Alerji Testi
Alerjik Hastalıklar
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Tümünü gösterHizmetler
Göğüs Hastalıkları Randevusu
Akciğer Kanseri
Alerji Testi
Alerjik Hastalıklar
Medicana International İzmir Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Bronş Lavajı
Servikal Mediastinoskopi
Solunum Fonksiyon Testleri
Tiroit Peroksidaz Antikor Testi
Medicana International İzmir Hastanesi
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
Medicana International İzmir Hastanesi
Uzm Dr Merda Erdemir Işık, Medicana International İzmir Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.
se...
12 gündür kuru öksürük ardından nefes darlığı başlayan hastalığım vardı. Kendisi hastasını dinleyen, hastasına hastanın anlayacağı şekilde açıklamalar yapan, kendinden emin bir şekilde teşhis koyan çok başarılı bir hekimdir. Uyguladığı tedavi ile şu an çok çok iyiyim.
Sadece gece öksürüğü ile başvurdum kendisine. Covid ve influenza testi istedi
i̇...r
Eşim ağır zatürre geçirdiğinde ,
internetten yorumları inceleyerek MERDA hanıma gittik.
Eşimi 1 haftalık tedaviye aldı.Doktor olarak kendinden emin, güven veren teşhis ve tedavisi kuvvetli ,Hasta psikolojisini anlayan,yaklaşımı pozitif .sabırla hastasını dinleyen,soruları cevaplayan,herşeyi açıklayıp bilgi veren bir hekim.bu özellikler biz hastaların Doktorlarımızdan aradığı özellikler .
Eşimi en kısa zamanda eski sağlıgına kavuşturan sevgili doktorumuz MERDA hanıma çok teşekkür ediyoruz.Meslek hayatında başarılarınızın devamını dileriz.
İyi ki varsınız!
m....t
Eşim ile birlikte Covid geçirip nefes sorunu yasamaya başladığımızda gittik. Gerekli tetkikleri yapıp tedavimizi düzenledi ve takibe aldı. Son derece ilgili, profesyonel bir yaklaşımı var. Kendisine tesekkur ediyoruz.
Merda Hanım'ı çok sevdik. Kendisi bizimle ilgilendi. Eşimin hastalığı sürecinde çok yardımcı oldu. Eşimin korona tedavisi sırasında çok yardımcı ve destek oldu.Kendisine minnettarız.Kendisine teşekkür ederiz.
Merda Hanım sigarayı bırakmama vesile oldu. 32 yıldır günde 1.5-2 paket sigara içiyordum.Koah başlangıcım vardı, nefes alamıyordum.Sağlığıma kavuştum,sigarayı bıraktım.Ben seviyorum,Merda Hanım'ın enerjisi güzel ve bana güven veriyor.
i̇....
Doktorum Merda Hanım'a kovit 19 atlatarak gittiğimde testim negatifti ama oksijen alamıyordum,nefessizdim. 3 gün beni yatırdı, Merda Hanım'ın tedavisinden memnun kaldım.Şimdi daha rahat nefes alıyorum.Hiçbir şikayetim kalmadı.Çok iyi bir doktor, herkese tavsiye ederim.Merda Hanım'a selamlar.
Eşim için gittik, kovit olmuştu ve zatürreye çevirmişti.Bunun için gittik.Merda Hanım'dan son derece memnun kaldık.Kontrollerimize gidiyoruz, sürekli iletişim halindeyiz.Sorularımıza sürekli cevap alabiliyoruz.15 gün hastanede kaldık,ekip olarak gayet iyilerdi, iyileşip çıktık.
ya...r
Nefes almada zorluk çekiyordum. Şikayetimi anlattım ve güzelce dinledi kendisi. Doktor hanım gerekli testleri istedi ve bir sorun çıkmadı kendisine teşekkür ediyorum. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.
na...l
Babam rutin kontrolden geçti. Merda hocamın ilgisi ve yönlendirmesi ile rahatlattı. Kendisine teşekkür ederiz.
Merda Erdemir Işık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merda Erdemir Işık, Göğüs Hastalıkları. Size Merda Erdemir Işık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Akciğer Kanseri, Alerji Testi, Alerjik Hastalıklar, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Bronş Lavajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endobronşiyal Ultrasonografi (EBUS), Endobronşiyal Volum Azalma.
Merda Erdemir Işık adresi nerede?Merda Erdemir Işık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mahallesi İşçiler Caddesi No:126 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merda Erdemir Işık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merda Erdemir Işık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merda Erdemir Işık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merda Erdemir Işık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merda Erdemir Işık hangi dilleri konuşuyor?Merda Erdemir Işık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merda Erdemir Işık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merda Erdemir Işık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merda Erdemir Işık hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Merda Erdemir Işık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merda Erdemir Işık hangi sigortaları kabul ediyor?Merda Erdemir Işık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Göğüs Hastalıkları Doktorları
Balçova Göğüs Hastalıkları Doktorları
Menemen Göğüs Hastalıkları Doktorları
Urla Göğüs Hastalıkları Doktorları
Narlıdere Göğüs Hastalıkları Doktorları
Daha fazla (9)Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları