Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi Saglik

Meltem Sertbaş hastalarının mahremiyetini ilhal eden, oda kapısı sonuna kadar açık hasta muayene ederken koridorda bekleyenlerle polemiğe girmekten çekinmeyen bir hekim. Kendisini sağlık raporu almak için FSM'deki polikliniğinde ziyaret ettim ve devlet sağlık siteminde hala böyle davranabilen hekimlerin olmasından dolayı utanç duydum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Meltem hanim çok güzel hastasını dinliyor nr yapmam gerektiğini açıklıyor ayrıca kuyruk var kapısında saglicakla

Meltem Hanım branşında bir tanedir.İç hastalıklarından diyabete geçince inanın çok üzüldüm.Çünkü,bir daha nasıl onun kadar ilgili,sıkılmadan anlatan,akıllı bir doktor bulurum bilmiyorum.Ama ben yinede ona danışmaya devam edeceğim.Ayrıca kimsenin hakkını yemez ve yedirmez.Diyabetli olasım geliyor inanın ki.Hocama çok teşekkür ediyorum herşey için.Nurçin Bağırkan

Ö

Meltem hanımın her hastası aynı şeyi söyleyecektir hastarına çok kibar ve titiz yaklaşır odasının kapısında kuruk vardır her hastasını dikkatle dinliyor ben çok memnunum. Bu zamana kadarki tanıştığım en iyi doktor diyebilirim.

Çok iyi bir doktor ve hastasına yaklaşımı mükemmel. Farklı bir tedavi ile ağır diyabet hastası annemi gündüz insülin iğnelerinden kurtararak daha sağlıklı olmasını sağladı.

Profili düzenle veya yönet