sa...z
Tesadüsefen gittiğim bir doktor.Sorduğum sorulara net cevaplar verdi.Oğlumun şikayeti ile ilgili şimdisi ve sonrası için beni bilgilendirdi.Kendisinden memnun kaldım.
mu...n
Çok ilgili bir doktor.Kudret hastanesine bir hastamı götürmüştüm.o esnada eşim ve ben tesadüfen muayane olduk.Hastasını en iyi şekilde muayane ediyor ve bilgilendiriyor.Dalında iyi bir doktor.
sa...k
15 yıldır gittiğimiz bir doktor.Çok detaylı bir doktor hastasını anlayabileceği dilede bilgi aktarıyor.Uyguladığı tedaviler çok süre içerisinde etkisini gösteriyor.Ticari olarak bakmıyor işine .Hastasına yaklaşımı annesi, babası, evladı veya kardeşi gibi yakın ve ilgili .
Meral Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Sezgin, Göz Hastalıkları.
Meral Sezgin adresi nerede?Meral Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yayla Mahallesi Şehit Mustafa Ercigez Caddesi No:21 Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Sezgin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meral Sezgin hangi dilleri konuşuyor?Meral Sezgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Sezgin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meral Sezgin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meral Sezgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Meral Sezgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Göz Doktorları
Keçiören bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göz Doktorları