fu...r
Harika bir iş çıkardı..MERDAN HOCAMIZLA annemin yıllardır ağrıyan kalça sandığımız ama bel kayması ve fıtık ameliyatını zor ameliyatı öyle hastende gerçekleştirmesi mucize..Allah razı olsun ondan 6 tane platin ve fıtık ameliyatını zorlu süreçten geçerek sağlığa kavuşması önce rabbimin sonra sizin sayenizde çok şükür ki tavsıye ediyoruz...Allah sizlerin sayılarını artırsın işinizi temiz ve samimilikle yaptığınız için Allah yolunuzu açık ETSİN aldığınız para helal olsun böyle doktorlar memlekette çoğalsın inşallah
el...f
Merdan hocayla 6 şubat depremi sonrasında tanıştım. Malesef depremde belim kırılmıştı. Ameliyatımı onun yapması hayattaki en büyük şansım oldu. Mesleki,etik ve insani değerleri çok yüksek harika bir insan. Sabah ve akşam vizitlerini hiç aksatmadan yaptı pansumanlarimi kendisi yaptı. İhtiyacımız olan tüm bilgiyi ve ilgiyi bize gösterdi. Benim hayatımi kurtardı. Allah ondan bin kere razı olsun.
b....s
1/10/2022 de boyun fıtığı Amalyatı mı yaptı kendisi Allah razı olsun. Gerek mesleki gerek insani açı dan mükemmel bir kişiliğe sahip.. Kendilerinden çok çok memnunum Allah razı olsun ne zaman gitsem de ilk gün ki gibi davranıyor.
a....a
Bel ağrısı sebebi ile gittim kendisi ile bugün tanışma fırsatı buldum. Annemin boyun fıtığı ameliyatını gerçekleştirmişti. Bilgisi ve ilgisi harika. Her ikimizde gayet memnun kaldık.
tu...ş
Harika bir doktor, annemin subdural kanama teşhisiyle bir akşam saati tanıdık kendisini, biz şok içerisindeyken kendisi bizi sakin ve kendinden emin tavırlarıyla rahatlatıp ertesi sabah ameliyata aldı, başarılı bir ameliyat süreci sonrasında ki ilgisi, alakası, sempatik tavırları, pansumanı bile bizzat kendisinin yapması, her sabah 7:30 da hasta odamıza gelip enerjimizi yükseltmesi o kötü günlerde paha piçilemezdi, kendisine minnettarız, çok başarılı bir cerrah olmasının yanı sıra insanlığı da üst düzeylerde, kendisini çok seviyoruz, iyi ki tanımışız
Hasta
Öncelikle hocam çok tskr ederim Allah razı olsun bel kemiğinde kırık vardı ameliyat önerdi biraz korktum ama ameliyat olmadan önce ve sonrası arasında çok büyük fark vardı Allah senden razı olsun hocam çok tskr ederim
ay...a
Omirilikteki ağrımdan dolayı Merdan hocama gittim ve sırtımda çıkan yağ bezesini gösterdim kendisi sağ olsun cok ilgilendi ve ameliyat olmam gerektigini soyledi.6 ay once ameliyat oldum ve iyiki Merdan Bey e ile yollarimiz kesişmiş.O kadar ilgili ve mutevaizi isini seven hastalari ile ilgilenen harika bir doktor.Allah kendisinden razi olsun
z....̇
Patlayan bel fıtığım sebebiyle iki ay boyunca sağ bacağım kullanılmaz haldeydi, bacağım çürük gibi acıyordu. 30a yakın iğne, hacamat, sülük her yöntemi denedim geçmedi, ileri seviyedeymiş. Sehir hastanesindeki bir doktor Kayseri Devlet Hast.deki Merdan hocama gönderdi. Hocam özel doktor olmadığı halde (ki özele de gittim) çok ilgilendi ve hemen ameliyat olmam icin gun verdi. Ameliyatı açık ameliyat ama mikrocerrahi yöntemi ile yapıyor. Ameliyattan hemen sonra tüm ağrılarım geçti ve 24 saat sonra taburcu oldum. Okadar çektiğim ızdırabın çözümünün bu kadar zahmetsiz ve çabuk geçmesi benim için büyük bir nimet. Merdan hocama gidecekseniz söylediklerine güvenin ve ameliyat sonrası talimatlara harfiyen uyun. Dönüp dönüp dua ediyorum Allahım razı olsun.
Beyin cerrahisi
Opr.Dr.Merdan orunoğlu
Kendisini Babam'ın kireçlemeye bağlı belde daralma olarak tanımlanan rahatsızlığından tanıdık kendisini mesleğine âşık insana değer veren emeğini esirgemeyen şefkatli vicdanlı alanında çok başarılı bir Doktor. Babam'ın ameliyatı çok başarılı geçti emeğine eline sağlık kendisine şahsım ve Babam adına çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diler Tüm güzellikler sizin olsun eliniz titremesin inşâallah. KAYSERİ EĞİTİM ve ARAŞTIRMA Hastanesi.
se...r
Merdan bey ' i ilk kez annemin bel çökmesi rahatsızlığı ile basvurduğumuzda tanıdık.Hastasına karşı çok ilgili , sevgi dolu ve işini ciddiyetle yapan bir doktor.Allahım sonsuz razı olsun. Uyguladığı işlemde gayet başarılı oldu.Rabbim başarılarını artırsın. Sevgili doktorumuza duacıyız...
Merdan Orunoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merdan Orunoğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Merdan Orunoğlu adresi nerede?Merdan Orunoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Hastane Caddesi No:87 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merdan Orunoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merdan Orunoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merdan Orunoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merdan Orunoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merdan Orunoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merdan Orunoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Merdan Orunoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları