Merkez Mah. Cumhuriyet Meydanı, Kamil Yalgın İş Merkezi, No:23/16, Gaziosmanpaşa
Diyetisyen Randevusu
Sağlıklı Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Moon&Light Yaşam Merkezi
Meral hocam sayesinde 96 kilodan 79.6 kilolara kadar indim. Kendisinin verdiği diyet listesi, güler yüzü ve pozitifliği gerçekten harika. İyi ki varsınız hocam :)
ma...y
Diyet programları gayet özgün ve dengeli yaparken strese girmiyorum aksine keyif alıyorum memnuniyetle öneririm
ze...r
Meral hanım ile 3 aydır diyet programımıza devam ediyoruz, kendisi çok tatlı, alanında bilgisi geniş bir uzman, her hafta yenilediği listeler ile motive ediyor, iyi ki varsınız hocam
Meral hanımla 40 günde 8 kg verdim.Güler yüzü hoş sohbeti ile insanı motive ediyor..
el...
Güleryüzlü , sorduğum sorulara açıklayıcı cevaplar veriyor listeleri birlikte hazırlıyoruz, randevu saatinde görüşüyorum beklemiyorum En önemlisi doyarak zayıflıyorum
n....a
30 kilo verdim çok memnun kaldım işinde çok başarılı
di....
Meral hanım harika bir diyetisyen iyi ki tanımışım iyiki bu yolda onunla ilerliyorum 3 haftada 8 kilo verdim daha yolumuz var daha uzun bir süre onun guleryuzunu göreceğim içinde çok mutluyum
ne...n
Çok iyi bir enerjiniz var sizin enerjiniz ve verdiniz diyetlerle çok güzel ve kolay kilo veriyorum teşşkürler
se...n
İkinci randevuma heyecanla gittim.Meral hanım çok güleryüzlü ve pozitif bir bayan.Herşey süperdi, 1 haftada hatta 6 günde 4 kilo !!!!
Süpersiniz meral hanım :)
s....s
Çok ilgili ve oldukça samimi harika bir enerjisi var. 3 haftada 4 kg veda ettik bile. Tüketemediğiniz her gıda için çeşit çeşit alternatifler sunabiliyor.. Her hafta tekrar gitmek için gün sayıyorummm
Meral Tansu Ayışık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Tansu Ayışık, Diyetisyen. Size Meral Tansu Ayışık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme, Sağlıklı Beslenme.
Meral Tansu Ayışık adresi nerede?Meral Tansu Ayışık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Mah. Cumhuriyet Meydanı, Kamil Yalgın İş Merkezi, No:23/16 Gaziosmanpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Tansu Ayışık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Meral Tansu Ayışık uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Meral Tansu Ayışık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Meral Tansu Ayışık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Meral Tansu Ayışık hangi dilleri konuşuyor?Meral Tansu Ayışık ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Tansu Ayışık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Tansu Ayışık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Meral Tansu Ayışık hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Meral Tansu Ayışık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.