Görme Alanı Testi
Glokom Ameliyatı
Görme Alanı Testi
Katarakt Ameliyatı
se...n
Graves oftalmopatiye bağlı şikayetlerim vardı. Sağlık sektöründe olmama rağmen İzmir'de tedavimin tam olarak yapılamayacağı söylendi. Kendisini ismen tanımamla birlikte tavsiye üzerine kendisine müracaat ettim. hastaya verdiği güven, mesleğine hakimiyet, bilgi ve tecrübesiyle başarılı bir şeilde tedavi oldum. Kendisine müteşekkirim. Her yönüyle örnek alınacak çok başarılı bir hekim.. İyi ki varlar..
me...y
10 yaşındaki kızımın gözünde orbita kitle tespit edildi. Operasyon yapacak doktor aradığımızda bize İstanbul ve Ankara işaret edildi ancak Meltem Hocayı bulduk. Çok başarılı bir ameliyatla kızımı sağlığına kavuşturdu. Hoca işinde çok ciddi çok başarılı bir hekim çocuğumla çok güzel bir iletişim kurdu. Kendisine minnettarım. Meltem Yılmaz Yalvaç
Meltem Söylev Bajin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Söylev Bajin, Göz Hastalıkları. Size Meltem Söylev Bajin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Katarakt Ameliyatı, Blefaroplasti, Glokom Ameliyatı, Blefarospazm Tedavisi, Görme Alanı Testi.
Meltem Söylev Bajin adresi nerede?Meltem Söylev Bajin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğitim Mah. Ziya Gökalp Sk. No: 10/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Söylev Bajin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Söylev Bajin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meltem Söylev Bajin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Söylev Bajin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Meltem Söylev Bajin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Söylev Bajin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meltem Söylev Bajin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meltem Söylev Bajin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meltem Söylev Bajin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Göz Doktorları