendim. Seanslar sırasında verdiği rehberlik ve sağladığı güven ortamı, kendimi daha iyi hissetmemi sağladı.
b...
Meltem Hanım'a kaygı atakları yaşadığım bir dönemde başvurmuştum. Kendisi çok bilgili, donanımlı bir psikolog. Beraber ilerlediğimiz yolculukta danışan-terapist ilişkisini güvenli bağlarla kurabildiğim birisi oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Sosyal medya hesabı üzerinden Meltem Hanım’ı keşfettim ve kendisiyle iletişime geçtim. Kendimi daha yakından tanımak ve içsel yolculuğuma başlamak amacıyla bir psikolog desteği arıyordum. Meltem Hanım ile çalışmaya başladığımda, derinlemesine sorular sorarak beni kendimi keşfetmeye teşvik ettiğini fark ettim. Onun rehberliğinde farkındalığım arttı. Zayıf ve güçlü yönlerimi daha iyi anlama fırsatı buldum. Bu süreç, sadece kendimi tanımakla kalmamı sağlamadı, aynı zamanda daha bilinçli kararlar alabilen ve duygularını daha iyi yöneten bir birey olmama yardımcı oldu. Meltem Hanım, gerçekten fark yaratan bir profesyonel.
ş...
Meltem Hanım'a, referans üzerine başvurdum. Oğlumun okula gitmek istememesi nedeniyle yaşadığımız zorluklar konusunda kendisinden yardım aldık. Oğlumun okula karşı tutumu olumlu yönde değişti ve süreç boyunca kendimizi daha güvende hissettik. Meltem Hanım'ın bu süreçte gösterdiği sabır ve etkili rehberlikten dolayı çok memnun kaldık.
Meltem Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Demirci, Psikoloji. Size Meltem Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Psikodinamik Psikoterapi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Çocuklarda Yeme Problemleri.
Meltem Demirci adresi nerede?Meltem Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meltem Demirci uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meltem Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meltem Demirci hangi dilleri konuşuyor?Meltem Demirci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meltem Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Demirci tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Meltem Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu