Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Sakarya İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Özel Sakarya İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kök Kanal Tedavisi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
n....g
Merhaba Merve Hanım, Güleryüzünüz ve enerjiniz çok güzel. Pırıl, pırıl bir diş hekimisiniz.Diş çekimi esnasında ki tavrınız çok güven verici. Diş çekimi sonrasında herhangi bir ağrı, sızı olmadı.Eliniz çok hafif ve çok profesyonelsiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle…
a....e
Çok başarılı bir hanımefendi yirmilik dişimi çekti ben çok başarılı buldum kendisini çekinmeden gidebilirsiniz
Aldığım hizmet sürecinde benimle çok iyi ilgilenildi yaptirmis oldugum dişin düzeltilip tamamen sağlıklı hale gelmesi sağlandı kesinlikle tavsiye ederim.
gö...z
Merve hanım ilk taniştigimda ön dişimi dolgu yaptirmak için gittiğimde damagimda buyuk bir kist oldugunu gördü ve gerçekten profesyonel bi diş hekimidir herkez tavsiye ederim gökhan
ay...
Benim için zor olan İmplant süreci, Merve Hocamın başarılı çalışmasıyla bitmek üzere.
Doktor hanıma dolgu işlemi ve diş taşı temizliği için gittim.Her zaman olduğu gibi ağrısız,acısız çok profesyonel bir şekilde tedavimi yaptı.Sorduğum sorularda aydınlatıcı cevaplar vermesi beni memnun etti.Poliklinik gayet temiz,personel güleryüzle işini yapıyor.Tanıdıklarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ediyor Sakarya’da diş denilince Dt.Merve Cantürk diyorum.
kü...r
Beni her zaman güleryüzle karşılayan işinde inanılmaz iyi bir doktor. Yarısı olmayan kararmış iki ön dişimi diğer dişlerden ayırt edilemeyecek kadar güzel hale getirdi görenler inanamadı. İmplant tedavimi ve kanal tedavimi büyük bir titizlik yapti. Hiçbir sorun yaşamadım. İyiki yollarımız kesişmiş.
d.....
Kendisine tavsiye üzerine gittim. Dişimi kırmıştım ama çok ağrı çekmediğim için güvenilir bir hekim olsun istemiştim. Merve hanım özenli ilgilendi. Tedavi olanaklarını benimle konuştu ve ortak bir karara varmamızı sağladı. Gayet güler yüzlü ve kendinden emindi. Mutlu bir sonra ve kurtarılmış dişimle eve döndüm. Bütün emekleri için teşekkür ediyorum. Şiddetle tavsiye ediyorum
ab...
Özel Sakarya İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği bünyesinde çalışan asistan ve çok saygı değer doktorlarımızın tamamı işlerinde çok bilgili ve donanımlı olmakla birlikte sizi sanki evinizde muayene ve tedavi yapılıyormuş gibi konforlu bir hizmet veriliyor. Ben Abdullah Doğan bu kliniğe Ortodonti ve Diş Teli tedavisi için gidiyorum. Hizmet almış olduğum bu alandaki çok sevgili doktorum sn. Banu hanım gibi tüm doktor ve asistan arkadaşlara ilgi,alaka ve de hiç eksilmeyen gülümsemeleri için hepsine teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
ak...
Diş ağrısı şikayeti ile Merve Hanım a gittim.Diş ağrısının aslında çürüten kaynaklı olmadığını ve Dış travması olduğunu, 1 hafta gözlemlemek gerektiğini söyledi.1 hafta sonra ağrıların azalmaya başladığını fark ettim.Kendisine bilimsel yaklaşımı ve ilgili tavırları için çok teşekkür ediyorum.Hekimim gerek koruyucu hekimlik gerekse tedavi hekimliğinde çok iyi bilgi birikimine sahip bir hekim.
Merve Cantürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Cantürk, Diş Hekimi. Size Merve Cantürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Merve Cantürk adresi nerede?Merve Cantürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Mah. Milli Egemenlik Cad. No 103 Kapı 109, Sakarya Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Cantürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Cantürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Cantürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Cantürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Merve Cantürk hangi dilleri konuşuyor?Merve Cantürk ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Cantürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Cantürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Cantürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Merve Cantürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Cantürk hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Cantürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.