Üniversiteyi tamamladıktan hemen sonra hayalim olan Merve Canbolat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı'nı açtım ve sizlere sağlıklı bir hayat sunmak için hizmet vermekteyim.
Servi Mahallesi Atatürk Bulvarı Faruk Soydan Apt. K: 1 D: 2, Kütahya Merkez, Kütahya
Online Diyet
Parenteral Beslenme
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
ya...n
Yıllardır gitmekten asla vazgeçmediğim diyetisyenim Evlilik sürecimde hamilelik sürecinde ve doğum kilolalarımı vermeye yardımcı oluyor. Bilgisine ve samimiyetine güvendiğim canııım diyetisyenim
Sizi tanıdığım için çok mutluyum sizlerin sayesinde çok güzel kilolar verdim. Sizden ve çalışma arkadaşlarınızdan çok memnun kaldım. Reformer pilates ve diyet yaptım hem kilo verdim hem sıkılaştım Çok memnun kaldım iyi ki sizi tanımışım. Başarılarınız daim olsun.
n ...t
merhaba;
kütahyada çok fazla diyetisyene gitmiştim.evet daha önce de çok zayıfladım.ama sağlıklı beslenmeyi hiç öğrenememişim Merve Hanımın sıcaklığı, ilgilisi ve verdiği bilgiler çok değerli.Sadece zayıflamıyorum sağlıklı beslenmeyi öğreniyorum.Her hafta aynı verilen sıkıcı listeler yok.Bir diyet sürecinde ne kadar mutlu olunursa o kadar mutluyum.herkese tavsiye ederim.
şd...k
Harika bir diyetisyen. Diyetisyenden ziyade arkadaş gibi ilgilenmesi en hoşuma giden nokta. Kilo verdiğim zaman tebrik edip anlayacağım şekilde ne kadar nerden verdiğimi anlatması çok güzel. Yiyecek verirken kafadına göre vermeyip fikir sorması ve bunlara önem vermesi en güzel özelliklerinden biri…
ü....
Merve hanım çok cana yakın birisi. Her detayı çok güzel anlatıyor ve ilgileniyor. Listeleri her hafta değiştiriyor ve cok güzel ara öğünler veriyor. Sürekli aynı listeyi uygulamadığım icin de diyetime daha motive oluyorum . Daha önceleri çok diyet yapmama rağmen 1 ayda verdiğim kiloyu Merve hanım sayesinde 2 hafta verdim. İyki yolum sizle kesişmiş gercekten cok iyi geldiniz
y.....
Spor yapmama rağmen kilo vermede sıkıntım vardı. Merve hanım sayesinde fazla olan kilolarımdan kurtuldum. Son derece güleryüzlü,ilgili, sıcakkanlı bir insan. Rahatlıkla konuşabiliyorsunuz. Sonuçlar zaten kısa sürede mükemmel. Teşekkürler Merve Hanım. İyiki varsınız.
ay....
Sağlığım için fazla kilolardan kurtulmam gerekiyordu.
Diyetisyen
Merve Canbolat Hanım ile tanıştım ve orayı çok sevdim
Ekip Arkadaşları
Yapılan çalışmalar tedaviler beni çok memnun etti çok sevdim
Orada hem dinleniyorum hem zevk alıyorum
Tüm Çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum
e....ö
Tam anlamiyla ilgili alakali herseyi ayrintisina kadar anlatiyo surekli degisiklikler yapiyo herkese kesinlikle tavsiye ederim insulin direncim olmasina ragmen zor kilo vermeme ragmen bu direnci onun sayesinde kirmaya basladim
se....
Merve hanımın ilgisi ve bilgisinden çok memnunum kısa sürede istediğim ideal kiloya yaklaşıyorum.Sağlıklı bir beslenme diyet listeleriyle yiyerek yağdan vermeyi başardım sayesinde kendisine çok teşekkür ederim .
Doktor tavsiyesi ile gittim Merve Hanım sayesinde 3 ayda 2 tane şeker ilacı bıraktım 14 kilo verdim. Kendisine cok teşekkür ederim
Merve Canbolat Çetinkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Canbolat Çetinkaya, Diyetisyen. Size Merve Canbolat Çetinkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Parenteral Beslenme.
Merve Canbolat Çetinkaya adresi nerede?Merve Canbolat Çetinkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Servi Mahallesi Atatürk Bulvarı Faruk Soydan Apt. K: 1 D: 2 Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Canbolat Çetinkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Canbolat Çetinkaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Canbolat Çetinkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Canbolat Çetinkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Canbolat Çetinkaya hangi dilleri konuşuyor?Merve Canbolat Çetinkaya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Canbolat Çetinkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Canbolat Çetinkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Canbolat Çetinkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Merve Canbolat Çetinkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.