Merhaba, ben Uzman Psikolojik Danışman Merve Behice AL CANKI. 2020 yılında Hacettepe Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans bölümünden "şeref öğrencisi" olarak mezun oldum. Tezli yüksek lisans eğitimimi Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde tamamlayarak uzmanlığımı aldım. Şimdiye kadar çeşitli rehabilitasyon merkezi ve okul öncesi kurumlarda çocuklar ve ailelerle çalışma deneyimim oldu. Şu anda online olarak bireysel psikolojik danışma hizmeti veriyorum. Psikolojik danışma seanslarımda uygulayıcı sertifikasına sahip olduğum Bilişsel Davranışçı Terapi ve Şema Terapi ekolleri, Terapötik kartlar, Enneagram, çocuk değerlendirme testleri ve çeşitli yetişkin psikolojik testlerinden yararlanıyorum.

Zihninizi meşgul eden sorunları gidermenize, hayatınızdaki engelleri aşmanıza ve duygusal çatışmalarınızı çözmenize yardımcı olmak için buradayım. Kendinize doğru bir adım atmak için hiçbir zaman geç değildir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık Diğer

Yaklaşık 1,5 senedir online terapi görüyorum değerli terapistim Behice Hanım sayesinde hayatımdaki tüm döngülerin farkına varıp kendime dair o kadar çok bilgi sahibi oldum ki anlatamam. Kendim için yaptığım en ama en değerli yatırım Behice Hanım ile terapiye başlamak oldu, başlangıçta kendini tam olarak tanıyamayan belirli şemaların karmaşıklığı içinde bocalayan bir ben vardı şimdi ise ne istediğini bilen, kendini doğru ifade edebilen yaşamdaki bütün güzellikleri görebilen bir ben var. Her hafta seans gün ve saatimi iple çekiyorum, her seans bana, kendime dair farklı bir bakış açısı kazandırıyor. İşini çok seven ve yaptığı hizmetin herkes tarafından ulaşılabilir olması gerektiğini savunan bir uzman. Seans günleri ve saatleri konusunda her zaman yardımcı oldu.

Psk. Dan. Merve Behice Al Cankı

Terapi yolculuğumuz ve her bir seansımız çok kıymetli. Kendiniz için attığınız her adım, kazandığınız her farkındalık yaşamınıza ışık tutsun. Geri bildiriminiz ve güzel görüşleriniz benim için çok değerli, çok teşekkür ederim. :)