1995 - 2000: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı: Asistan Doktor
2001: Genel Cerrahi Uzmanı: Tez: İyatrojenik Biliyer Yaralanma Tanısı İle Tedavi Edilen Hastaların Retrospektif Değerlendirilmesi
2001 - 2003: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Karaciğer Pankreas Safra Yolu Cerrahisi: Gönüllü Başasistan
2003 - 2007: Heidelberg Üniversitesi, Genel Cerrahi Anabilim Dalı
2003 - 2007: Heidelberg Üniversitesi, Avrupa Pankreas Araştırma Merkezi: Moleküler Biyoloji Doktorası: Tez: The influence of tumor modulated microenvironment on pancreatic cancer behavior. Bitirme Derecesi: SUMMA CUM LAUDE (En üst seviyede onur)
2007 - 2014: Münih Teknik Üniversitesi, Klinikum rechts der Isar
2010: Münih Teknik Üniversitesi, Klinikum rechts der Isar: Sindirim Sistemi Cerrahisi Üst İhtisası
2010: Münih Teknik Üniversitesi, Klinikum rechts der Isar, Servis Direktörü (Oberarzt)
2011: Münih Teknik Üniversitesi, Klinikum rechts der Isar, Doçent Doktor
2014: Üniversiteler Arası Kurul: Doçentlik Denklik Tanınması
2014 - 2021: Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi
2017: Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, Profesör Doktor
2021: Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Üniversitesi, Atakent Üniversite Hastanesi, Karaciğer Pankreas Safra Yolu Hastalıkları
Genel Cerrahi Randevusu
Diyabet Cerrahisi
Endokrin Cerrahisi
Endoskopik Cerrahi
Acıbadem Atakent Hastanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi
Sitoredüktif Cerrahi
Tiroid Cerrahisi
Tiroid Kanseri Cerrahisi
k....ö
Babamın pankreas başında bir kitle bulundu ve doktorlar çok umutsuz konuştu interntte araştırdığımda Mert Erkana denk geldim . İyiki de gelmişim. Babamın yaptığı iyiliklerin karşılığı olduğunu düşünüyorum. Babama 10 saat süren whıpple ameliyato yaptı ve daha ilk günden babam ayağa kalkıp yürüdü yemek yemeye başladı. Ben kesinlikle öneriyorum başka doktor aramanıza gerek yok. Bize güler yüzü yetti zaten iyi ki varsınız sizin gibi doktorlar hep var olsun
ha...a
13 Kasımda safra kesemde taş olması dolayısıyla ameliyatımı yapan mükemmel doktorum. Alanındaki uzmanlığı, başarıları zaten tartışmaya kapalı. Ancak benim için çok önemliydi doktorumun iyi bir insan olması, beni dinlemesi ve güvenle yönlendirmesi. Çok araştırdım kendisine gitmeden önce ve buradaki yorumları da okudum. Mert hocam bakın 1 saati bulan ilk randevumuzda güleryüzü ve sabrıyla benim de anlayacağım şekilde tüm süreci, sonucunda oluşacak komplikasyonları tek tek anlattı. Hem rahatlattı, hem de güvenimi kazandı. Ameliyat sürecim benim için çok güzel geçti şükürler olsun İyi ki tanıdım siz hocam iyi ki karşıma siz çıktınız. Allah size sağlık sıhhat versin, siz de hastalarınıza ışık olun tüm çevreme öneririm.
ze...
Annemi 5.5 yıl önce pankreas ca tanısı sebebiyle ameliyat etti. 3.evrenin başındaydık. 18 gün yoğun bakımda kaldı. Çok zor bir süreçti. Bir gün bile eve gitmedi. Uzun süre hastanede kaldı. Bizi ayrıntılı şekilde bilgilendirdi. Çok yakından takip etti. Müthiş bir ekiple ameliyat etti. Pankreas ca en zor kanserlerden ama hocam da çok kıymetli birikimiyle insan hayatını iyileştiriyor. Şifa veren elleriyle yaptığı ameliyat 5 yılı geçti. Varlığına binlerce şükür. Her gün kendisine dua ediyoruz.
mu...c
Mert hocamız babamın iki ameliyatını birden yaptı, genişletilmiş whipple ameliyatını çok çok başarılı yapması sayesinde babamın tedavisi olumlu sonuçlandı, ilk adımda cerrahinin mükemmel olması ile işler olumluya döndü, mert hocamızı akademik olarak yazmak kelimelerle mümkün değil, bir çok eğitimi ve yaptığı sayısız operasyon işin görünen kısmı, birde bu zorlu süreçte tam anlamıyla aileden bir abi bir amca gibi hastanın yanında olması çok detaylı ilgilenmesi mert hocamızı eşsiz yapıyor. Cerrahi operasyonu detaylı bir şekilde anlatması insanı biraz ürkütse de kendin emin olarak anlatması bir o kadar da insana güven vermektedir, mert hocamıza ve ekip arkadaşlarına dualarımız sonsuz, onun ve onun gibi hocalarımızı Allah başımızdan eksik etmesin.
be...u
Babamın kronik pankreatit geçirmesi ve 2yıl üst üste takılan stentlerin çözüm olmaması üzerine Mert hocayı bulduk. Anatomik olarak farklı olan yapıyı ameliyat ile düzeltti. Çok mutlu ayrıldık. Ama burayı hep takip etmemiz gerektiğini, bu tip yapıların daha sonra kansere dönebileceğini belirtti. Gerçekten de değerleri tekrar bozuldu, takibimiz sayesinde kanseri başlangıç seviyede yakaladık. Bir süre kemoterapi gördü. Temmuz 2024te de wipple ameliyatı oldu. Ameliyat 12saate yakın sürdü. Şuan babamın sağlığı gayet iyi.
Mert hocanın ne kadar iyi bir doktor olduğunu söylemeye gerek yok bence ama bunun yanında her doktorda olmayan özellikleri var. Mert hoca empati yapabilen doktorlardan. Hastayla iletişimi çok iyi. Bize karşı açık ve netti. Herşeyi açıklayarak ilerledi. Hakkını ödeyemeyiz. Asistanlarına ve kendisine hemen ulaşabiliyoruz. Böyle büyük sorunlarda hasta, hasta yakınları ne yapacağını bilemiyor. Güvenebileceğimiz bir doktorumuzun olması şansımızdı.
ha...m
Şiddetli sancı ve karın ağrısı ile başvurduğum sağlık kuruluşunda safra kesemde oluşan polip yüzünden hocam Ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Çekingelerimi ve Korkularımı değerli hocamızın bilgilendirmeleriyle yendim ve Ameliyat olmaya karar verdim. Kaliteli hizmeti ve Alanında uzman ekibiyle süreçim böyle başladı şuan gayet iyi ve sağlıklıyım. Değerli hocama ve çalışan ekibinin başarılarının devamını diliyorum..
Mert bey ile tanıştığım için çok şanslıyız. Kendisi annemin ameliyatını gerçekleştirdi. Port taktı ve dikiş izi bile kalmadı. Muayene sırasında yapılacak işlem, nedenleri, nasıl uygulanacağı ve sonrası hakkında o kadar ayrıntılı ve açıklayıcı bilgi verdi ki korku ve endişelerimizi kaldırdı. Ameliyat çok başarılı geçti ve sonrasında hemen normal hayata döndük, ağrısız ve kolay bir süreç olarak Mert beyin yardımıyla atlattık. Kendisinden ve ekibinden memnun kaldık.
rü...l
Eşim Nekrotizan Pankreatit olduğundaki ölümcül,zorlu sürecimizi çok profesyonel bir şekilde yöneten Mert Hocamıza gönül borcumuz çok büyük..Ekibinize ve size minnettarız. .İyi ki varsınız,iyi ki Dr umuz oldunuz
m....d
Dr.Mert beye geçen yıl eylül ayında karaciğer ameliyatı oldum. Operasyonun zorlu zamanlarında kendisinin güler yüzü ve açıklayıcı tavrı ile rahat ve güvenli bir süreç geçirdim. Kendisine sağlığım için minnettarım . Allah razı olsun. İyi ki varsınız
r...
Doktoruma referans ile ulaştım. Mide ağrısıyla başladık. MR ve tomografi sonucuna göre ilerledik. Pankreas'ta kitle teşhisi ile ameliyat oldum. Mert Hoca çok iyi bir doktor, memnun kaldım.
Mert Erkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Erkan, Genel Cerrahi. Size Mert Erkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Adrenalektomi, Da Vinci Robotik Cerrahi, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi), Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Fundoplikasyon(Gerd Cerrahisi), Küçük Cerrahiler, Laparoskopik Adrenalektomi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Mohs Cerrahisi.
Mert Erkan adresi nerede?Mert Erkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
- Atatürk Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, A Blok, No:11, 34758 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Erkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mert Erkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mert Erkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert Erkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mert Erkan hangi dilleri konuşuyor?Mert Erkan ile Almanca, İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mert Erkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Erkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mert Erkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 65 hasta / danışan, Mert Erkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mert Erkan hangi sigortaları kabul ediyor?Mert Erkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Küçükçekmece Safra Kesesi Taşları
Küçükçekmece Mide Hastalıkları
Küçükçekmece Meme Hastalıkları
Küçükçekmece Karaciğer Hastalıkları
Küçükçekmece Karaciğer Tümörleri
Küçükçekmece Bağırsak İltihabı
Küçükçekmece Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
Küçükçekmece Safra kesesi iltihabı
Küçükçekmece Mide-Bağırsak Enfeksiyonları
Küçükçekmece Safra Yolu Kistleri
Daha fazla (15)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar