Bel - Boyun Fıtığı
Nörolojik Rehabilitasyon
Ortopedik Rehabilitasyon
İnme Rehabilitasyonu
Mert Ergin Muayenehanesi
Sporcu sağlığı üzerine gerek yaralanmaların önlenmesi, sağlığın korunması, gerekse yaralanma sonrası tedavi süreci ve rehabilitasyonu ile Kronik Ağrı alanlarında 10 yıldır spesifik olarak çalışmaktayım. Ayrıca Ortopedik Rehabilitasyon, Solunum Rehabilitasyonu, Kadın Sağlığı, Erkek Sağlığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Evde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanlarında ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim..
oz...n
Omuz ve kollarda güç kaybı ve ağrı şikayetleri ile başvurdum. Gerek fiziksel müdahaleleriyle, gerekse verdiği egzersizler ve bilgiler vasıtasıyla, 3 hafta gibi kısa bir sürede çok ciddi yol katettik. Bununla birlikte bel, bacak bölgelerindeki daha hafif sorunlarımla da ilgilendi.
Alanında güvenebileceğiniz, işini bilen bir insan olduğu kanısındayım.
sa...k
Sol dizimden merdiven inip çıkarken gelen yoğun sesler ve ağrılar üzerine bir hekim görüşü almak için doktora gittim patellar kondromalazi teşhisi aldım fakat sonrasında önerilen hiçbir şeyle bir fayda görmedim mert hocayla tanışana kadar. Kendisi bir spor fizyoterapisti olmanın verdiği yetkinlikle de 5 seans kadar kısa bir sürede yoğun ağrılarımı ve uzun suredir devam eden şikayetlerimi ortadan kaldırdı. Bu süreçte vermiş olduğu destek yadsınamazdı gerçekten. Kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum, işini hakkıyla yapan insanlarla karşılaşmak dileğiyle….
v....u
Skolyozuma bağlı olarak omurga ile ilgili profesyonel bir arayış içerisindeyken doktor takvimi üzerinden Mert hocama ulaştım. Daha önceki kişilerin yorumları çok güven verdi. Kendisi ile omurgama yönelik hem mevcut ağrılarım adına hem omurga eğriliği adına çok kapsamlı bir tedavi programı yürüttük. Verdiği bilgiler detaylı açıklamalar gösterdiği sabır ve ilgi, bilgi ve deneyimi ile harika bir fizyoterapist. Şu anda egzersiz programıma devam ediyorum. Yaşam tarzım değişti, hayat kalitem arttı, kronik ağrılarım geçti. Herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum. Lütfen sağlığınız ile ilgili konu ne olursa olsun Mert hocamın da tavsiyesini alın..
şe...l
Normalde internet üzerinden hiç yorum yapmayan bir insanım ama Mert Hoca için gecikmeli de olsa gelip bir şeyler yazmak istedim. Kendisi gerçekten işinde çok başarılı ne yaptığını bilen insan psikolojisinden anlayan ve bel fıtığım için gittiğim her doktorun ameliyat önermesine ve sakat kalacaksın demelerine rağmen beni aşırı rahatlatan ve ağrılarımı tamamen yok olma derecesine getiren eli şifalı bir fizyoterapisttir. Ağrı mı çekiyorsunuz, gittiğiniz her doktor size ameliyat mı öneriyor, better call Mert Ergin :) fizyoterapinin bel fıtığım için bu denli etkili olacağını şifa bulacağımı tahmin bile etmezdim ta ki Mert Hocayla tanışana kadar
ka...
Kendisine skolyoz sorunum ile ilgili başvurdum. Ameliyatta olmuştum ama sorunum devam ediyordu kendisiyle geçirdiğim seanslar sonunda büyük ilerleme ve gelişme sağladım. Kendisinden memnun kaldım
s...
