MENDERES MAHALLESİ TRABZON BULVARI ANIL APT, D: KAT: 2 NO: 2, 46100 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş, Kahramanmaraş
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Merve Bilal Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Merve Bilal Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Merve Bilal Muayenehanesi
Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım çok memnun kaldım. Ayrıca iltihaplı çekilmesi gereken dişimi kurtardı Teşekkürler
a ...ö
Ben implant,dolgu,kanal tedavisi yaptırdım 1 senedir Merve Hanım'ın yanına gidiyorum,ve çok iyi bir hekim işinin ehli bir insan hiç pişman olmadım gayet memnunum fazlası var eksiği yok dişlerimden yana çok sıkıntı çektim hiç bir yerde memnun kalmadım taki Merve hanımı bulana kadar,şu anda çok memnunum ellerinize sağlık Merve hanım emeğiniz çok.
nu...y
Kanal tedavisi ve dolgu yaptırdım çok memnun kaldım doktor hanımın iyi Bi iletişimi var kendisini herzaman tercih ederim.
n....m
Implant tedavisı yaptırdım çok memnun kaldım .Merve Hanımdan özellikle güleryüzünden . Tavsiye ederim memnun kalacaksiniz
em...
İlk dişçi deneyimimdi dolgu yaptırdım ağrısız ve mükemmel bir tedaviydi hastalara karşı yaklaşım ve ilgi oldukça iyiydi çok memnun kaldım
a....y
Uzun ve çok zorlu yolculukta, işini seven Diş Hekimi Sn Merve Bilal Tutlu sayesinde; hekim korkusunun aşılması, çok başarılı tedavi süreci ve sonuç, tahminimden çok daha güzel. Ellerinize, emeğinize, sabrınıza saglık, gülümseyen yüzünüz daim olsun. Çok teşekkür ediyorum.
(Dolgu, İmplant, Diş Temizliği, Zirkonyum)
s....c
Hastasıyla hem çocuk hem erişkin iletişimi mükemmel olan bir diş hekimi.. Birinci amacı dişi korumak ve olabildiğince çekime gitmemek. Bu amaçla sizi çok kez seansa alıyor, kendi zamanından ve emeğinden veriyor, yeter ki diş kurtulsun. Oldukça etik bir hekim.. Bu iyi niyetini ve güvenini hastasına çok iyi hissettiriyor. Eli çok çok hafif. Masada korku diye bir şey yaşamıyorsunuz. Kahramanmaraş için çok süper bir Diş Hekimi.. Başarılarının devamını dilerim..
Ben dişçiden çok korkuyordum.Merve Hanım sayesinde artık kaçmıyorum diş hekimlerinden.Eli çok hafif,ben dişime 3-4 tane kaplama, 2 dolgu,3 kanal tedavisi, 2 diş çekimi yaptırdım.Ben herşeyi soruyordum, bilgi veriyordu.Çok güleryüzlü, çok canayakın, çok tatlı bir insan.Başka hastalara öneririm kendisini.
Teşhis, tedavi ve uygulama aşamalarından çok memnunum.Dişimde çatlama vardı diye gitmiştim.Film çekildikten sonra çatlama olmadığını, içten çürük olduğunu tespit etti.Bir dişime kanal tedavisi yaptı.Şu an rahatlıkla kullanıyorum.Diş kaybetmemem için çok mücadele ettiğini gördüm.İletişimi gayet iyiydi, kesinlikle öneriyorum kendisini.
Ben çok memnunum kendisinden, sürekli herkese tavsiye ediyorum kendisini.Merve Hanım bana kanal tedavisi ve dolgu işlemi yaptı.Bir zirkonyum kaplama yapıldı, eşime de 4 tane zirkonyum kaplama yapıldı.Merve Hanım güleryüzlü, insanlara olan iletişimi gerçekten güzel.Asla kibirli bir insan değil.16 yıldır kendisine geliyorum.
Merve Bilal Tutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Bilal Tutlu, Diş Hekimi. Size Merve Bilal Tutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Merve Bilal Tutlu adresi nerede?Merve Bilal Tutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- MENDERES MAHALLESİ TRABZON BULVARI ANIL APT, D: KAT: 2 NO: 2, 46100 Dulkadiroğlu / Kahramanmaraş Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Bilal Tutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Bilal Tutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Bilal Tutlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Bilal Tutlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Bilal Tutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Bilal Tutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Bilal Tutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Bilal Tutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Merve Bilal Tutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Bilal Tutlu hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Bilal Tutlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.