Yaşar Üniversitesi Psikoloji bölümünü 3’üncülükle bitirmiştir. Yüksek lisans eğitimini ise Ege Üniversitesi Aile Danışmanlığı programı ile tamamlamıştır. Yüksek lisans çalışmasında ise “Erken ve Orta Çocukluk Döneminde Çocuğu Olan Ebeveynlerin Çocuklarıyla Arasındaki İletişimin İncelenmesi” adlı araştırmayı gerçekleştirmiştir.

Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kabul ve Adanmışlık Terapisi Eğitimlerini tamamlamıştır.

Mindfulness Temelli Stres Azaltma (MBSR), Mindfulness Temelli Bilişsel Terapi (MBCT), Mindful Ebeveynlik ve Mindful Yoga programlarının eğitmenidir.

Çalışma hayatına özel bir aile danışma merkezinde başlamış olup 2021-2023 yılları arasında Prof. Dr. Zümra Atalay’ın kurucusu olduğu Mindfulness Institute’de Eğitim Koordinatörü olarak görev almıştır. Şu anda ise Ege Gelişim Aile Danışmanlık Merkezinde Uzman Psikolog olarak görev almaktadır.

Yetişkinlerle online ve yüz yüze bireysel danışmanlık sürecine devam ederken online ve yüz yüze mindfulness temelli grup çalışmaları gerçekleştirmektedir.

Kişilerin günlük yaşamın içinde var olan zorlayıcı duygu ve durumlarla birlikte devam edebilmelerine destek olmayı ve kişilerin sahip oldukları stresi yönetebilmeleri için günlük yaşamlarına mindfulness becerilerini kazandırabilmeyi amaçladığı bir kariyer hedefi vardır.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Ege Gelişim Enstitüsü
Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1, Bayraklı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Randevu +19 daha fazla

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve Psikolog ile katıldığım 8 haftalık mindfulness eğitimi, gerçekten hayatıma değer kattı. Eğitim süresince hem derinlemesine bilgiler edindim hem de uygulamalı meditasyon pratikleri yapma fırsatı buldum. Merve Hanım’ın anlatım tarzı ve rehberliği sayesinde mindfulness kavramını sadece teoride değil, günlük yaşamımda da uygulayabilir hale geldim. Eğitim boyunca kendimi daha farkında, dengeli ve huzurlu hissetmeye başladım. Online format olmasına rağmen samimi ve etkili bir öğrenme ortamı sunuldu. Bu yolculuğa çıkmak isteyen herkese içtenlikle tavsiye ederim!

Konum: başka bir yer Diğer

Merve hanımla grup olarak mindfull ebeveynlik eğitiminde taniştik,kendisinin naifliği,ses tonunun etkililiği ile çok verimli bir eğitim yaşadim,iyi ki sizi tanimişiz

Konum: başka bir yer Diğer

Mindful ebeveynlik eğitimine katılmamın amacı; kendime iyi gelebilecek bu sürecin, çocuklarım, ailem içinde çok iyi geleceğini düşünmemdi. Ben mutluysam onlar da mutlu; bunu farkettiren ve tüm bedenimle, duyularımla hissettirebilen; Merve hanımdı. An’ın ve kendi önemimin farkını varmamı sağlayan; çok şefkatli bir yol gösterici, anlatıcı ve dinleyici… Merve hanımı tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Öğretilerine devam edeceğim. Tekrar görüşmek ve paylaşımları için sabırsızlanıyorum ;)

P
Konum: başka bir yer Diğer

Merve hanım ile Mindfulness eğitimi ile tanıştık, Merve hanımın açıklayıcı,anlaşılır iletişimi ve yardımları son derece kiymetli .İlk dersten itibaren son derece keyifli saatler geçirdim. 8 hafta su gibi akıp geçti ve sona ermesini hiç istemedim. kendimi, çevremi daha iyi tanımama, fark etmeme yardımcı oldu. Meditasyonlar ve konuşmalar çok faydalıydı ama en önemlisi pratik yapmanın ve tekrarın mindful olma halini geliştirip kalıcı etkilerini yaşamak ve hayata da uygulayabilmeyi öğrenmek faydalı oldu.İyiki yollarımız kesişti sevgili Merve

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve Hanım Kendimin farkına varmamı sağladı ve başucu bilgileri verdi, başarıları daim yolu açık olsun iyiki yoluma dokunmuş

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve Hanım ile hem mindfullness hem de birebir görüşmelere gerçekleştirdik. Kişisel gelişimime ve farkındalıklarıma çok büyük katkısı oldu.

T
Konum: başka bir yer Diğer

Merve Hanım ile Mindfulness Eğitimi sayesinde tanıştık. Güleryüzlü, sıcakkanlı, samimiyeti ve iyi anlatımı sayesinde danışanlarına güvende ve rahat hissettiriyor. Yaptığımız nefes egzersizleri ve anlattığı tattikler sayesinde stresimi kaygımı azaltabildim, farkındalığım arttı diyebilirim. Herkes faydalanmalı iyi bir psikolog arayışında olan herkese çokça tavsiye ediyorum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Merve Hanım ile bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 5 ay önce tanışma fırsatı buldum. Kendisine erkek arkadaşım ile ilgili yaşadığım bir zorlanma sebebiyle başvurmuştum. Kendisi gerçekten işinde profesyonel olmakla birlikte size de bu profesyonelliğin verdiği güveni daha ilk görüşmede veriyor. Sıcakkanlı ve güleryüzlü olması sebebiyle kendinizi son derece rahat hissedebiliyorsunuz. Kazandırdığı bakış açısı ile erkek arkadaşımla sorunlarımızı neredeyse 2 ay içinde çözdük. İyi bir psikolog arayışında olan herkese tavsiye ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Merve Hanım ile Mindfulness Eğitimi sayesinde tanışmıştık. Alanında uzman bir psikolog olan Merve Hanım, mütevazılığı, güler yüzlülüğü ve diksiyonuyla danışanlarına rahat bir ortam sunma anlamında tam bir profesyoneldir. Mutlaka bilgi birikiminden faydalanılmalı ve nefes egzersizleri kaçırılmamalıdır.

R
Konum: başka bir yer Diğer

Merve hanım'la mindful eğitiminde tanıştık ve kendisi çok güzel ve güzel anlatımıyla bilincli ebeveynlik detayları ni öğrendik ve şu anda onunbize kattığı taktiklerle hayatımıza devam ediyoruz kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz