Ağız Koruyucusu
Diş Bakımı
Estetik Braketler
Invisalign Tedavisi
Yeşil Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Lingual Ortodonti
Yeşil Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Yeşil Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Yeşil Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gittiğim diş hekimi ortodonti olarak Merve Hanım'ı önerdi. Tavsiye ettikleri için ulaştım. Üst damakta arka arkaya çıkması gerekirken yan yana çıktı ve diş çarpıklığı vardı bu yüzden başvurdum. Doktorumla geçen tedavi sürecinde hiç aksatmadan tüm randevulara gittim ve kendisi de hiç aksatmadı. Tam zamanında beni aldı ve hiç bekletmedi. Tedavi zamanlarında konuşkan ve sevecen olduğu için canım da sıkılmadı. Öncesinde diş hekimlerinden korkardım ama Merve Hanım sayesinde bu korkumu yendim. En beğendiğim özellikleri güler yüzlü ve kibar biri. Ayrıca Canayakın ve yardım sever. İlk gittiğinizde bile size bunu hissettirecek. Daha sevdiğim birçok özelliği var hepsini yazsam roman yazmış olurum o yüzden burada bitirmek istiyorum. Doktorumu tabii ki de tavsiye ederim hatta arkadaşlarım çok beğendi ve değişimi gördükten sonra kendileri kime gittin diye sordular ve Merve Hanım'ın iletişim bilgilerini arkadaşlarıma ilettim.
y.....
Doktoruma kuzenlerim tavsiyesi sayesinde ulaştım. Dişlerimin yamuk olmasından dolayı ulaştım. Çok memnun kaldım. Samimiliği, içtenliği beğendiğim özellikleri oldu. Kesinlikle hatta ettim bile.
k.....
Eski bir hastasının tavsiyesi üzerine ulaştım. Ortodonti tedavi diş teli için başvurdum. Cok ilgili özveri ile çalışan tedavinin başında sonuna kadar hassasiyetle yaklaşıp bilgilendirme yapan düzenli takip eden ve başarı ile sonuçlanan bir tedavi idi çok memnun kaldım. Hastasıyla alakalı herşeyi sorarak yapması ve söylediğim bir şeyi unutmaması samimi sohbeti rahatlatması elinin çabukluğu hijyene karşı olan hassasiyeti Merve hanımın çok hoşuma gitti. Çoktan tavsiye ettim bile diş ve ortodonti uzmanlık ve hassasiyet isteyen bi alan ben çok doktor araştırdım ama Merve hanımdan çok memnun ayrıldım tabıki tavsiye ederim edeceğim
e...
Bir tanıdık aracılığı ile ulaştım. Diş etlerimde kanama vardı ve temizletmek istemiştim. Tedavi süreci boyunca çok ilgili ve alakalıydı,en ufak sorunum da bile en önemli sorunummuş gibi ilgilendi çok memnun kaldım. Güler yüzlü olması, içtenlikle davranması ve gerçekten samimi olması.
Tüm yakın ve uzak çevreme tavsiye ederim.
Merve Balaban isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Balaban, Ortodonti, Diş Hekimi. Size Merve Balaban tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Invisalign Tedavisi, Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Ağız Koruyucusu, Diş Bakımı, Estetik Braketler.
Merve Balaban adresi nerede?Merve Balaban şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ertuğrul mah, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı no:20 Özlüce Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Balaban isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Balaban online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Balaban isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Balaban, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Balaban hangi dilleri konuşuyor?Merve Balaban ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Balaban isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Balaban bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Balaban ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Balaban hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Merve Balaban hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Balaban hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Balaban tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.