Lisans eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamış olup Klinik Psikoloji Yüksek Lisansını İstanbul Nişantaşı Üniversitesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresinde Matesis Akademi ve Danışmanlık Merkezinde Stajyer Psikolog görevini yürütmüştür. Lisans eğitimi sonrasında Balıklı Rum Hastanesinde Staj yapmıştır. Yüksek Lisans bölümünü onur öğrenci olarak tamamlamıştır.
Eğitimler;
Mehmet Z. Sungur - BDT eğitimini almıştır.
Murat Dokur - Aile ve Çift Terapisi Eğitimi.
Aile Danışmanlığı eğitimini almıştır.
Bağımlılık Danışmanlığı eğitimini almıştır.
MMPI - Çok Yönlü Kişilik Envanterini Türk Psikologlar Derneğinden almıştır.
Moxo Dikkat testi eğitimini almıştır.
Hala devam etmekte olan eğitimleri bulunmaktadır.
Bilimsel Çalışmalar;
Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresinde makale sunumu yapmıştır.
Uluslararası Akademik Yönetim Bilimleri Dergisinde Danışman hocası Bahar Akoğlu ile birlikte: Başkasına Ait Bir Meme: Bir Olgu Sunumu makalesi yayınlanmıştır.
Çeşitli seminer, konferanslara katılmış ve katılmaktadır.
Ekinoba mah Mustafa Kemal bulv. No: 7/2 C Blok K:3 D:27, Büyükçekmece, İstanbul
Vajinismus Tedavisi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
d.....
Merve Hanıma tanıdıklar vasıtasıyla tanıştım. 6 aydır seans alıyorum ve çok memnunum. Depresyon ve tahammülsüzlük sebebiyle başlamıştım. Depresyonu aştık, tahammülsüzlüğüm olumlu yönde ilerledi. Kendisi tam bir safe place. Daha önce birçok kez terapi almama rağmen ilk defa bu kadar geliştim ve ilerledim. Kendisiyle ilerlemeye devam edeceğim.
e....l
cift terapisini olarak 3 seansa gittik ve mukemmel sonuclar aldik.evliligimiz merve hanim bize kattigi bakis acisiyla tespitleriyle 2 kere donulemez diye dusunulen yerden donduk.1-oncelikle harika bir dinleyici ve dinlerken sizin anlattiklrinizi icsellestirmesi karsi tarafi cok iyi hissettiriyor.2-danisanina guvende hissettirip ozguvenini sagliyor.3-bazi durunlarda sabirla dinleyerek harika tespitlerde bulunuyor ve tek kelimeyle nokta atisi yaparak insanin beyninde bir simsek caktiriyor sorunu o anda aydinlatarak cozulmesini sagliyor.4-merve hanimin yaninda garip bir sekilde kendimi kendim gbi hissediyorum.5- danisaniyla konusurken onu cok iyi analiz ediyor.6-isimleri olaylari asla tekrar ettirmiyor dersini cok iyi calisiyor.7-elestiriye,farkli goruslere acik.kisiyi degerleriyle kabul edip oyle degerlendiriyor.bu da kisiyi cok rahatlatiyor.
b....k
İlişki problemlerim ve sosyal fobilerim üzerine kendisine danışmıştım. Kısa sürede çok çok fazla yol alıp daha farklı noktalara kadar ilerledik ve inanılmaz memnunum.
Hatta şöyle diyebilirim ki farklı bir yere taşınmama rağmen haftada bir o trafiği çekerek yine de randevumuza zevkle gidiyorum. Kendisine her türlü konu hakkında açılabilirsiniz çünkü inanılmaz saygılı ve sevecen yaklaşarak tüm heyecanınızı dindirmeyi biliyor.
Her terapi seansı bittiğinde kendimi çok mutlu ve özgür, sanki haftada bir gördüğüm bir arkadaşımla sohbete gelmiş gibi hissediyorum ki yabancılara ve kalabalıklara karşı anksiyete krizleri geçiren birisi için fazlasıyla önemli.
Özellikle cinsel sorunlar, sosyal bozukluklar için bir uzman arıyorsanız ve bu konularda konuşmaya çekiniyorsanız kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
z...
Uzmana sosyal medyadan ulaştım. Hayatta sürekli aynı şeylerle karşılaşmaktan bıkmıştım, buna dur demek istedim. Ayrıca kendimi daha iyi tanıyabilmek için başvurdum. Bana çok iyi geldi. Farkındalığım arttı. Artık düğümleri çözdüm, çözüyorum. Merve hanım çok ilgili, kabullenici, yargısız. Onu herkese tavsiye ederim.
b...
Uzmana sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Başvuru sebebim; kaygılarımın hayatımı olumsuz etkilemesinden dolayıydı. 4. Seansı yaptık ve bana çok iyi geldi. Hatta 1 defa şehir dışına çıkmak durumunda kaldım onu online olarak yaptık. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. Çok güler yüzlü pozitif bir uzman.
h...
Merve Hanıma çift terapisi için başvurduk. Kapının güler yüzle açılması ve ev ortamı gibi kendinizi rahat hissettiğiniz bir danışmanlık merkezi. Aldığımız destekten dolayı ilişkimiz kurtuldu diyebilirim rahatlıkla. Uzman ve tarafsız bir psikolog. Bizim gibi sorun yaşayanlar destek alabilir. Tavsiye ediyorum.
ç.....
Merve Hanımla geçirdiğim terapi süreci sonrası kendimde keşfettiğim pek çok şey olduğunu fark ettim. Her seansımızda yaşadığım zorluklara rağmen sabırla ve dikkatle beni dinleyip farkına varmamı sağladıklarıyla hayatıma olumlu derecede etki etti. Kendisi alanında çok başarılı bir uzman
Ben eğitim hayatıma yönelik kişisel gelişim olarak seans aldım 7-8 seans çok memnunum devam etmeyi düşünüyorum ilgili birisi. Kendisine tesadüfen gittim çözüm odaklı ve gerçekçi olmasından memnunum. Desteği yeterli olduğunu düşünüyorum dışarı da bir sorun yaşadığım da kendisini aradığım da cevaplandırıp ilgileniyor.
Merve Hanım'ı çok seviyorum normal de psikologlarla çok anlaşamam ama çok iyi geliyor bitsin istemiyorum buluşma günümüzü iple çekiyorum çok başarılı yerinde ve zamanın da analizler ve nokta atışı yapıyor. Ben konuşurken de bana eşlik ediyor her sorumu cevaplandırıyor çok güler yüzlü ve çok cana yakın. 1 ay oldu gideli ama çoğu şeyim düzene girdi şuan bile onun sayesinde birçok şeyi başardığımı gözlemliyorum onu seviyorum.
İlişki terapisi için gittim 10 seans görüştüm seans almasam da irtibat halindeyiz şuan daha iyiyim. Kendisine araştırarak gittim. İlk önce 3 seans gittim daha sonra bazı şeyleri daha rahat yönetebildiğimi gördüm kontrollü şekilde ilerliyoruz.
Merve Çiltaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Çiltaş, Psikoloji. Size Merve Çiltaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Sanat Terapisi.
Merve Çiltaş adresi nerede?Merve Çiltaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ekinoba mah Mustafa Kemal bulv. No: 7/2 C Blok K:3 D:27 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Çiltaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Çiltaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Çiltaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Çiltaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Çiltaş hangi dilleri konuşuyor?Merve Çiltaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Çiltaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Çiltaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Çiltaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Merve Çiltaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Çiltaş hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Çiltaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu