Diş Hekimi Randevusu
Diş Hekimi Randevusu
Aydın, Aydın
Meral Ünal Muayenehanesi
fi...u
20 lik diş çekimi için korkarak gittim. 1 ay ağrı çektim ve antibiyotik kullanmama rağmen geçmedi Meral Hanımdan önce gittiğim diş hekimleri korkuma daha da korku kattı diş kırılabilir cerrahi müdahale gerekebilir vs. Ama Meral Hanım detaylı bir şekilde anlatarak, sakinleştirerek hiç hissetmeden dişimi çekti. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
on...r
Meral hocam çok teşekkür ederim . Kanal tedavisi yaptırdım ve hiçbir ağrı sızı hissetmedim. Eli çok hafif İlgisi ve alakası beni çok mutlu etti ve gerçekten çok iyi bir tedavi gördüm . Herşey için teşekkürler
kü...
Meral hanıma dolgu yaptırdım gerçekten eli çok hafifti dolgum da gerçek diş gibi. Çok da güleryüzlüydü . Artık tek diş hekimim
Biz farklı bir doktor için kliniğe geldik.Meral Hanım'a yönlendirildik.Daha önce de kızım için birçok doktora gittik.Çok iyi sonuç alamadık ve dişinden çok korkuyordu, dokundurmak istemiyordu.Meral Hanım'dan çok memnun kaldı. Herhangi bir sıkıntı yaşadığında güvenerek kendisini Meral Hanım'a teslim ediyor.Meral Hanım kızımın dişlerini temizledi ve kanal tedavisi yapıldı.İletişimi çok iyiydi, neyi nasıl yapacağı konusunda işlemleri anlattı.Yaptığı işte bilinçliydi, eli çok hafifti.Yaptığı işlemden sonra da dolgunun içinde ağrı olunca tekrar bizimle ilgilendi.Orayı temizledi.Bizim çok hoşumuza gitti, hemen ağrısını durdurdu.Kızım daha önceki tecrübelerinden dolayı korkarak oturuyordu.Baya işlem yapılmıştı ama Meral Hanım'la şimdi bir problem yaşamadan koltukta rahatlıkla işlemlerini yaptırıyor.
d.....
Meral Hanım'dan çok memnun kaldım.Diş temizliğim yapıldı.Başka doktorlarda bu işlem ağrılı sancılı olmuştu.Hiçbir şekilde sıkıntı yaşamadım.3 dişime dolgu işlemleri de yapıldı.Meral Hanım çok ilgiliydi ve gerekli bilgilendirmeleri yaptı.Hastalara öneririm kendisini.
Diş temizliği yaptırmıştım, bir tane dolgum vardı ve onu yenilettim.Gayet güleryüzle yardımcı oldu.Her işlemi hiç acıtmadan yaptı.Ben çok memnunum kendisinden.Yapacağı işleme başlamadan önce nasıl yapacağını bana söyledi.Sürekli diyalog halindeydik.Bundan sonra problemlerim olduğunda Meral Hanım'ı tercih edeceğim.
Meral Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meral Ünal, Diş Hekimi. Size Meral Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu.
Meral Ünal adresi nerede?Meral Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meral Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meral Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meral Ünal hangi dilleri konuşuyor?Meral Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Meral Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meral Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meral Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meral Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Meral Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Aydın bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri