Randevu +39 daha fazla
Epilasyon
Gençlik Aşısı
Göz Kapağı Estetiği
Ela Royal Klinik
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Jinekomasti
Ela Royal Klinik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kol Germe (Brachioplasty)
Koltuk Altı Terlemesi
Kozmetik Cerrahi
Ela Royal Klinik
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Liposakşın
Mezoterapi
Post-Bariatrik Cerrahi
Radyofrekans İle Bölgesel Zayıflama
Ela Royal Klinik
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Vücut Şekillendirme
Yanak Dolgusu
Yanak Estetiği (Bişektomi)
Yağ Enjeksiyonları
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
İp Askılama
s....e
Meltem hocamla 2 sezeryan sonrası yıllardır spor yapmama rağmen gitmeyen alt karın ve bel çevresi yağlanma problemi için mini karın germe ,bel bölgesi ve karın bölgesi vaser lipo planladık .Ameliyatım 2 saat kadar sürdü 1 gece hastanede kaldım ertesi gün eve geçip kişisel işlerimi yapmaya başladım 3gün sonrada işe başladım .Meltem hanımın eli çok hafif ve becerikli .Yıllardır şekle sokamadığım göbek bölgem gün geçtikçe dahada incelip düzleşiyor .Teşekkürler Meltem hocam .
se...n
Çok pratik işini çok titizlikle yapan doktoruma çok teşekkür ederimmmfazlalık göz kapaklarımdan çabucak kurtuldum ağrı ve acı hissetmedim Ela Royal klinik te çalışanlar çok ilgili ,kliniğin konumu kolay ulaşılır park sorunu yok ve tertemizz
d.....
Meltem hanımın eli çok becerikli. Bazı yetenekler doğuştan olmakta, yöneldiği hekimlik alanıylada iyi bir kombinasyon ortaya çıkmış . Göz kapağı estetiği oldum. Lokal anestezi ile. Nasıl oldu nasıl bitti anlamadım. Çok rahat ve hızlı geçti. Ne bir şişlik ne bir morluk. Ameliyat sonuçlarına bakarak gitmiştim.Çok güzel açık harika şekilli gözler ortaya çıkıyor. Kendisinin sihirli ellerine teşekkür ediyor, başarılı ameliyatlarının devamını diliyorum
se...
İnanılmaz güzel enerjisi ile birlikte mükemmel bir cerrah diyebilirim.
Doktorum bana göz kapağı ameliyatı yaptı sonuç itibariyle zor bir hastayı memnun etti.
Aynı zamanda çalışanlara çok teşekkür ediyorum onlar da nazik Güleryüzlü sevgi dolu olarak hep yanında oldular ..
Klinik doktoru ve çalışanlarıyla 5* diyebilirim
Meltem Hanım'da fransız askı, üst alt göz kapağı estetiği, botoks ve dolgu uygulamalarından destek aldık hepsinden son derece memnun kaldık. Kendisi yapacağı işlemleri öyle düzgün anlatıyor ki hastada bir güven duygusu yaratıyor yapılabilecekleri söylüyor yapılmayacak işlemi tavsiye etmiyor. Eli çok hızlı çok aktif ve işin son derece arkasından duran bir doktor her sorduğunuz soruya cevap alabiliyorsunuz her zaman özel olarak iletişime geçebiliyorsunuz biz çok memnun kaldık hiçbir problem yaşamadık herkese tavsiye ediyoruz.
i̇....
Kendisi göz altı ameliyatımı yaptı göz altımda şişkinlikler vardı onları toparladı gayet memnun kaldım şu an hiçbir sorunum kalmadı. Yüzümdeki belli noktalara botoks uygulaması terleme ile ilgili kol altı botoks uygulaması yaptı bütün işlemler gayet hijyenikti. Eşim de boynuna migren ve yüzüne botoks işlemleri yaptırdı.
İşlemleri çok başarılıydı hiçbir sıkıntı yaşamadım kendisinden çok memnunum. Dolgu, botoks, mezoterapi ve göz altı ışık dolgusu işlemleri yaptı kendisi. Kendisinin enerjisi bilgilendirmeleri yaklaşımları çok güzel çok güler yüzlü ve pozitif bir insan.
t.....
Sıcak ve yakın bir iletişimle sıkıntısız bir süreç … Mükkemmel sonuç
Daha ne istenebilir ki
İyiki varsınız
d.....
Ben yaklaşık 5 yıldır tanıyorum Meltem Hanım'a birçok farklı uygulama yaptırdım. Botoks, dolgu, ışık dolgu, göğüs ve burun estetiği ameliyatlarım oldu. Hepsinden çok memnun kaldım çok güvenilir bir doktor. Hem hasta psikolojisini anlayıp hem de sakinliğiyle güven veren bir karakteri var çok memnun kaldım. Birçok hasta da kendisine yönlendirdim.
d.....
Meltem Hanım'la yaptığımız bütün çalışmalarda sonucundan son derece memnun kaldım istediğim şekilde istediğim sonucu elde ettim. Hem hekimliği bilgisi sonrasında hasta takibi konusunda tedavisinden de hem duygusal destek anlamında her türlü desteği aldım. Göğüs estetiği, karın germe ve botoks işlemlerimi yaptı. Doktoruma güveniyorum.
Meltem Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Kılıç, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Meltem Kılıç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Randevu, Meme Büyütme, Meme Küçültme, Botoks, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Estetiği, Göz Kapağı Estetiği, Blefaroplasti, Dolgu.
Meltem Kılıç adresi nerede?Meltem Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mavişehir Mahallesi Opera Caddesi 2040 sk No:33/E İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meltem Kılıç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Kılıç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Meltem Kılıç hangi dilleri konuşuyor?Meltem Kılıç ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meltem Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meltem Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meltem Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Meltem Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Kılıç hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Kılıç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra