20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
dentgroup göztepe ağız ve diş sağlığı merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması
Tam Ve Parsiyel Protezler
İmplant
t.....
Mert Bey ile şans eseri tanıştık.Beş dişim çekildi ve protez işlemi yapıldı.Yapılan işlemlerden memnun kaldım.Samimiyeti ve iletişimi güzeldi.Yapılan işlemlerle alakalı yeterli olarak bilgilendirdi.Başka hastalara da tavsiye ederim kendisini.
ö.....
Yakınım vasıtasıyla tanıdım kendisini ve çok memnun kaldım.Çok memnunum yapılan işlemlerden.Hiçbir sıkıntı yok.Dolgu işlemi,kırık bir dişim dolduruldu, kanal tedavisi yapıldı.Hepsinden çok memnun kaldım.Kendisinin eli çok hafif.Ben çok dişçi korkum vardı onu yendim.Yaptığı işlemlerle alakalı dişlerimle ilgili bir sıkıntı yok.Çok güleryüzlü, çok tatlı bir doktor.Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.
Eşim Mert Bey'in hastasıydı.Kendisi memnun kalınca bende Mert Bey'i tercih ettim.Benim yapılması gereken dolgularım vardı.Mert Bey dolgu işlemi yaptı.Memnun kaldım.Kendisi iyi, kibar bir insan.Hiçbir problem yaşamadım.Yeterli olarak da bilgilendirdi.Tavsiye ederiz kendisini.
ş.....
Mert Bey çok iyi,çok ilgili bir doktor.Eşimin daha önce aynı kliniğe gittiği için bende tercih ettim.Daha sonra Mert Bey'den memnun kaldığım için kendisiyle devam ettim.20 yaş dişim alındı ve dolgu,diş temizliği işlemleri yapıldı.Çok memnun kaldım.Çok genç ve ilgili bir doktor.Tavsiye ederim kendisini.
Gayet titiz,işinin ehli ve güven veren bir doktor.Düşünmeden kendisine gidebilirsiniz.Klinik evime yakın olduğuiçin kliniği tercih etmiştim.Orda Mert Bey ile tanıştık.Köprü, kanal tedavisi ve dolgu işlemleri uygulandı.Yapılan işlemlerden memnun kaldım.Titiz çalışması, söylediği zamanda yapılan işlemin bitmesi güzeldi.Beni de bilgilendiriyordu işlemlerle alakalı.Başka hastalara da tavsiye ederiz kendisini.
Mert Bey'in hizmet vermiş olduğu kuruma gidiyordum.Orda tanıştım kendisiyle.Daha önce bir protez diş yaptırmıştım.Dişim de sorun vardı. Mert Bey ilgilendi.Tekrar ölçü alıp,protez yaptı.Çok beyefendi bir doktordu, çok titiz, işine bağlı bir doktor.Bilgi verdi bana yaptığı işlemler ilgili.Herkese tavsiye ederim kendisini.
ga...
Tesadüfen gitmiştim.Karşılaması,çok sıcak kanlıydı ve rahatlatıcı bir hekim. Çocuğumu da götürdüm.Özellikle onun için çok iyi oldu.Dişçi korkusunu yenmesini sağladı.Bende oğlumda dolgu yaptırdık.Hiç bir sıkıntı yaşamadık.hijyen konusunda da gayet titizdi.Tavsiye ederim.
Mert Kalak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Kalak, Diş Hekimi. Size Mert Kalak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, İmplant, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Porselen, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apikal Rezeksiyon, PRF (Platelet Rich Fibrin) Uygulaması.
Mert Kalak adresi nerede?Mert Kalak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahrayı Cedit Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:257/C Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Kalak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mert Kalak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mert Kalak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Kalak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mert Kalak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mert Kalak hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mert Kalak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diş Hekimleri