Alkali Diyet
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Tümünü gösterHizmetler
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Daha öncesinde farklı bir kurumda endokrinoloji doktoruna gittim. Hipertiroid rahatsızlığım vardı. Daha sonrasında Mertol Bey'le tanıştım. Hem tiroidimi hem de psikolojimi iyileştirdi. Doktorumdan çok memnunum. Mertol Bey adam gibi adam. Kendisi çok iyi bir insan. Hastasına nasıl davranacağını biliyor. Biz hasta olarak şifa aramaya, güzel söz duymaya gidiyoruz doktorun bize karşı davranışı çok önemli oluyor.
e...
Mertol Bey’e tiroid rahatsızlığım için ulaştım. Kendisinin yaklaşımı, ilgisi ve alakası çok iyi hissettirdi bana. Sizi dinleyen ve anlayan bir doktor. Tavsiye ederim.
g...
Ben troid hastasıyım ve sonucum yüksek çıkınca Mertol Bey'den randevu alıp gittim. Ve Çok memnun kaldım ve gitmeye devam edeceğim, çok güler yüzlü ve çok ilgilendi. İyi ki de gitmişim. Herkese tavsiye edebileceğim bir doktor.
m...
Ben Mertol Bey'i internetten araştırarak ve doktor takvimi Web sitesinden yorumlarına bakarak karar verdim. Bu yüzden benim gibi başka kişilere de faydalı olmak isterim yorumlar önemli. Benim rahatsızlığım hipofiz ile alakalı hipofizde adenom teşhisi konmuştu. Bende düzenli takibini gerçekleştirecek bir doktor arayışına girdim ve bu şekilde Mertol Bey'e ulaştım. Şu anda her şey güzel gidiyor memnunum. Kendisi iletişimi çok kuvvetli bir doktor, Ayrıca esprili, ilgili, aynı zamanda da bilgili bir doktor. Çevremdeki herkese de tavsiye ederim.
s....d
Çarpıntım ve el titremem nedeniyle Mertol Hocayı buldum. Alanında çok iyi bir doktor. Uzun açıklamaları, samimiyeti ve telaşlandırmayan haliyle çok iyi yönlendirmlerde bulunuyor.
me...i
Mertol bey son derece insancıl ilişki kurarak muayene başlayan, kötü duygu yüklemesi yapmadan bilimsel bilgiler ışığında açıklamalar yaparak hastanın anladığı dilden durumu izah eden, gerçeklikten kopmadan hastaya makul tedavi önerileri sunan espirili ve alanında uzman bir doktordur. Eşim, babam diyabeti için gidiyor, annem kortizol düşüklüğünden dolayı takip altında. Moral değerlerini yükselterek tedaviye başlayan doktorun yazdığı ilaçlar anında etkisini gösterir, iyi ki Mertol Bey e gelmişiz dedirtir.
Kendisine yaptığım araştırmalar sonucunda alanında çok iyi olduğunu duymamız sebebiyle gittik. Tiroitle ilgili olan problemimizi anında teşhis edebildi ve daha önce aldığımız yanlış tedavilerden kurtulmamızı sağladı. Daha önce bu konuda çok doktor gezmemize rağmen bu kadar hızlı sonuç almamıştık. Tedavi sürecindeki desteği ve ilgisi de ayrı olarak süreci çok kolaylaştırıyor. İyi ki Mertol Hocayı tercih etmişiz.
Mertol Bey'e yaklaşık 2.5 sene önce, Özel Avicenna Umut Hastanesi Kartal şubesinde tiroid ve prolaktin ile ilgili şikayetlerim için gitmeye başladım. Uyguladığı tedavi yöntemleri ve takibi sayesinde problemlerim kısa sürede çözüldü. Eşim de diyabet ve kolesterol şikayetleriyle Mertol Bey'e başvurdu. Kontrollerimize aksatmadan devam ediyoruz. Kendisinin uzmanlık alanı ile ilgili bir şikayetimiz olduğunda başka bir hekime görünmek aklımıza bile gelmiyor. Hastalarına yaklaşımı ve işindeki uzmanlığı dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum.
Doktor bey e Büyüme hormonu eksikliğimin olup olmadığını öğrenmek ve bu konudaki beni huzursuz eden sağlık sorunlarım için gittim, çok ilgili ve hoşgörülüydü. Rahatsızlığım ve tedavisi için gereken bilgilendirmeyi yaptı, teşekkür ederim
d....y
Tip1 diyabet hastasiyim o sebepten gittim kendisini bu sitedeki yorumlar üzerine tercih ettim ve yanılmadım gercekten cok ilgiliydi bundan sonra onunla çalışmaya devam etmek isterim ilgi ve alakası için teşekkür ederim
Mertol Bulur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mertol Bulur, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Mertol Bulur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Subkütan Enjeksiyon, Tiroid Kan Testleri, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Adrenalektomi, Esd (Sedimantasyon), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Karaciğer Kan Testleri, Enjeksiyon Im.
Mertol Bulur adresi nerede?Mertol Bulur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mertol Bulur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mertol Bulur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mertol Bulur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mertol Bulur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mertol Bulur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mertol Bulur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mertol Bulur hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Mertol Bulur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mertol Bulur hangi sigortaları kabul ediyor?Mertol Bulur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Maltepe Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gebze Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Beylikdüzü Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kartal bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla