Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Dinamik Psikolojik Danışmanlık
Hamilton Anksiyete Ölçeği (HARS)
Dinamik Psikolojik Danışmanlık
Hamilton Depresyon Değerlendirme Ölçeği (HDRS)
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psikodinamik Psikoterapi
Dinamik Psikolojik Danışmanlık
Mezun olmasının ardından bir danışmanlık merkezinde önce staj yapmış sonrasında Asistan Psikolog olarak çalışmıştır. Sonrasında ise Yeditepe Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitelerinde çalışmıştır. Şu anda kariyerine online & yüzyüze bireysel danışmanlık vererek devam etmektedir. Prof. Dr. Doğan Şahin'den almış olduğu 3 modüllük terapi eğitimini tamamlamış olup 1.5 yıldır grup süpervizyonlarına ve aynı zamanda bireysel süpervizyon almaya devam etmektedir.
Asena Yurtsever (Enstitü AY) tarafından verilen EMDR I.Düzey ve II.Düzey eğitimlerini tamamlamıştır.
Türk Psikologlar Derneği ve EMDR Derneği Üyesidir.
Ben Merve Hanımdan 2 aydır psikodinamik terapi alıyorum. Tarafsız şekilde dinlemesi ve konuşmama alan açması bana çok iyi geldi. Kendimi normalde kolay kolay açamıyorum ama kendimi açmamda çok yardımcı oldu. Uzun süre devam etmek istiyorum
d....g
Merve hanım harika bir terapist, merve hanımla başladığım terapi süreci sonrasında duygularımda ve gündelik hayatımda belirgin şekilde farklılıklar yaşamaya başladım merve hanımın seansları sonrasında geçmişim ile ilgili detayları fark ettim ,onun bana kazandırdığı farkındalık sayesinde kendimi daha sakinleşmiş ve eski agresif tutumlarım rahatlamış hissediyorum bir yılı aşkın süredir kendisi ile çalışıyoruz onun gibi işini iyi yapan bir profesyonele denk gelmiş olmanın bir şans olduğunu düşünüyorum iyi ki yollarımız merve hanım ile kesişmiş terapi almak isteyen herkese merve hanımı öneririm.
Merve hanımla yaklaşık 6 aydır calisiyoruz. Kendisine anksiyete bozukluğu ve iliskisel problemler sebebiyle basvurmustum. Kendisinin guven verici yaklasimi sayesinde problemlerimle yüzleşmek benim için daha kolay oldu. İyiki yolumuz kesişti
Merve Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Acar, Psikoloji, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Merve Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Psikoterapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Psikodinamik Psikoterapi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Frostig Görsel Algı Testi.
Merve Acar adresi nerede?Merve Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi 1438 Sokak No:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Acar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Acar hangi dilleri konuşuyor?Merve Acar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Acar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Merve Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Acar hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Acar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar