.....
20 lik gömülü diş operasyonumu gerçekleştiren hastasına güven veren bir doktor çok memnun kaldım. Teşekkürler
me...5
İmplant yaptırmak için tesadüfen tanıdım. Alt çeneme yapılan cerrahi uygulamsından memnun oldum.Mesleğine önem veren,hastasına gösterdiği sıcak ilgisi, randevusuna sadık, tedavi sonrası hasta ile iletişim kurma özelliklerinden dolayı çok memnun oldum. ilgilerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Cerrahi işlemleriniz için tavsiye ederim.
Meltem Özden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Özden, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi.
Meltem Özden adresi nerede?Meltem Özden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Erzene Mah. Ankara Cad. No: 172/109 Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Özden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Özden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meltem Özden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Özden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meltem Özden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meltem Özden hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meltem Özden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Konak Ağız Diş Ve Çene Cerrahları