Yunus Emre Cad. 2/2 Emrah Mah. Aşağı Eğlence, Keçiören, Ankara

Anormal Kanamalar Tedavisi

Cinsel Problemler

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Meltem Erkmen Muayenehanesi

"Op. Dr. Meltem erkmen; 1969 yılında Ankara'da doğdum. Liseyi Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladmı. Hacettepe Tıp Fakültesi'nden 1994 yılında mezun oldum. 1995-2000 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp fakültesi'nde uzmanlık eğitimimi tamamladım. Ankara Çağ Hastanesinde 1 yıl çalışmamın ardından, 2001-2004 yılında Malatya SSK Hastanesi'nde görev yaptım. 2004 yılına kadar Malatya SSK Hastanesinde çalıştıktan sonra, 2004-2013 yılında Özel hastanelerde çalışma hayatıma devam ettim. 2013-2018 yılları arasında Malatya Devlet Hastanesinde çalışarak emekli oldum. 2018 Kasım ayından itibaren hastalarıma Özel kliniğimde hizmet vermekteyken yaşanan 6 şubat deprem felaketi sonrası kliniğimi Ankara'ya taşıdım.

Makaleler
Röportaj

Ö
Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Anormal Kanamalar Tedavisi

Mükemmel bir insan hiçbirşey değişmemiş aynı ilgi aynı zarafet
Bir doktor olarak güvenle gidilecek biri.Kafamdaki tüm soruları içtenlikle yanıtladı ve beni çok rahatlattı.Meltem hanımı çok ama çok değerli bilgili bir insan gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.Ben anormal kanamalar için başvurmuştum.Vwedigi tedavi ile iki günde toparlandım her konuda sürecin nasıl işleyeceğini anlattı.
Ameliyatı en son seçenek olarak belirtti daha önce gittiğim hekimler ameliyat olmam gerektiğini söylemişti.Suan çok çok iyiyim

T
Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Vajina Estetiği

Meltem hanıma uzun zamandır yaşadığım sorunu anlattığımda bana yol haritasını detaylı olarak açıkladı. Lazerli vajinoplasti ve perinoplasti işlemi sırasında her yaptığı işlemi detaylandırarak anlattı ve Perinoplasti operasyonunu özverili bir şekilde tüm detayları düzelterek gerçekleştirdi.Operasyon esnasında Meltem hanım benimle yakından ilgilendi ve beni rahatlattı. Ailemdekilere de içtenlikle önerebileceğim bir doktorla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum.

Y
Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Gardasil Hpv Aşısı

Hpv aşısı yaptırmak için gittim. Ondan öncesinde de hpv testi verdim. Meltem hocamın samimiyeti, ilgisi, her konuda destek ve yardımcı olması benim için oldukça önemliydi. Her konuda detaylı açıklamalarda bulundu ve kafamda hiçbir soru işareti bırakmadı. Gönül rahatlığıyla herhangi bir jinekolojik probleminizde bence tek tercih etmeniz gereken doktordur Meltem Erkmen.

T
Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)

Kalıcı kızlık Zarı tedavisi oldum gerçekten çok yer araştırdım en son Meltem Hanım‘ı buldum eline emeğine sağlık yozgat dan Ankara’ya giderek Meltem hanımın ellerine bıraktım kendimi Sonucunu da mükemmel şekilde aldım ağrım sızım hiç olmadı en son Kontrole gittim 40 gün sonra artık eskiye dönmüştüm bu Zorlu süreçte çok yardımcı oldular Kesinlikle Kendinizi Güvenebileceğiniz doktorların eline bırakın bu konuda Meltem Hanım’ı gözüm kapalı öneririm .

Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Labioplasti (iç Dudak Estetiği)

Meltem Hanım labioplasti işlemimi gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi işleme dair tedirginliğim vardı ancak ameliyatım beklediğimden çok iyi geçti. Ameliyat sürecinden önceki bilgilendirme, ameliyat sırasındaki profesyonellik ve ameliyat sonrası ilgi alaka en üst düzeydeydi.Meltem Hanım ameliyat sonrası her gün telefonla süreci takip etmeye devam etti. Yardımcısı da aynı şekilde çok ilgiliydi. Kesinlikle herseyiyle mükemmel bir ekip . tereddütsüz güvenle tercih edebilirsiniz.

Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Cinsel Terapi

Dr. Meltem Hanım’ın profesyonelliği, nazik yaklaşımı ve bilgi birikimi sayesinde tedavi sürecim son derece olumlu geçti. Tedavi, hislerimi geri kazanmama yardımcı oldu ve genel yaşam kalitemde belirgin bir iyileşme sağladı.
Mona lisa tedavisinin etkileri ve Dr. Meltem Hanım’ın desteği, beklediğimden çok daha iyi sonuçlar verdi. Bu vesileyle, kendisine en içten minnettarlığımı sunmak istiyorum.

Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Kürtaj

Yaşım sebebiyle menopoz beklerken hamile kaldım. Fakat ne beslenme koşullarım, ne de bedensel rahatsızlıklarım bu süreci sağlıkla tamamlama izin vermeyecekti. Rahim bölgesinde kalınlaşma endişelerim var. Vakum sistemi ile müdahale araştırıyordum. Kendisi durumumu dinledi. Bu konuda da ki anlayışından çok memnun kaldım. İnsanın bedeni ilgili aldığı kararlara ve düşüncelere karşı saygılı bir insan. Doktor hasta ilişkisinde bilgi güvenliğini koruduğunu belirtmesi ayrıca bir işine gösterdiği ehemmiyetin göstergesiydi. Dr. Meltem Erkmen Hanımın, insana kendisini iyi hissettiren, sesiyle davranışlarıyla iyi iletişimi ve güven veren bir uzman olduğunu düşünüyorum. Tecrübelerini, sakinliğini ve profesyonelliğini karşısındaki insana çok net hissettiriyordu. Klinikte ki müdahale eşyaları steril, temiz ve rahat bir ortamdı. Sağlığınızı doğru kişiye emanet etmek çok önemli bir karar. Ben doğru kişiyle iletişime geçtiğime inanıyorum.

Konum: Meltem Erkmen Muayenehanesi Genital Estetik

Daha önce başka bir hekim labioplasti operasyonumu gerçekleştirmişti fakat yapılan ameliyat beni mutsuz etmişti.Meltem hanım operasyonu tekrar gerçekleştirip istediğim görünüşe kavuşmamı sağladı.Kontrollerim ve ameliyat sonrası sürecim çok iyi geçti.Her zaman geri dönüş sağlandı kendisi ve asistanı tarafından.Ortamın temizliği insana çok büyük rahatlık ve güven de sağlıyor.Çok memnun kaldım.

İlk olarak gebelik sebebiyle ulaştım Meltem Hanım'a. Bana gebeliğimin sağlıksız olduğunu söyledi. Sonradan birkaç doktora daha gittim. Kürtaj oldum ama beta değerim düşmüyordu. Beni defalarca hastaneye yatırmak istediler. Sonrasında yine Meltem Hanım'a geldim. Gerekli kontroller ve testler sonucunda ilaç tedavisi uyguladı ve değerim düşmeye başladı. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Aynı zamanda çözüm odaklı. Hastasına karşı ilgisi ve alakası çok güzel. En önemlisi çok anaç yaklaşıyor. Çok doğal ve içten biri.

Deri altı implant takmak için araştırarak Meltem Hanım'a ulaştım. Bana çok detaylı bir şekilde bilgi verdi ve aklımda hiçbir soru işareti kalmadı. Hastasına karşı güleryüzlü ve ilgili bir yaklaşım sergiliyor. Ortamın hijyenik olması da beni memnun etti. İşlem ve sonrası da sorunsuz geçti. Çok memnun kaldım.