öm...i
Aralık 2021 ayında eşim Sevda OVACIKLI nın sağ kulağında işitme engeli ve kulak bölgesinde aşırı ağrı sebebiyle Ankara YENİMAHALLE ARAŞTIRMA HASTANESİ K B B polikinliğinde Uzman Dr Öğretim Üyesi Sayın Meltem TULĞAR Hocamıza muayene olduk bizimle çok yakından ilgilendi ilaç tedavisinden sonra orta kulakta aşırı iltihaplanmadan dolayı 03 OCAK 2022 de ameliyatı inşaallah başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.Böylesine özgüvenli mesleğinin gereğini yapan doktorlarımızla gurur duyuyoruz.Ameliyatta ki ekibine ve kendisine minnettarız,Şükranlarımızı sunuyoruz
he...i
Burnumdaki deviasyon, kemik eğriliği ve yapışıklık nedeniyle ameliyatımı başarı ile yapan konusunda uzman, çok başarılı ve özverili bir doktordur. Burnumdaki deviasyon ve yapışıklık nedeniyle düzgün nefes alamıyordum. Bu yüzden de sürekli tekrar eden sinüzit ağrıları çekmekteydim. Meltem hanım Batıkentteki Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk muayenem sonrasinda ameliyat olmam gerektiğini belirtmişti. Ameliyat olalı yaklaşık 4 ay oldu, şimdi çok rahat nefes alabiliyorum ve sinüzitten kurtuldum. Ayrıca, Meltem Hanım alerjik rinit tanı ve tedavisinde de çok başarılı. Yıllardır tanısı koyulmamış olan allerjik rinitimi de tespit etti ve vermiş olduğu ilaçlar sayesinde tüm şikâyetlerimden kurtuldum. Meltem hanıma yapmış olduğu başarılı ameliyatı ve ameliyat sonrasındaki bakım ve tadavi sürecindeki ilgili ve özverisi nedeniyle teşekkürü bir borç bilirim.
Meltem Tulğar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meltem Tulğar, Kulak Burun Boğaz.
Meltem Tulğar adresi nerede?Meltem Tulğar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meltem Tulğar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meltem Tulğar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meltem Tulğar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meltem Tulğar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meltem Tulğar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meltem Tulğar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Meltem Tulğar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları