Ege Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisans yapmıştır. Eğitimini yüksek onur öğrencisi olarak başarıyla tamamlayarak uzmanlığını almıştır. Yıllardır mesleğini etik ilkelere dayanarak en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyerek ilerlemiştir.
Mesleğini en iyi şekilde yerine getirme gayesiyle çeşitli konferans ve eğitimlere katılımda bulunmuştur. Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Şema Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk Değerlendirme Testleri, RECAD, Moxo dikkat testi ve MMPI kişilik testi aldığı sertifikalı eğitimlerden bazılarıdır.
Şu anda kurucusu olduğu Omni Psikoloji merkezinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarına hizmet vermektedir.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Görüşler içerisinde ara
Bana ve hayatımıza kattıklarına bakıyorum da iyiki sizi seçmişim , bu kadar büyük bir değişim yaşayacağımı hiç tahmin edemezdim , bende yarattığınız etki tahmin ettiğimin çok üzerinde , sonraki seanslarımızı sabırsızlıkla bekliyorum . Görüşmelerimiz çok keyifli ve sempatik geçiyor :)
Yaşadığım sorunlardan dolayı İntiharın eşiğine gelmiştim artık , çok yoğun bir dönemdi . Yakın arkadaşım Merve hocamdan seans aldığı benim de en azından bir kaç seans denememi önerdi . Merve hocam benimle tanışıp dinlemeye başladı sonrasında nasıl bir yol haritası izleyeceğinizi hangi teknikleri kullanacağımızı neler yapabileceğimizi konuştuk her adımda bana güven verdi . Benim söylediklerimi anlaması ve önemsemesi benim için önemliydi ve bunu bana hissettirdi . Sonrasında seanslara başladık beni ipin ucundan aldı diyebilirim . Sayesinde intihar düşüncelerinden tamamen kurtulmuş hayatı dolu dolu yaşayan bir insanım artık.
Mükemmel bir psikolog her seans sonrası arınmış hissediyorum rahatlamış huzur bulmuş bir şekilde ayrılıyorum ofisinden ve bir sonraki seansı iple çekiyorum .
Merve hanım ile bir süredir seanslara devam ediyoruz. Yaşadığım sorunlar konusunda hızlı bir şekilde çözüme ulaşmamı sağladı .Kendisinden ve tedavi sürecinden memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.
Merve hanımdan 4 aydır düzenli destek alıyorum. Beni anladığını hissedebiliyorum. Terapiye gitmeme sebep olan konularla ilgili çok güzel tespitleri oldu .Sayesinde farkettiğim şeyler hayatımda birçok şeyi yoluna sokmamı sağladı. Kendisi güleryüzlü samimi bütün hikayemi,her şeyimi rahatlıkla anlatabiliyorum. Karşıma çıkan beni etkileyen problemler ile daha sağlıklı başetmeye başladım. Benim geçirdiğim uzun süreli sıkıntılardan dolayı küçük kızım da çok etkilendi maalesef. Merve hanım çocuklar ile de çalıştığı için benim sürecim tamamlandığında çocuğuma da Merve hanımdan randevu alacağım çünkü bu konuda da sadece ona güvenebilirim.
Merve Hanıma internetten yaptığım araştırmalar sonucunda başvuru yaptım. Daha öncesinde başka bir psikoloğa gidiyordum ama farklı bir psikolog ile devam etmek istedim. Merve hanımı seçmemdeki en önemli etken iyi bir üniversiteden dereceyle mezun olması ve birçok sertifikaya sahip olması. O kadar zor dönemlerden geçtim ki iyi bir uzmanla terapi sürecine başlamam benim için çok önemliydi . Merve hanım ilk günden itibaren ne kadar doğru bir karar verdiğimi bana gösterdi . Her anlamda karşımdakinin çok iyi bir psikolog olduğunu görebiliyorum . Kendisi çok dakik ve seanslarda çok özenli. Her konuda çok titiz ve en küçük detaylara bile önem veriyor. Açıkcası buraya girip de böyle bir yorum yazacağım aklıma gelmezdi psikologlara karşı inancımı yitirmiştim. Ta ki Merve hanımı tanıyana kadar.
Daha öncesinde uzun bir sure ilaç tedavisi görmüştüm. Doktorum bir psikologla görüşmemin de iyi olabileceğini söyleyip beni Merve Hanıma yönlendirdi , biraz tedirgin bir şekilde gittim kendisine ama yaklaşımı kibarlığı ve profesyonel tutumuyla o kadar çok güven verdi ki kendimi çok rahat hissettim tüm sorunlarımı kendisine rahatça aktarabildim. Seanslarimiz devam ediyor ve ben artık ilaçlara ihtiyaç duymuyorum ,çok memnunum tüm süreçten. 38 yaşındayım bu yasima kadar meğer ne çok şey biriktirmişim ve Merve hanımla seanslara başlayana kadar bunların çoğunun farkında değildim , kendisiyle bu yolu yürümek çok keyifli ,enerjisi çok güzel. Çevreme de tavsiye ediyorum.
Merve Hanım alanında gerçekten çok iyi ve profesyonel . Yöntemleri sayesinde hayatımda olumlu sonuçlar aldım. Kendisi çok kibar, güler yüzlü ve fazlasıyla güvende hissettiriyor. Şu an kendimi iyi hissettiğim için seanslara ara versem de kötü hissedeceğim zaman artık bir çözümüm olduğunu bilmek , gidecek bir kapım olduğunu bilmek çok iyi hissettiriyor. Referans olduğum insanlarda çok memnunlar bu da beni mutlu ediyor.
Merve Hanım;özgüvenimi kazanmamda çok yardımcı oldu , profesyonel yaklaşımı ve detaylı açıklamalarıyla küçük adımlar atabilmenin büyük sonuçlar göstereceğini görebilmemi sağladı.Potansiyelimi ortaya çıkarma konusunda bana yardımcı olacağı konuşumdaki inancım sonsuz
Merve Hanımın iletişim kurmayı kolaylaştıran bir yaklaşımı var. Seans süresince , bugüne kadar kafamda dönüp duran ve çözümü zor sandığım sorunların kilidini kolayca açmama yardımcı oldu.Farkında olmadığım ama hayatımı zorlaştıran davranış kalıplarını fark etmemi sagladı. Kendisiyle terapi sürecine başladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.
Merve Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Demir, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Merve Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Merve Demir adresi nerede?Merve Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye No:28, Bulvar 28 Plaza, k:7, d:61 Eskişehir
- Hoşnudiye No:28 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Merve Demir hangi dilleri konuşuyor?Merve Demir ile İngilizce, Hollandaca dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 107 hasta / danışan, Merve Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu