Sarıgöller İş Merkezi Hacı miktat mahallesi Dervişoğlu sokak 38\404 4. kat No:13, Giresun Merkez, Giresun
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
PSİKOMİND DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİ
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Ön Görüşme
s....)
Oğlumun dikkat eksikliği, korkuları ve kaygıları vardı. Tavsiye üzerine gittik. Ara verdik. Tekrar başlayacağız. 7-8 seans aldık. Seanslar sayesinde düzelmeler oldu. Yönlendirmeler de bulundu uzmanımız. Bir de uyguladık. Süreç iyi gidiyor. Meltem Hanım çok naif bir uzman. Çocuklarla güzel anlaşıyor. Bizi de güzel yönlendiriyor. Biz çok tatmin olduk.
f....)
Seanslarımız güzel geçti. Çocuğumda dikkat eksikliği ve hiperaktivite sorunu vardı. Onun için başvurduk. 4-5 seans aldık. Yaz tatili olduğu için ara verdik. Eylül döneminde tekrardan aktif olarak seanslara katılacağız. Seansların çocuğuma katkısı oldu. Meltem Hanım alanında başarılı bir uzman. Biz memnunuz.
g....)
Oğlum için başvurduk. Okulda arkadaşlarına vurma eylemi vardı. Oyun terapisi aldık. 4 seans gittik. Biraz ara verdik. Tekrar başlayacağız. Seanslar da iyi, bırakınca eski haline dönüyor. Meltem Hanım'ı beğendim. Çocuklarla iletişimi güzel. Terapiden sonra her şeyi bize anlatıyor. Fikirler verip yönlendiriyor. Her konuda iyi bir uzman. Memnunuz kendisinden.
Meltem Hocaya bir arkadaşım oğlunu götürmüştü çok memnun kaldıklarını belirtince bizde eşim ile çift terapisi desteği almaya karar vererek randevu oluşturduk. Açıkçası ilk başta ön yargılıydım. Meltem Hocayla ilk başta çift olarak sonrasında bireysel olarak görüştük ve hem kendimde hemde eşimde aşamadığımız üstünü kapattığımız bir çok problemi iyileştirdiğimizi gördük ve ön yargım sonrasında iyiki böyle bir adımı atmışız düşüncesine döndü . Seans sıklığımız azaldı ama biz yinede o kliniğe giderken bugün yine yeni bir şey aşacağız düşüncesi ile gidiyoruz . Biz kendisini çok sevdik gayet yerinde ilgili ve alakalı bir uzman tabiki de tavsiye ederiz .
a...
Okulda rehberlik öğretmenliği yapan bir arkadaşım sayesinde tanıdım Meltem Hanım'ı. İyi ki tanımışız. İlgisi alakası için çok çok minnettarım. Kızımın etrafa zarar vermesi sinir krizlerine girmesinden dolayı başvurmuştum. Ve sonuç çok iyi, kızımdaki bu değişim için çok mutluyum. Kızım da çok sevdi Meltem ablasını.. Kesinlikle tavsiye ederim.
e....k
Kendisinden bireysel olarak seans alıyorum, şu an henüz ilk seansıma gittim, bu seansımız birbirimizi tanıma üzerine geçti, bundan dolayı pek de konuşma şansımız olmadı ama ilk izlenimime bağlı olarak kendisi her konuda çok iyimser. Ben daha önce önyargılı olurlar mı diye tereddüt ederek kendisine gitmiştim fakat öyle bir şey de görmedim, bu anlamda ilk sürecimiz gayet iyi geçti, ilerleyen süreçlerde seanslarımız devam edecek.
ş....u
Kendisiyle annem görüşmüştü, birkaç defa görüşme süreci oldu, hala da seanslarımız devam ediyor. Annem kendisinden çok memnun, konuşurken çok rahat hissettiğini söylüyor, Meltem hanım da aynı zamanda çok ilgili bir uzman ve biz kendisine ilçeden gidiyoruz, bazen randevu saatlerimizde herhangi bir problem olduğunda bize bu konuda çok yardımcı oluyor. Ofisinden bahsetmem gerekirse odaları da çok donanımlı, özellikle çocuklar için olan kısmı çok güzel, birebir görüşmelerdeki odaları da çok konforlu ve iç açıcı, psikolojik olarak da danışanlarını rahatlatan bir ortam var diyebilirim.
k.....
4 yaşındaki oğlum için gidiyoruz Meltem hanıma 5. Seans oldu ve öfkesi baya azaldı oyun terapisi tekniği uyguluyor biz çok memnunuz daha önce bir kaç kez başka hekimlere gittik ama Meltem Hocam baya etkili oldu herkese tavsiye ederim
c.....
Psikiyatrisin yönlendirmesi üzerine gittim iyiki gitmişim düzenli olarak devam ediyoruz seanslara Meltem Hocam iyiki giresunda
b....u
Meltem hocam ile oğlum için görüşme sağlıyoruz problemi çözmesi çözüm üretmesi üretkenliği çok iyi süreç verimli ilerliyor oğlum da çok memnun seanslardan kaçmıyor artık hocamizin sayesinde kendisine burdan da teşekkür ederim
Meltem Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Özdemir, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Meltem Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi.
Meltem Özdemir adresi nerede?Meltem Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıgöller İş Merkezi Hacı miktat mahallesi Dervişoğlu sokak 38\404 4. kat No:13 Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meltem Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meltem Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meltem Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meltem Özdemir hangi dilleri konuşuyor?Meltem Özdemir ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Meltem Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meltem Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Meltem Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meltem Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Meltem Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Giresun Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Giresun Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Giresun Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Giresun Aile İçi İletişim Sorunları