Kurtulmuş Mah. Ziyapaşa Bulvarı Abdulkadir Paksoy Apt No:13 Kat:1 Daire:1, Adana
Aile İçi İletişim Sorunları
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
ez...k
Eşimle ayrılık sürecindeydim ve son çare terapi olarak görüyordum. Psikolog arayışına girmiştim.Meral hocayı tercih etme sebebim yapılan yorumların baya olumlu oluşundandı. Yine de acabalarım vardı. Ta ki ilk seansımıza kadar. Eşime, bana ve ilişkimize tek seansta bile dokunmayı başardı . Görüşmemiz fazlasıyla olumlu geçti. Birbirimizi asla dinlemiyorduk ve sayesinde birbirimizi dinleme fırsatı yakaladık. Meral hoca sayesinde ilk defa eşimin gözünde o mahcubiyeti hissettim. 1 aydır ayrı yaşıyorduk ve bu seans sonrası evime dönme kararı aldım. Birbirimize bir şans daha verdik. Meral hocam iyiki tanıdık sizi iyikiii terapi alma fırsatımız oldu. Sizi ihtiyacı olan herkese gözü kapalı tavsiye edeceğim.
g....ö
Meral Hanım' a yaklaşık bir senedir gidiyorum. Bana çok faydası oldu. Kendimde birçok farkındalıklar yaşamamı sağladı, ve genel olarak özellikle de düşüncelerim de esneme yaşadım bu gerçekten psikolojik sağlamlığımı artıran bi şey oldu. Duygusal olarak da güçlendiğimi hissediyorum, kendimi tanıdıkça kendime olan güvenimin arttığını hissediyorum. Ve ayrıca yaptığı analizlerle, bilgi birikimiyle beni hayran bıraktı diyebilirim, ayrıca çok tatlı bi enerjisi var. Gerçekten iyi bir psikologa gitmek istiyorsanız Meral Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
Ortaokul çağımdan beri OKB + anksiyete ile mücadele etmeye çalışan 26 yaşında biri olarak 2023 senesinde meral hanım ile tanışma fırsatı buldum. Meral H. ile o zamandan beri online olarak belirli sıklıklar ile terapi yapıyoruz. OKB'nin hayatımın bir parçası olmadığını bu durumdan kurtulabileceğimi inanın hiç zannetmezdim. Kendime bu kadar inanmazken bana o kadar yardımcı oldu ki. Gerek EMDR seansları gerekse psikoterapi ile bu hastalıkla mücadele etmemi ve akabinde kazanmamı sağladı. Bana sadece OKB konusunda da değil, her konuda destekleyici ve yol gösteren biri oldunuz meral hnm. Online terapinin bende düşündürttüğü endişeyi hissettirmeden her konuda beni dinleyip bana yardım ettiniz. OKB gerçekten çok zor ve inatçı bir hastalık. Ama gerek ilginiz gerekse mesleki deneyiminiz sayesinde bana çok yardımcı oldunuz. Bu yorumu okuyan OKB'li her kim varsa meral hanım sizin için doğru kişidir diyebilirim.
Meral Hanım ile başkalarının terapiye ihtiyacım olduğunu düşünmesi nedeniyle tanıştım. Hayatın acı gerçeklerine bağlı maalesef ilk etapta dengeli bir tedavi süreci başlatamadık. Sonra öyle bir an geldi ki başkaları önemini yitirdi. Artık fiziksel sağlığım da tehlike altındaydı. Bir şeylerin yanlış gittiğini kabul ederek ve gönülden talep ederek; yanlış hatırlamıyorsam sabah 04.00 sularında kendilerine ulaştım. Sağolsunlar acil randevu oluşturdular..o günden beri kendisine emanetim. Neden mi Anaşin? Farkına varmak istiyorsanız, kendinize güven istiyorsanız, aile/arkadaş/vb tüm ilişkilerinizde denge arzuluyorsanız hiç durmayın (naçizane).
t.....
Meral Hanım'a depresyonda olduğumu fark edip profesyonel yardım almak amacıyla başvurdum. Hayattan keyif almayan, sorunları altında ezilip sürekli düşünen, tükenmiş bir haldeydim. Meral Hanım daha ilk seanstan bilgi ve birikimi ile sorunlarımı tespit etti ve çözümleri için terapi sürecine başladık. Şema terapi ile çocukluk ve geçmiş deneyimlerimin hayatımı nasıl etkilediğini anlamamı, EMDR ile ise kötü anılarımın etkisinden kurtulmamı ve rahatlamamı sağladı. Bu süreçte toksik bir ilişkiden kurtuldum, ailem ve iş hayatımla ilgili sorunları çözdüm. Ayrıca Meral Hanım kendimi keşfetmem ve özsaygı kazanmamda da yardımcı oldu. İyi ki diyorum.
Borderline sebebiyle Meral Hanım'a gidiyorum. Bundan önce birçok psikolog ve psikiyatriste gittim, ama ilk defa bu şekilde devam ediyorum ve sonuç alıyorum. Ortalama 4 aydır devam ediyorum. Artık kendimi yatıştırabiliyor, kontrol edebiliyorum. Kendimi daha iyi tanıyorum. Meral Hanım çok samimi ve içten yaklaşıyor danışana. Mesleğini çok severek yaptığı çok belli. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir uzman.
Özel hayatımdaki kötü dönemimde yaşadığım depresyon sonrasında Meral Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 2-3 yıldır devam ediyoruz. Öncelikle hayata daha farklı bakmaya başladım. Kendimi daha iyi tanıdım ve sorunlarımı kabul etmeye başladım. Eskiye göre çok daha iyiyim. Beni konsantre olarak dinlemesi hoşuma gidiyor. Ben gerçekçi bir insanımdır. Meral Hanım'ın da gerçekleri bana göstermesi ve çözüm odaklı yaklaşması çok güzel.
f.....
Takıntılı düşüncelerim günlük yaşamımı ve çevremle ilişkilerimi etkilemeye başlamıştı. Aynı zamanda özgüvenimi geri kazanmak için Meral Hanım'a ulaştım. Yaklaşık 3 aydır devam ediyoruz. Çevremdeki insanlarla olan durumları çok kafaya takıp büyütmemeyi öğrendim. Yakın çevremde bu değişimleri fark etti. Olumlu anlamda gelişmeler yaşıyorum. Beni yargılamamış olması, en ufak bir şekilde bile böyle bir his uyandırmaması çok değerli benim için. Farklı bakış açısıyla yaklaşımı çok güzel. Danışanla iletişimden memnunum.
o.....
Kişisel iletişim problemleri sebebiyle doktor takvimi üzerinden araştırarak Meral Hanım'a ulaştım. 7 aydır devam ediyoruz ve olumlu yönde ciddi değişimler yaşadım. Meral Hanım'ın desteği benim için çok önemli oldu. Kendisi çok ilgili bir uzman ve danışana karşı çok profesyonelce yaklaşıyor. Uzlaşmacı bir tavrı var ve genel anlamda süreçten çok memnunum.
Depresyon ve sosyal anksiyete şikayetiyle doktor takvimi üzerinden araştırarak ulaştım Meral Hanım'a. 6 aydır devam ediyoruz. Anksiyete ve depresyon durumumu kontrol altına almamı sağladı. Hayatımı düzene sokmaya başladım. Meral Hanım kesinlikle yargılamadan, çok sıcak ve naif bir yaklaşıma sahip. Danışanla iletişimi çok güzel.
Meral Anaşin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Anaşin, Psikoloji. Size Meral Anaşin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Tematik Algı Testi (TAT), Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji.
Meral Anaşin adresi nerede?Meral Anaşin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtulmuş Mah. Ziyapaşa Bulvarı Abdulkadir Paksoy Apt No:13 Kat:1 Daire:1 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Anaşin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meral Anaşin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meral Anaşin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meral Anaşin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Meral Anaşin hangi dilleri konuşuyor?Meral Anaşin ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Anaşin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Anaşin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meral Anaşin hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Meral Anaşin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meral Anaşin hangi sigortaları kabul ediyor?Meral Anaşin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikologlar