Harbiye Psikoloji
Ergenekon, Halaskargazi Cd. no:37 daire:7, Şişli, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Harbiye Psikoloji Diğer

Daha ilk seansta kendimi daha iyi hissetmeye başlayacağımı hiç beklemezdim. Geçmişteki olumsuz terapi deneyimlerimin ardından kendimi rahatlıkla açabileceğim bir terapist bulmanın rahatlığını yaşattığı için kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Z
Konum: başka bir yer Diğer

Merve hanıma çok güvendiğim bir hekim arkadaşımın yönlendirmesi ile ulaştım. Hepimizin terapiye ihtiyaç duyduğu şu dönemde bana ilaç gibi geldi, güleryüzü ve samimiyetiyle kendisi iyi ki var. Kendinizi gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Yalnız kendisinin adresi burada yazan değil, Harbiyede kendi kliniğinde danışan kabul ediyor, gitmek isteyenler araştırıp bulabilir.

Konum: İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Diğer

Merve hanımdan yaklaşık 4 aydır panik atak ve kaygı sorunlarımdan dolayı destek alıyorum . Bu sürede oldukça yol aldık ve kesinlikle eskiye göre kendimi çok daha iyi hissediyorum. Çevremdekilerin de hissettiği bu süreçte kaygılarım oldukça azaldı. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

Konum: İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Diğer

çift terapisi olarak eşimle Merve hanıma gittik terapilerde sorunlarımızı ele alış şekli ve bizlerin üzerindeki etkisi olumlu şekilde yön buldu. boşanma sürecinden çıkmamızı sağladığı için ona çok teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Y
Konum: İstanbul Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi Diğer

Merve hanımla yaklaşık 6 aydır terapi sürecim devam ediyor. Danışanına yaklaşımı, bilgisi ve duruşu çok güven verici. Sayesinde çok yol aldım. Özellikle ilişki problemi yaşayanlara tavsiye ederim.

Profili düzenle veya yönet