Aile İçi İletişim Sorunları
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
g....ö
Mert bey ile Şubat ayından bu yana çalışıyoruz. Hayatıma devam etmeme engel olacak derecede yüksek bir anksiyetem varken başladık. Günlük işlerimi yapamaz haldeydim sürekli ağlıyordum ve çok mutsuzdum. Mert bey süreç boyunca bana birçok perspektif kattı. Şu anda anksiyetemin azaldığını görmek beni çok mutlu ediyor. Sevmediğim işimden ayrıldım kendime daha mutlu olacağım bir iş kurdum ve kendisinin desteği olmasaydı muhtemelen hala çok mutsuz olduğum o işte çalışıyor ve hayattan da nefret ediyor olurdum. Kendisi profesyonel ve alanında çok yetkin bir terapist. Gönül rahatlığıyla terapi alabilirsiniz.
i.....
Mert bey ile 2 ay önce başladığım terapi sürecimden çok memnunum. Beni her zaman dikkatle dinliyor ve sorunlarıma çözüm üretmeme yardımcı oluyor. Kendisine sunum yaparken zorluk çektiğim ve çok heyecanlandığım için başvurmuştum. Mert bey görüşmelerimizde bu da dahil birçok sorunuma farklı yönlerden bakmama yardım etti, artık daha iyi hissediyorum. Kendisinden terapi desteği alınmasını kesinlikle tavsiye ediyorum.
c....e
Kendimi çok kötü bunalmış hissettiğim için destek ararken doktortakviminden Mert Bey ile karşılaştım. Konuşurken anlaşıldığımı hissettiğim birisi her görüşmemizden rahatlamış olarak ayrıldım diyebilirim artık çok daha iyi hissediyorum seanslarımızın sonunda. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Hasta
Mert beyle sosyal kaygılarımın üstesinden gelebilmeyi öğrendim kendisine çok teşekkür ediyorum :) her seans gerek iletişime açık olması gerek anlayışlı tutumu ile çok iyi bir süreç yaşadık kesinlikle doğru karar vermişim kendisiyle görüşerek
f ...a
Mert Beyi buradan bulup randevu almıştım. Başta iyi gelir mi emin değildim aslında deneme amaçlı gittim ama konuştukça Mert Beyin de sorularıyla aslında farkında bile olmadığım birçok şeyi daha keşfettim. Mert Beyle kaygılarım üzerine birkaç seanstır görüşüyoruz. Kendisi donanımlı ve bilgili birisi. Anlattıklarımı anlayabildiği düşünüyorum ki bu benim için önemliydi. İlk görüşmede bile kafamın içinde dönen bazı düşünceleri durdurabildim. Randevumuz da vaktinde başladı bitti. Ofis ve çalışanlar da güler yüzlü kişilerdi sorun yaşamadım.
Mert Bey ile depresyonumdan dolayı görüşmeye gitmiştim. Gerek donanımı olsun gerekse samimi yaklaşımı olsun terapiden fazlasıyla verim almamı sağladı. Mert bey gerçekten de işinin ehli bir psikolog. Eğer bir psikolog arayışındaysanız kendisini şiddetle tavsiye ederim.
Kendimi çok bitkin ve bıkmış hissederken Mert Bey ile yollarımız kesişti. Empatik yaklaşımı sayesinde son derece rahatlatıcı bir süreç geçirdik şimdi çok daha iyi hissediyorum. Bir kez daha teşekkür ediyorum
Mert bey ile sürekli kaygılı olduğum için görüştüm. Terapi sayesinde çok daha az kaygılı bir şekilde yaşamaya başladım. Kendisinin saygılı ve anlayışlı tutumu seanslarımızın rahat geçmesini sağladı iyi ki kendisiyle tanışmışım
Mert 3.Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert 3.Karakaya, Psikoloji. Size Mert 3.Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Sigarayı Bırakmak, Fobilerden Kurtulmak, Aile İçi İletişim Sorunları.
Mert 3.Karakaya adresi nerede?Mert 3.Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Cd. Piri Reis Mah. No:236 K:1, D:4, Konak/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert 3.Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mert 3.Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mert 3.Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert 3.Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mert 3.Karakaya hangi dilleri konuşuyor?Mert 3.Karakaya ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Mert 3.Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert 3.Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mert 3.Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mert 3.Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mert 3.Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mert 3.Karakaya hangi sigortaları kabul ediyor?Mert 3.Karakaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar