Protetik Diş Tedavisi Randevusu
Dentreal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Gülüş Tasarımı
Hareketli Protez
Implant protez
Dentreal Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Köprü Uygulaması
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene ve Yüz Protezleri
İmplant Üstü Protezler
ay...
Buse hanımi tevafuken tanıdım, tansiyon ilgili sorunların olmasına rağmen iki doktorun çekemediği kırılan dişimi titizlikle çekti ve diğer dişlerim ile ilgili tedavi hakkında bilgilendirme yaptı.. güler yüzlü ve işine iyi olduğunu düşündüğüm bir diş hekimi.burada yaşıyor olsam tedavi için gelirdim. Başarıları daim olsun inşaallah..kendisi ile birlikte yardımcı olan arkadaşlar da çok ilgili idi..sevgilerimi gönderiyorum
se...k
Buse hanımın çalıştığı kliniğe tavsiye üzerine gittim. Öncelikle çok temiz bir klinik ve tam randevu saatinizde bekletmeden işleme alıyorlar. Buse Hanım kanal ve dolgu tedavimi yaptı, kendisi çok güleryüzlü konuşkan ve ilgiliydi. İşlem sonrasında da sormak istediğim tüm sorulara sabırla yardımcı oldu cevap verdi. Eli de çok hafif maşallah kendisine çok teşekkür ediyorum
s...
Uzm. Dt. Merve Buse Hanım'a dişlerimdeki sorunlar nedeniyle başvurdum. Köprü yapılan dişlerin içten çürümesi sebebiyle 4 dişim çekildi ve implant yapılması kararlaştırıldı. Bu süreci Uzm. Dt. Merve Buse Hanım ile mükemmel bir şekilde yönettiğimizi söyleyebilirim. Şu an her şeyden memnunum. Nezaketi, samimiyeti, tedavideki yumuşak dokunuşu ve profesyonelliği ile Doktor Buse, şu an canım kızım gibi oldu. Tabii ki herkese tavsiye ettim ve etmeye de devam edeceğim. Mükemmel bir doktor, mükemmel bir kişi. Onu ve ekibini çok seviyorum.
Uzm. Dt. Merve Buse Kultaş Kaleli
Güzel düşünce ve yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimle..
b...
Doktorumla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Şiddetli diş ağrısı şikayetiyle başvurdum. Tek seferde tüm dolgu ve işlemleri halletti. Korkusu olan biri olarak hiçbir acı hissetmedim. Çok ilgili güleryüzlü ve işinin ehli bir doktor olarak gitmek isteyen herkese öneririm.
m...
Uzm. Dt. Merve Buse Hocaya, ön dişlerimin görüntüsünden rahatsız olduğum için başvurdum. Hocam estetik alanda uzmandır. Lamine uygulaması, bleaching ve zirkon kaplama gibi işlemler gerçekleştirdi. Ön dişlerime tamamen lamine uygulaması yapıldı ve gülüş tasarımı gerçekleştirdik. Her güldüğümde hocama teşekkür etmekten kendimi alamıyorum. Ayrıca bir implant da yaptı, bu konudan da oldukça memnunum. Hocam daima güler yüzlü ve sempatik bir yaklaşıma sahiptir, enerjisi bile insana enerji verir. Kendisinden çok memnunum ve tüm arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.
i...
Diş Polikliniğine bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. Tedavime başladığım zaman Merve Buse Hanım ile henüz tanışmamıştık. Tedaviye başladıktan 3 ay sonra tedavi ve protez işlemleri için Uzm. Dt. Merve Buse Kultaş Kaleli Hanım ile tanıştık. Merve Buse Hanım çok kibar, sempatik, işinde oldukça titiz ve dikkatliydi. Tedavi süresince çok memnun kaldım. İşlemlerim bittiğinde çevremdeki arkadaşlarıma özellikle Merve Buse Hanım'ı tavsiye ettim. Hastalarıyla çok ilgili, titiz, güler yüzlü, sempatik ve mesleğinde başarılı olduğunu gözlemlediğim için diş sorunu yaşayan arkadaşlarımı yönlendirmenin doğru olduğuna kanaat getirdim. Diş rahatsızlığı ve tedavisine ihtiyaç duyan herkese Uzm. Dt. Merve Buse Kultaş Kaleli Hanım'ı tavsiye ediyorum.
Merve Buse Kultaş Kaleli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Buse Kultaş Kaleli, Protetik Diş Tedavisi. Size Merve Buse Kultaş Kaleli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Protetik Diş Tedavisi Randevusu, Diş İmplantı, Diş Köprüsü, Kısmi Protez(Diş), Diş Protez Bakımı, Diş Bakımı, Ağız Koruyucusu, Lazerli Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi.
Merve Buse Kultaş Kaleli adresi nerede?Merve Buse Kultaş Kaleli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Parsana Mahallesi Beyhekim Caddesi No:7/A-B Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Buse Kultaş Kaleli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Buse Kultaş Kaleli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Buse Kultaş Kaleli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Buse Kultaş Kaleli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Buse Kultaş Kaleli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Buse Kultaş Kaleli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Buse Kultaş Kaleli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Buse Kultaş Kaleli hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Merve Buse Kultaş Kaleli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Buse Kultaş Kaleli hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Buse Kultaş Kaleli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.