Çalışma alanlarının başında kaygı bozuklukları, depresyon, travma ve ilişkili bozukluklar, obsesif-kompulsif bozukluk ve ilişkisel problemler gelmektedir. Temel olarak Şema Terapi ve Bilişsel – Davranışçı Teknikleri kullanmaktadır. Bununla beraber 2022 Temmuz – Ağustos aylarında Klinik Psikolog Dr. Bahar Köse Karaca tarafından ISST onaylı Uluslararası Şema Terapi eğitimini tamamlamış,Dr. H. Alp Karaosmanoğlu'ndan süpervizyon eğitimi aşamasına geçmiştir.
UYGULAYABİLDİĞİ TESTLER:
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
me...n
Merve hanımdan yaklaşık 9 aydır terapi almaktayım. Yas nedeniyle terapiye hem kendim hem de ailem için yönlendirme almak adına başladım. Yas sürecimde herkesin kendine göre bir yas süreci olduğunu anlamamı sağladı, kendimi tanımama ve bu yolda yürürken iyi hissetmemi sağladı. Eğer konuşan gerektiğinde yorum yapan, sizin kendinizi anlamanıza yardımcı olmak, istemediklerinizi değiştirmek için yok gösterici bir psikolog arıyorsanız doğru adrestesiniz. Kendisi bir test yapiyor ve şema terapisini anlatan kitaplar öneriyor. Bu kitaplari okudukça zaten siz şemalarınızı tespit ediyor günlük yaşamda neyin neden olduğunu anlayabiliyor, değiştirebiliyorsunuz.
g....a
Kullandığı metotlar ve sorduğu sorular ile birlikte kişisel farkındalığımı farklı bir seviyeye taşıdı. Merve hanım ile terapi seanslarına başlamak kendime verdiğim en güzel hediye.
b....t
Merve Hanım ile yaklaşık 9 aydır seanslarımızı sürdürmekteyiz. Kaygılarım sebebiyle başladığımız süreçte birçok konu ve alanda paylaşımda bulunarak, çözümlenemeyeceğini düşündüğüm çoğu şeyde Merve Hanım'ın yaklaşımı ile ilerleme sağladım. Olayları algılama ve yorumlama biçimlerimde farkındalık geliştirmemi sağlayan bir süreci doğru bir terapistle ilerletmek beni çok mutlu ediyor.
öz...r
Merve Hanım ile yaklaşık 5 aydır görüşmekteyiz. Terapiye başlama sebeplerim endişe,stres yönetememe,ağlama nöbetleri,geçmiş aile travmaları idi. Yavaş adımlarla ilerliyoruz fakat şimdiden bana çok yararı oldu. Duygularımı dengede tutmayı,sağlıklı tepki vermeyi ve sınırlarımı belirlemeyi öğreniyorum. Merve hanımın gülen yüzü ve ilgisi beni çok mutlu ediyor ve ona güvenmemi sağlıyor. Benimle benzer şikayetleri olan kişilere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Sevgiler..
i̇...k
Merve Hanımla görüşmeye başladığımda kendimce dile getirmekten bile çekindiğim, gün yüzüne çıkarmaktan korktuğum konuları seans süresince nokta atışı sorun tespiti, yaklaşımı ve uyguladığı yöntemlerden sonra terapi almama sebep olan konuların dünyanın en normal, en konuşulabilir konular olabileceğini gördükçe ne kadar doğru ve yetkin bir insanla çalıştığımı her seansta anlıyorum. Her ne kadar tek taraflı bir süreç olmasa da iyi ki yollarımız kesişmiş, teşekkür ediyorum.
o.....
Böyle şeylerde yorum yapmak bana garip geliyor açıkcası ama geleceğe biraz daha umutlandığımı söyleyebilirim. Bana CBT önerildi ve bunun bana çok işe yarayacağını düşünüyorum. Kendimi rahatsız, utanç içinde, yargılanmış gibi hissetmedim ve açık açık konuşabilmem beni rahatlattı.
Merve Hanımdan 1yıla yakın süredir danışmanlık almaktayım. En son gittiğim psikolog ile bu denli bir bağ kuramamıştım. En çok etkileyen ve seanslara devam etmemi sağlayan kendisinin bu tutumu oldu. Gerçekten de anlaşıldığımı hissediyorum. İkili ilişkilerde zorlandığım için kendisinden destek alıyorum. Bununla beraber panik atak durmumu da çözümledik. İşini bilen birisi. Sonsuz teşekkürler.
n....t
Öncelikle burdan Merve Hanım a çok teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisi çok güler yüzlü, pozitif, çok iyi bir dinleyici , kendisine danıştıktan sonra kendime dışardan bakabilmeyi öğrendim duygularımı ve nasıl hissettiğime dair yapamadığım yorumları daha iyi anlayıp bunları nasıl aktarırsam bana iyi geleceği hakkında yaptığı konuşmalar bana çok iyi geldi kendisine çoook teşekkür ediyorum iyi ki varsınız Merve Hocam.
l.....
Çalışma stresi özel hayatımı etkiledi. Merve Hanım durumu izah etmesi, beni sakinleştirmesi sayesinde mutluluğum yerine geldi. Teşekkürler…
İştw yaşadığım stres inanılmaz yormuştu. Artık boğuluyor gibi hissediyordum. Yaptıklarımdan da zevk alamaz hale gelmiştim. 3 aydır kendisi ile rutin olarak görüşüyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum ve stres yaptığım zaman nasıl kendime davranmam gerektiğini biliyorum. Teşekkür ederim.
Merve Adanur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Adanur, Psikoloji. Size Merve Adanur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları.
Merve Adanur adresi nerede?Merve Adanur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Mah. Dr. Salih Zeki Sok. No:3/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Adanur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Adanur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Adanur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Adanur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Adanur hangi dilleri konuşuyor?Merve Adanur ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Adanur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Adanur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Adanur hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Merve Adanur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu