Mebusevleri Mahallesi Dögol Caddesi No:49/9, Çankaya
Yöntem Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Mebusevleri Mahallesi Dögol Caddesi No:49/9, Çankaya
Yöntem Psikolojik Danışmanlık Merkezi
a....k
Kızım 12 yaşına girerken sosyal ve kişisel anlamda sorunlar yaşamaya başladı. Öneriyle Merve hanıma gitmeye başladık. Sürecin başlamasından itibaren hem bizi hem kızımızı çok iyi anlayarak ve analiz ederek yol aldık. Kızım kendinden daha çok emin olarak hatalarını görmeye ve düzeltmeye gayret ediyor. Seanslar oldukça verimli ve etkili oldu kızım için. Artık problem yaşadığımızda birlikte çözebilecegimiz birinin olması bizi çok rahatlattı. Merve hanıma herşey için çok tesekkür ederiz.
Oğlumun gelişimsel sürecini merak ettiğim için Merve hocamla denver testi yaptık..
Test sırasında açıklayıcı anlatımı ve sonrasında ki önerilerinde çok memnun kaldım. Eksiklerimi ve oğlum için yapabileceklerini öğrendim kendisinden çok memnun kaldık teşekkürler
ya...
Merve hanıma çocuğumdaki öfke problemi için gitmiştik. Kendisi bizi tüm güler yüzü ve profesyonelliği ile karşıladı. Bizimke ayrıntılı bir görüşme yaptıktan sonra 4,5 yaşındaki oğlumla oyun terapi başlattı. Seanslara gittikçe oğlumdaki duygularını ifade etme, kendini daha iyi ifade etme becerilerinin gelişimini görmeye başladık böylelikle öfke krizleri azalmaya başladı. Verdiği ev ödevleri ile sürecimiz devam ediyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
ey...t
Çocuğumda kreşe uyum problemi vardı. Okulda ağlama krizleri geçiriyordu ve bunun için bi destek arıyorduk. Merve hocamı tavsiye ettiler. Kendisi kızımla oyun terapisine başladı ve bize de bazı yönlendirmeleri oldu. Zamanla çocuğumun uyum düzeyinin daha da arttığını fark ettik. İyi ki yolumuz kesişmiş emekleri için teşekkür ederim.
öz...r
Kızımın gelısımsel sevıyesını merak ettıgımız icin uzman bır cocuk gelişimcisinden danısmanlık almak istiyorduk Merve hocam ıle tanıstık. Kendisi Denwer 2 testinin yapılabılecegıni tavsıye ettı. Butun nezaketı ve profesyonelliği ile testı tamamladı ki kızım sıkılgandır. Test sonucunu raporladı hocam. durum degerlendırmesı yaptık kıtap ve davranış tavsiyelerinde bulundu gercekten ihtiyacımız olan da buydu. Tesekkurler hocam iyiki sizinle yollarımız kesişmiş diyorum.
Merve Ata Ütebay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Ata Ütebay, Çocuk Gelişimi. Size Merve Ata Ütebay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Aile Danışmanlığı.
Merve Ata Ütebay adresi nerede?Merve Ata Ütebay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mebusevleri Mahallesi Dögol Caddesi No:49/9 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Ata Ütebay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Ata Ütebay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Merve Ata Ütebay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Ata Ütebay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Ata Ütebay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Ata Ütebay hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Merve Ata Ütebay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.