- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Hiperlipidemi
- Şişmanlık (Obezite)
- Tip 2 Diyabet
- Kilo Problemi
Güvenevler Mahallesi 1928 sokak EKİNCİ GLOBAL İş Merkezi Kat:15 Daire:26, Yenişehir, Mersin 33140
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Diyetisyen Randevusu
Güvenevler Mahallesi 1928 sokak EKİNCİ GLOBAL İş Merkezi Kat:15 Daire:26, Mersin
Online Diyet
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Y
ya....
Sağlık geçmişimi, yaşam tarzımı ve hedeflerimi dikkate alarak bana özel hazırladığı program sayesinde sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme modelini öğreniyorum. Süreç boyunca her zaman ulaşılabilir, destekleyici ve motive edici olması; hem kontrollü kilo kaybında hem de genel yaşam kalitemde önemli ilerlemeler kaydetmemi sağladı.
Beslenmeme ek olarak önerdiği cihaz destekleri sayesinde kısa sürede hedeflediğim forma ulaşma konusunda da büyük fayda gördüm. Güler yüzlü ve samimi yaklaşımıyla süreci benim için çok daha kolay ve keyifli hâle getirdi.
Sağlıklı beslenmek ve kendinizin en iyi hâline ulaşmak isteyen herkese diyetisyenim Merve Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Dyt. Merve Çokgün • Diyetisyen Randevusu •
se...t
Kararlılığı beni şaşırtmıştı ilk gittiğimde, bana direk ne kadar zamanda ne kadar kilo vereceğimi söyledi ve yaptı da… İddalı gelmişti ama haklıymış kendisine bilgisine ve ilgisine kefilim. İyi ki gelmişim, yıllardır veremediğim o kilolar sonunda gitti
ee...b
Her zaman güleryüz her daim motive. Sağlığına kavuşmak isteyen, yenilenmek isteyenler için doğru adres
i̇....
Yıllardır aradığını bulmak gibi..8 yıldır defalarca verdiğim mücadelenin ve hayal kırıklıklarımın ardından geç buldum ama güç olmadı dedikleri..Her seansta koşa koşa gittiğim yer..keyifle zorlanmadan geçen süreç..Enerjisini samimiyetini anlatmaya burada ki yazı karakterinin sayısı yetmez..çok seviyorum çok..Sağlıklı beslenmeyi sevdiren diyetisyen..
gi...m
Kontrolsüz kilo almaya başladığım zaman Merve hanım ile tanıştım. Kendisi çok ilgili ve bilgisiyle doğru şekilde yönlendiren bir diyetisyen. Ayrıca, çalışanları da çok güler güzlü ve ilgililer. Merve hanımın yönlendirmesiyle eşimle birlikte sdm kalibra diyetini denedik ve bir türlü kıramadığım direnç kilomu kırdım. Hergün mesajla nasıl gittiğini sorması gün içindeki motivasyonumu yükseltti. Listelerini de zorlanmadan yaptım. Aklıma takılan her sorumda da hızlı bir şekilde dönüş sağladı. Her anlamda çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Ö
öz...r
Merve hanım randevusunda bekletmeden alması çok iyi, ilgili detaylı dinliyor ve espirili gülümseyerek yaklaşımı sayesinde bir rahatlama yaşıyorsunuz bana 18 kg verdirdi insülin direncim duygusal açlık yaşıyordum 1 kg veremiyordum çok yereler gittim kendim denedim asla kg veremiyordum gerçekten çok başarılı ve bilgili
Ö
öz....
Merve Hoca çalışmaktan keyif aldığım biri,o kadar motivasyonu yüksek ki istemeseniz bile onun enerjisine kapılıyorsunuz. Listeleri ve ilgisi ile sizi hem sakinleştiriyor hem zayıflatıyor. Randevusundan çıkınca Her anlamda hafifliyorsunuz diyebilirim:) iyi ki yollarımız kesişmiş sayesinde başardım.
me...e
Kişinin bireysel yaşam tarzına uygun diyetleri ve güleryüzlü ile kilo verme sürecimde beni çok iyi motive etti çok başarılı bir diyetisyen Merve hanım
g....m
Polikistik over hastasıyım ve Merve hanımın kolay uygulanabilir diyet programı ve tarifleri sayesinde kendimi aç hissetmeden hızlıca fazla kilolarımdan kurtuldum. Kendisinin yaklaşımı çok sıcak haftalık kontrollerime sanki bir arkadaş buluşması gibi rahat ve keyifle gittim. Listeleri oluştururken hastalığıma göre hem damak zevkimi hem hayat tarzımı dikkate alıp bana özel bi program çıkardı.
• Dyt. Merve Çokgün • Polikistik Over Sendromunda Beslenme •
se...y
Bir kere aşırı pozitif bir ortama giriyorsunuz.Her şey çok samimi.Diyet listeleri sıradan değil.Kolay erişelebilir ve farklı tatları bir araya getirip diyeti eğlenceli hale getiriyor
• Dyt. Merve Çokgün • Online Diyet •
Merve Çokgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Çokgün, Diyetisyen. Size Merve Çokgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Alkali Diyet, Kanserde Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Zayıflama, Gelişme Geriliği.
Merve Çokgün adresi nerede?Merve Çokgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 1928 sokak EKİNCİ GLOBAL İş Merkezi Kat:15 Daire:26 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Çokgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Merve Çokgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Merve Çokgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Çokgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Çokgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Çokgün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Merve Çokgün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Merve Çokgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Merve Çokgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Çokgün hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Çokgün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.