Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Dil Terapisi
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Konuşma Terapisi
gi...z
Mert Bey alanında uzman, sıcak kanlı, iletişime açık, kendisiyle 3 aydır çalışıyoruz, 3 yaş oğlumda inanılmaz bir ilerleme oldu. Ayrıca sadece ders esnasında değil istediğimiz zaman iletişime geçebiliyoruz. Geri dönütleri amaca yönelik. Çocuğun ihtiyaçları doğrultusunda planlama yapıyor. Mert Beyin etik ilkelere sıkı bir bağlılığı var. Ayrıca çocuk ergen psikiyatristiyle konsültasyon yapabilmesi de bir avantaj. Minnetle, saygıyla ihtiyacı olan herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim.
d...
Mert hocayla yaklaşık bir yıldır çalışıyoruz. Başladığımızda oğlumun 8 harfi eksikti ve dil çıktıları çok azdı. Çeşitli yöntemler kullanarak çok kısa bir sürede eksik harflerimiz tamamlandı ve hızla cümle kurmaya başladık. Mert bey başarılı ve sonuca götüren bir terapist.
i...
Mert Bey'e, çocuk psikiyatristi sayesinde ulaştım. Kızımda var olan kekeleme probleminden dolayı başvurdum. Kendisini telefonla arayıp ön bir görüşme yapmak istediğimi ve kızımın da isteğinin olması durumunda seanslara başlamak istediğimi belirttim. Sonrasında sürecimiz başlamış oldu. Mert Bey ile sürecimiz çok sağlıklı ilerliyor. Bu konuda kızım herkese kendini açmazken, kaygıları çokken ve kekeleme problemiyle artık başa çıkamayacağını düşünürken karşımıza Mert Bey çıktı. Aile olarak çok memnunuz. Bize rehberlik etmesi ve çocuk üzerinde çok olumlu etkileri olmuştur. Bizimle olan iletişimi ve çocuğumuzla birlikte önerdiği çalışmalar terapi süreçlerini olumlu etkilemektedir. Çevremde sorun yaşayan çocukların ailelerine tavsiye ederim. İyi ki tanımışım dediğim bir terapist.
d...
Mert Bey'le Doktor Takvimi aracılığıyla tanıştım. Kızımın konuşmasının ilerlemesi için dil terapisi hizmeti aldım. Seans sürecimiz güzel, hatta mükemmel geçti. Sağlık dünyasında böylesi bilgili ve güler yüzlü işini hakkıyla yapan kişileri görmek mutluluk verici bir duygu. Mert Bey'e meslek hayatında başarılar diliyorum. Gönül rahatlığıyla herkese de tavsiye ediyorum.
d...
Mert Bey'e Çocuk Ergen Psikiyatri uzmanı önerisiyle ulaştım. Oğlumda kurallı cümle kuramama ve kendi bağlamında konuşma vardı. Yaklaşık 3 aydır Mert Bey'le çalışıyoruz. Ve her terapiden sonra ilerleme kaydediyoruz. Mert Bey'in terapi sürecinde de terapi sonrasında da desteği ve yönlendirmeleri devam ediyor. Çevreme gözüm kapalı tavsiye ederim. Ediyorum da.
h...
Mert Bey'le tavsiye üzerine tanıştık.
Kızımın konuşmada zorluk çekmesinden ötürü başvurduk.
İlk haftadan itibaren farkı sadece biz değil, yakın çevremizde fark etti.
Şimdi her şey yolunda, kızım 2 buçuk yaşında gideceği zaman seanslara Mert'e gidiyoruz, baba diyerek koşar adım gidiyor.
Alanında uzman, güler yüzlü bir uzman. Aynı sıkıntıları yaşayanlara tavsiye ediyorum, başka yer aramalarına gerek yok.
Mert Çukurbağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Çukurbağ, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Mert Çukurbağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Konuşma Terapisi, Online Terapi, Normal Randevu, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Online Danışmanlık.
Mert Çukurbağ adresi nerede?Mert Çukurbağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 746.Sokak No:13 Daire:6 Soho İş Merkezi Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Çukurbağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mert Çukurbağ uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mert Çukurbağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert Çukurbağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mert Çukurbağ hangi dilleri konuşuyor?Mert Çukurbağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mert Çukurbağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Çukurbağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mert Çukurbağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Mert Çukurbağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mert Çukurbağ hangi sigortaları kabul ediyor?Mert Çukurbağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Dil ve Konuşma Bozuklukları
Eskişehir Akıcılık Bozuklukları
Eskişehir Konuşma Sesi Bozuklukları
Eskişehir Artikülasyon Bozukluğu
Eskişehir Gecikmiş Dil ve Konuşma
Eskişehir Çocukluk Çağı Apraksisi
Eskişehir Fonolojik Bozukluklar
Eskişehir Disleksi (Okuma Bozukluğu)
Eskişehir Yarık Dudak-Damağa Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Konuşma Bozuklukları