Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Manuel Terapi
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
d.....
Mert Bey'e belimdeki ve boynumdaki geçmeyen ağrı sebebiyle başvurdum.Oldukça güler yüzlü ve açıklayıcı bir değerlendirme sürecinden sonra manuel terapi seanslarına başladık, 3. seansta ağrılarım oldukça hafifledi ve 6. seansın sonunda ağrısız bir şekilde klinikten ayrıldım.Kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum.
Mert Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Arslan, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mert Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu, Manuel Terapi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Bel - Boyun Fıtığı, Ortopedik Rehabilitasyon, Fizik Tedavi, Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon.
Mert Arslan adresi nerede?Mert Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mert Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mert Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mert Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mert Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mert Arslan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mert Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler