Aile Dizimi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
di...k
Selin hanım ile bu gün itibariyle 16. Seansımızı bitirmiş bulunmaktayız. Seanslarımız başladığımızdan beri hayata karşı bakış açım tam anlamıyla değişti. Hayatın her detaylarına takılmak beni ne kadar çok hasta etmiş. İnşallah Selin hanım ile daha da iyiye gideceğiz. Kendisini çok seviyorum inşallah her şey gönlünce olur.
be...n
“Yolun başında ne istediğini bilmiyorsan, vardığın yerde kendini bambaşka bir yerde bulursun.”cümlesiyle başladı her şey. Hayatımın en zor dönemlerinden birinden geçiyordum. Selin hanım ile tanışana kadar… . Karşısında ki kişi çok iyi analiz edip, yorumlayabilen biri. Kendisiyle 8 seans geçirdik. Her şey yolunda.
Kendisinden çok memnunum. Bana çok fazlasıyla faydalı olduğunu düşünüyorum. Güzel ilerleyiş kaydettim. Bayağıdır görüşme sağlıyorum ve devam etmeyi düşünüyorum. Seanslardan sonra daha rahatlamış hissettim. Bana kattığı çok şey oldu. Kendimi fark etmem anlamında çok olumlu görüşmeler gerçekleştirdim. Seanslarıma devam ediyorum. Tam olarak düzelmiş değilim ama güzel ilerleme kaydettim. Her şeyin daha da iyi olacağını düşünüyorum.
Arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım ve destek aldım. Gerçekten sorunlarıma bakış açısı, profesyonelliği ve anlayışı çok iyiydi. Yaklaşık 7 aydır görüşme sağlıyorum. Hala daha kendisinden psikolojik destek almaya devam ediyorum. Hiçbir ilaç tedavisi almadan her seanstan sonra hayata daha pozitif bakmaya başladım. Sorunlara karşı çözümleme yeteneği, içimdeki karamsarlıklarımın hepsi değişti bambaşka biri oldu. Herkese, bütün arkadaşlarıma kendisini tavsiye ettim. Programına göre uygun olduğu süreçte yardımcı oldu. Kendisinden gayet memnunuz.
Ortalama 6 seans görüşme sağladım. Bir sonraki seansım için randevu aldım. Şimdilik güzel bir şekilde ilerlediğimizi düşünüyorum. Kaygı bozukluğundan dolayı Selin Hanım'a başvurmuştum. Kaygılar üzerinde daha olumlu, pozitif etki var. Daha olumlu bir şekilde kaygılanmadan bir sonraki aşamayı düşünmeden kendimde bu hasarı bırakmadan ilerliyorum. Selin Hanım çok ılımlı birisi. Çok yardımcı oluyor. Kendimi terapide gibi hissetmiyorum o ağırlık üzerimde yok daha rahat konuşup daha rahat ifade edebiliyorum. Ben çok memnunum.
Mercan Selin Anıl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mercan Selin Anıl, Psikoloji. Size Mercan Selin Anıl tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Mercan Selin Anıl adresi nerede?Mercan Selin Anıl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kıbrıs Girne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mercan Selin Anıl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mercan Selin Anıl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mercan Selin Anıl isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mercan Selin Anıl, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mercan Selin Anıl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mercan Selin Anıl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mercan Selin Anıl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mercan Selin Anıl hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mercan Selin Anıl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mercan Selin Anıl hangi sigortaları kabul ediyor?Mercan Selin Anıl tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.