Mert Bey ile daha önce eşimin tedavisi sürecinde tanışmıştık ve her yönüyle memnun kalmıştık. Mert hoca sadece ihtiyaç duyulan hasta bölgeyi değil karşısındaki kişiyi bir bütün olarak ele alıp müdahale ediyor. Çok kötü belim tutuldu, öyle ki kendi ihtiyaçlarını göremeden acılar içinde kıvranan yatağa bağlı bir haldeyken Mert Bey'e ulaştım kısa sürede beni ayağa kaldırdı, ihtiyaçlarımı karşılar hale getirdi. Sonrasında uzun süredir devam eden ve son zamanlarda daha da artan tüm omurgada ağrı hareket kısıtlılığı gibi problemlerden dolayı içerisinde manuel terapi, egzersiz, çeşitli kas tekniklerinin yer aldığı bir tedavi sürecini başlattı. Sorunlarımın büyük bir kısmı geçti ve çalışmaya devam ediyoruz. Egzersiz takibi, hasta ile iletişimi, uygulamaları ve süreci açıklaması gibi özelliklerinden dolayı kendisi ile çalışmak insanı daha rahat hissettiriyor ve emin ellerde olduğuna emin kılıyor. Ben 67 yaşındayım, her konuda ona çok güveniyorum, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
e...
Halı sahada futbol oynadıktan sonra burktuğum ayak bileğimde kıkırdak zedelenmesi ve bağ kopması meydana geldi. Cerrahi öncesi ve sonrası rehabilitasyonu Mert hoca ile yaptık. Rehabilitasyonun tüm aşamasında her türlü desteğini aldım ve almaya devam ediyorum. Sporcu yaralanmalarında, ortopedik sorunlarda, ağrı dahil olduğu tüm sağlık sorunlarında kendisine ulaşabilir ve destek alabilirsiniz. Herkese tavsiye ederim.
u....f
Kolumda, özellikle dirsegimin üst kolumla birleştiği yerde hareketlerimi kısıtlayan bir ağrı vardı. Mert Bey'in masaj ve saygıyı da içeren tedavisinden sonra fark edilir bir rahatlama yaşadım. Düzenli olarak yapmam gereken egzersizleri çalıştık. Şu anda hemen hiç ağrım yok, egzersizlerimi de yapıyorum ve büyük faydası var. Kendisinden çok memnunum ve gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum
t.....
Çocukluğumdan başlayan Skolyoz sorunum bulunmaktadır.
Gittiğim bütün doktorların ameliyat kararına rağmen
Mert bey ile yaptığımız seanslarimizda ciddi düzelme gördüm.
Beni gören herkes ameliyat olup duzeldigimi sanması ve süreci anlatıp iyilesmem herkesi şaşırmıştır.
Sağlığımın yerine gelmesi adına kendisine minnettarım.
Benim gibi sorunu olanlara tavsiye ederim.
br...c
Bel ağrım için gittiğim kaç doktor sonrası doğru adrese ulaştım sonunda oturup kalkamayan uzun yürüyüşlere de kitlenip kalan biri olarak yaptırdığım bütün seanslar iğneler vs sonucunda gerçek tedaviye Mert bey ile kavuştum.
Sağlığınıza kavuşmak için döktüğünüz paralarda çabası neyseki yollarımız kesişti Mert hocamla kendisine sonsuz minnettarım.
Benim gibi bu sorunları yaşayan herkese şiddetle tavsiye ederim.
Emeğinize sağlık
Mert Ş. Ergin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mert Ş. Ergin, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Mert Ş. Ergin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Manipülasyon, Kuru İğneleme, Ortopedik Rehabilitasyon, Bel - Boyun Fıtığı, Normal Randevu, Evde Fizyoterapi, Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape), Kardiyak Rehabilitasyon, El Rehabilitasyonu.
Mert Ş. Ergin adresi nerede?Mert Ş. Ergin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Caddesi İstanbul
- Zühtüpaşa Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mert Ş. Ergin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mert Ş. Ergin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mert Ş. Ergin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mert Ş. Ergin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mert Ş. Ergin hangi dilleri konuşuyor?Mert Ş. Ergin ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mert Ş. Ergin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mert Ş. Ergin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mert Ş. Ergin hakkında ne düşünüyor?Toplam 152 hasta / danışan, Mert Ş. Ergin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler