Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy
Dental Anestezi
Diş Bakımı
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Diş Çekimi
Lokal Anestezi
X-Ray
yu...n
Alt üst diş protez yapımı için müracaat etmiştim provalar esnasında defalarca memnun olmadığını söylememe rağmen benim protezimin başka türlü yapamıyacağın,elinden bukadarının geldiğini söyledi,neticede kullanamıyorum yenideen başka bir hekim tarafından yapılacak.
Meriç Sönmez Naiboğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Meriç Sönmez Naiboğlu, Protetik Diş Tedavisi. Size Meriç Sönmez Naiboğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Bakımı, X-Ray, Lokal Anestezi, Dental Anestezi, Diş Dolgusu.
Meriç Sönmez Naiboğlu adresi nerede?Meriç Sönmez Naiboğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Meriç Sönmez Naiboğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Meriç Sönmez Naiboğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Meriç Sönmez Naiboğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Meriç Sönmez Naiboğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Meriç Sönmez Naiboğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Meriç Sönmez Naiboğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Meriç Sönmez Naiboğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Protetik Diş Tedavisi Uzmanları