Diyetisyen Randevusu
Güvenevler Mahallesi 1928 sokak EKİNCİ GLOBAL İş Merkezi Kat:15 Daire:26, Mersin
Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
ya...
3 aydan kisa bir surede hic ac kalmadan sadece yagdan 12 kilo verdim dogum kilolarimdan ve buyuyen midemden dolayi cok korkuyordum ama Merve hanim guler yuzuyle cok yardimci oldu ve mutlu son
m ...k
Merve Hanım’ın güleryüzlülüğü sayesinde zayıflama sürecimde olumlu sonuç alacağıma emindim. 2 aylık seansımın bitmesi sonucunda tahminimden çok daha güzel sonuçlar aldım ve istediğim incelmeye ulaştım.
f....ş
15 yaşından beri pcos hastası yeme bozukluğu olan biriyim beraber 10 kg a yakın verdik sürecimiz devam ediyor kendisinden çok memnunum :)
i̇...y
Merve Çokgün Diyet Kliniği'nde aldığım diyetisyen hizmeti gerçekten harikaydı. Diyetisyen Merve Hanım, son derece bilgili, profesyonel ve anlayışlı bir yaklaşıma sahip. İhtiyaçlarımı dinleyip, bana özel bir beslenme planı oluşturdu ve bu süreçte bana sürekli destek oldu. Sayesinde hem sağlıklı kilo verdim hem de beslenme alışkanlıklarım konusunda bilinçlendim. Sağlıklı bir yaşam için diyetisyen arayan herkese Merve Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim!
m....h
Daha önce çok kez diyetisyenlere gittim 1 ay uygulayıp geri bırakıyordum. Ama Merve hanım gerçekten güler yüzüyle ilgi ve alakasıyla 3 ayda 22 kilo verdirtti bana iyi ki varsınız Merve Hanımm
c.....
Tanıştığımız ilk günden itibaren gerek tavsiyeleri gerek yaklaşımı ile sağlıklı beslenme ve kilo verme sürecimde en büyük destekçim oldu.Aç kalmadan, psikoloji bozulmadan da kilo verilebiliyormuş. Bunu birebir yaşadım.Başarılarının devamını diliyorum.
i.....
Kesinlikle Mersin’de bir numara bir diyetisyen olmakla birlikte süper mobil olması sayesinde tüm dünyadan danışmanlık alabilirsiniz. Çok uzun yıllardır veremediğim kilolarım vardı Merve Hanımın disiplini, en önemlisi motivasyonu ve cihazlarının da desteği sayesinde 3 ayda hiç aç kalmadan keyif aldığım şeyleri tüketerek 15 kilo verdim ve çoğu tabii ki yağdan. Normalde yorum yazmaya üşenirim ama içimden geldi çünkü beni hayallerimdeki vücuda kavuşturdu. Kliniğinin konumu ve cihazların manzarası da çok keyifli. Sayesinde şahane bir vücut ve düzenle oturtabildiğim bir beslenme düzenim var.
ca...u
Merve Hanımla aç kalmadan sağlıklı kilo verdim, yakın takipteydi hem içten hem de profesyonel bir süreçti
Merve hanım ile 6 ayda istediğim kiloya ulaştım hala koruyorum çok güler yüzlü herkese tavsiye ediyorum
g.....
Merve hanımın güler yüzü ve enerjisi ile harika bir diyet süreci geçirdim. Diyet listesi ve zayıflama cihazlarıyla çok başarılı sonuçlar aldım.Herkese tavsiye ediyorum
Merve Çokgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Çokgün, Diyetisyen. Size Merve Çokgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği.
Merve Çokgün adresi nerede?Merve Çokgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mahallesi 1928 sokak EKİNCİ GLOBAL İş Merkezi Kat:15 Daire:26 Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Çokgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Çokgün uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Çokgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Çokgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Çokgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Çokgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Çokgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Merve Çokgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Çokgün hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Çokgün tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler