Amniosentez
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Normal (Vajinal) Doğum
Sezeryan Doğum
se...z
Meral Hanımla 2006 da tanıştım henüz 18 yaşındayım.kendisisi ilk doğum doktorum Allah ondan razı olsun bana güven verdi ,güler yüzlü ve ilgili bir hekim kendisi.iyi ki tanımışım ,alanında çok iyi başarılı bir doktor Rabbim başarılarını daim etsin sağlık sıhhat afiyet versin
Benim uzun yıllardır hekimim.Ameliyatlarımı ve 2 doğumumu kendileriyle gerçekleştirdik ve her birinde de hiç bir problem yaşamadan sağlıkla,huzurla,keyifle gerçekleştirdi. İyileştim başka hiç bir hekime ihtiyaç duymadım, hiç bir problem de yaşamadım.
mk...x
ben 2012de doğum yaptım son anda gerceklesen bir alerjik durumdan dolayı bebeğim ve ben sıkıntıya düştük her careyi denedi çok teşekkür ederim hiç yanımdan ayrılmadı 4 saat boyunca yavrum onun sayesinde sağlıklı ve benimle çok bilgili insana verdiği rahatlıksa harika herseyin en iyisi için çabalıyor bazı doktorlar gibi para peşinde değil aldığı son kuruş bile ona helal olsun..
to...k
Son derece ilgili, açıklamalar yapan, özgeçmiş ve eğitimi süper, gerçekten tam bir hanımefendi doktor. Muayenehanesi ise tertemiz, yanında çalışan ekibi son derece görgülü ve saygılı.
Meral Alten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Alten, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Meral Alten tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Kürtaj, Doppler Ultrason, Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık, Fallopi Tüpü Çıkarılması, Doğum Kontrol, Kateter Yerleştirme, Amniosentez, Gebe Takibi.
Meral Alten adresi nerede?Meral Alten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saltak Mahallesi Şehit Şükrü Caddesi No:31/2 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Alten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Alten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meral Alten isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meral Alten, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Meral Alten hangi dilleri konuşuyor?Meral Alten ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Alten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Alten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meral Alten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meral Alten hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Meral Alten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları