ka...a
Anksiyete bozukluğuma dair tedavimin kendisiyle olan yaklasık bir senelik tedavi sürecimde çok ilgili ve hosgörülü davranmıstır. Güçlü ve bilgili bir duruşu vardır. Sizi dikkatle dinler.
Hasta
Uzun süredir devam eden ve bir türlü üstesinden gelemediğim bir sorunum vardı. Bu konuda da psikiyatri desteği alıp almama konusunda da baya tereddütlerim vardı. Daha sonrasında bir arkadaşım vasıtasıyla Meltem hanım ile görüştüm. Gerçekten çok sakin, özverili ve tüm samimiyetiyle dinleyen biri olduğunu farkettim. Tedavi sürecim devam ediyor ve başladığım günden bu güne bakınca hayatımda çözemediğim bu sorunun git gide düzelmeye başladığını fark ettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ze...p
Bana verdigi ilaçtan dolayı allerji oldugumda Meltem hnm ı aramıstım ve o ilacın allerji yapabildigini ilac bırakmamın iyi olup olmiyacagını sormustum bana yok yaaa degildir demisti.Randevuya gittigimde ise 1 saatlik para alıp ilk yarım saatini beni bekletip benimle 10 dk bile konusmadan eve yollamıstı.1 ay boyunca bana allerji yapan ilacı almaya devam ettim doktor ondan degildir dedigi icin.En son Cerrahpasa ya gittigimde bana boyle bir allerjinin hic bu noktaya geldigini gormediklerini ogrenciler birseyler ogrenir dediler ve haftalarca cortison tedavisi gordum. Hepsinden sonra gidip meltem hnm a bunu anlattıgımda ha evet o ilac yapar oyle gibi bir sey soyleyip bana baska bir ilaç verdi. Güvenmeyin.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...0
Psikiyatriste gitmek bana çok zor gelirdi. Ama uzun süredir baş edemediğim sorunlardan sonra gitmeye karar verdiğimde Meltem Hanıma başvurdum. Sizi dinleyen, anlamaya çalışan biri. Önyargısız bir doktor olduğunu düşünüyorum. Kendisiyle tedavime devam etmekteyiz, kendisini tavsiye ediyorum.
Meltem İlter isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem İlter, Pratisyen.
Meltem İlter adresi nerede?Meltem İlter şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça Sokak No:6/4 Efe Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem İlter isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem İlter online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meltem İlter isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem İlter bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meltem İlter ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meltem İlter hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Meltem İlter hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler