Diş Hekimi Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Erman Apartmanı No:6 Kat:1 Daire:4 (Türkiş Et Lokantası Üstü), Samsun
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bonding
Gömülü Yirmi Yaş Dişi Tedavisi
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kemik Grefti
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
Özel Atakum Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
s....t
Köprü tedavisi için başvurdum. Eski hastasıyım. Tedavim çok güzel geçti. Hiçbir sorun yaşamadım. 8 sene önce dolgu yapmıştı, hemen köprü işlemi yapmamıştı. Hastanın uzun vadede rahat etmesini istiyor. Gerçek dişi korumaya çok özen gösteriyor. Menekşe Hanımın hastaya yaklaşımı çok güzel. İletişimi güçlü. Ulaşılabilirliği çok iyi. Hasta takibi güzel. Kliniği çok temiz. İçeri girince bunu hissedebiliyorsunuz.
h....)
Kızım için başvurdum. Büyük kızımı kendisine tedavi ettirdim. Şimdi küçük kızım için gittik. Çok memnunuz kendisinden. İlgili ve alakalı bir uzman. Diş çekimleri ve dolgular yapıldı. Genel olarak kendisini tercih ediyoruz. Her zaman uzmanımıza ulaşabiliyorum. Hiçbir problem yaşamadık.
ze...
Büyük bir diş hassasiyeti sebebiyle, Aynı dolgu üzerinde 3. kezdir büyük sabır ve özveriyle çözüm üretmeye çalışan Menekşe hanıma şükranlarımı sunuyorum. Prof Dr Zeki KARACA.
es...z
Dt. Menekşe Hanım'a 6 yaşindaki kızımın diş ağrısı şikayeti için geldim ve dolgu tedavisi uygun görüldü . Çocuk ile iletişimi mükemmel ötesi, sabırlı ve güler yüzlü.Yapacaği işlem basamağını sabırla ve sevgiyle kızıma anlattı kızımın çok korkmasına rağmen o korkuyu yenmesini sağladı.çok pratik ve hızlı bir hekim. Ayrıca tüm asistanları çok güler yüzlü ve yardımseverler.
ö....)
Çocuğum için bebekliğinden beri kendisine gidiyoruz. Genel tedavi, dolgu, diş çekimi gibi bir çok işlem yaptırdık. Kendisi son derece sabırlı, anlayışlı ve çocuklara karşı çok şevkatli bir doktor, çocuklar bilindiği gibi dişçiden korkuyor ama kendisi bu süreçte son derece alakalı ve sabırlı bir şekilde yaklaşıyor, bu anlamda çok memnunuz.
ka...n
İlgi ve hizmet gerçekten çok harika, almış olduğum tedaviden son derece memnunum Menekşe Hanım işinin gerçekten uzmanı.
em...
Doktor Hanım'ın hastaya yaklaşımı ve el becerisi çok iyi. Oğlumun diş çekimi sırasında gösterdiği sabır için ayrıca teşekkür ederim.
öz...n
Tam 4 doktor ile görüştükten sonra aldığımız cevap uyutularak ameliyat altında çocuğumuzun diş çekiminin yapılmasına yönelikti. Çocuğum 6 yaşında ve doktordan çok korkuyordu. Menekşe Hanım ve ekibi öyle tatlı öyle içtendi ki,1 saate yakın vakit ayırdı ve asla pes etmeden sabırla oğlumuzu yatıştırarak diş çekimini yaptılar. Ben o an dünyanın en mutlu ebeveyni oldum. Allah kendisinden razı olsun. İyi ki varsınız…
Hasta
Dişçi fobim yüzünden yıllardır diş hekimine gidemeyen biri olarak güvenle gidebildigim bir klinik, doktorumun işlemin her aşamasını anlatması rahatlatıyor. Kanal tedavim sorunsuz sonuçlandı. Doktorumun haricinde güler yüzlü ekibe teşekkürler.
m....k
Kendisine kanal tedavisi ve diş çekimi gibi işlemler yaptırdım, daha sonra köprü işlemi için de kendisine gideceğim, tedavi süreci içerisinde hem anlayışlı, hem de yaptığı işlemler harika, sürekli kendisine gidiyorum, ben acı eşiği düşük olan biriyim, buna rağmen sabırlı ve işini çok titiz yapıyor, çok memnunum.
Menekşe Okumuş Ürer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Menekşe Okumuş Ürer, Diş Hekimi. Size Menekşe Okumuş Ürer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları.
Menekşe Okumuş Ürer adresi nerede?Menekşe Okumuş Ürer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Alparslan Bulvarı Erman Apartmanı No:6 Kat:1 Daire:4 (Türkiş Et Lokantası Üstü) Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Menekşe Okumuş Ürer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Menekşe Okumuş Ürer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Menekşe Okumuş Ürer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Menekşe Okumuş Ürer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Menekşe Okumuş Ürer hangi dilleri konuşuyor?Menekşe Okumuş Ürer ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Menekşe Okumuş Ürer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Menekşe Okumuş Ürer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Menekşe Okumuş Ürer hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Menekşe Okumuş Ürer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri