Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Selanik Cad. 1/12 Kızılay, Çankaya, Ankara
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
AykaçDiş Kızılay - Aykaç İmplant, Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Pembe Estetik
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
d.....
İşinde çok başarılı,alanında uzman,güler yüzüyle hastalarını korkutmadan işini en iyi şekilde yapan bir doktor. Diş çürüğü için gittim,diş temizliği için gittim.Şikayetim ve tedavim ile ilgili her konuda bilgilendirildim.Tedavim sonuçlandı.Gayet memnunum.
Meral Hanım benim çok senelerden beri güvendiğim ve en iyisini yaptığına inandığım diş hekimim. Benim kızımın da küçük yaşlardan itibaren diş hekimidir ve koruyucu yöntemleriyle çok başarılı olmuştur. Çok ilgili, çok detaycıdır. Diş çürümesi,diş bakımı ve estetik olarak çözümleri var.Tedavi öncesinden tedavi hakkında çok detaylı olarak bilgi verdi . Tedavim gayet başarılı geçti her zaman için.
Meral Hanım benim 2 oğlumun doktoru, çocuklarla iletişimi mükemmel. Çocuk diş hekimine ihtiyacı olan herkese tavsiye edebilirim. Çocuklarım tüm diş korkularını Meral Hanım sayesinde yendiler. Bir tanesi 2 yaşında diğeri 5 yaşında rutin kontrolleri için gidiyoruz. Yaşları küçük olduğu için tercih ediyoruz. Rütin olarak da kontrollerimize gidiyoruz.
d.....
2 çocuğumu Meral Hgötürdüm.Kızım 22 yaşında 6 yaşından ititbaren Meral Hanım'a götürdüm .Şimdi küçük kızım 14 yaşında onunda 6 yaşından itibaren götürüyorum.Meral Hanım'ın çocuklara yaklaşımı,çocuklarla iletişimi,ilgilenmesi,bilgilendirmesi,onlarla kurduğu bağ ve korkularında verdiği terkinler çok bambaşka .Çok tatlı dilli ve güler yüzlüdür.Enerjileri de bambaşkadır.İnsancıldır.Çocuklarım bir işlem yapılacağı zaman tedirgin olduklarında çocuklara hiza eder,bilgilendiririr,konuşmalarıyla terkim eder.Değişik yöntemler ve terkimler uygular.Çok mükemmelliyekçi bir diş hekimi Meral hHnım.Meral Hanım'a olan güvenimiz sonsuz.Çocuklarımı götürdükten sonra ben diş hekimimi değiştirip Meral Hanım'a gidiyorum.Ailecek çokta memnunuz yıllardır.
Meral Hanım benim 30 seneden beri doktorum.Çok titiz,çok mükkemmelliyetçi.Çok güvendiğim diş hekimimdir.Hemde kızım 3 yaşından beri takibinde .Çocuklara yaklaşımı sıcak .Koruyucu takipleri sayesinde dişlerinizin sağlığı çok çok iyi.İlk olarak tavsiye üzerine gittim.Her tedaviden ve her süreçten memnun kaldım.Kişiye özel ilgi gösteriyor.Her hastasına çok ilgili davranıyor.Çok güvendiğim diş hekimimdir.
Meral Hanım'ı diş dolgusu için tercih ettim.Tedaviden ve süreçten çok memnun kaldım.Bunca yıl hiç şikayetim olmadı.Dolgum düşmedi.Ön dişlerime protez yaptı.Hiç bir şekilde ters bir durum olmadı.
i.....
Son derece hastasıyla ilgili sonuca yönelik çalışan,titiz,hasta psikolojisinden çok iyi anlayan bir doktor.İlk okuldan arkadaşım.Kendimi Meral hanım'a yakın hissettiğimden,güvendiğimden,ilgisini ve yaklaşımından çok memnun kaldım çok beğendim.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
Tavsiye üzerine gittik.İnanılmaz bir diş çekimi fobim vardı.Meral Hanım sayesinde diş çekimi fobimi yendim.Kendileri çok sıcak kanlı,sevecen ve ilgili bir doktor.Tedaviden ve süreçten çok memnun kaldım.Tüm çalışan ekip güler yüzlü,anlayışlı çok mmnun kaldım kendilerinden.Herkese tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine gittim.Meral Hanım özellikle çocuklarda 1 numaradır.Çocuklarımı diş hekimine alıştırma konusunda çok başarılı buldum.Çok titizdir ve eli hafiftir.Anestezi uygulamadan işlem yapar.Çok sevecen davranıyor çocuklarıma.Tedaviden ve süreçten çok memnun kaldım.30 yılllık hastasıyız hala da devam ediyoruz.
Meral Aykaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Aykaç, Diş Hekimi. Size Meral Aykaç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Lazerli Diş Bakımı, Lokal Anestezi, İmplant, Estetik Porselen, Pembe Estetik, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları.
Meral Aykaç adresi nerede?Meral Aykaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tunalı Hilmi Caddesi No: 105/5 Kavaklıdere Çankaya
- Selanik Cad. 1/12 Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Aykaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Aykaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Meral Aykaç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meral Aykaç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Meral Aykaç hangi dilleri konuşuyor?Meral Aykaç ile İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Aykaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Aykaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meral Aykaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meral Aykaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Meral Aykaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meral Aykaç hangi sigortaları kabul ediyor?Meral Aykaç, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Meral Aykaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Diş Hekimleri
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri