Uzman Psikolog Merve Demir, Ege Üniversitesi Psikoloji bölümünden dereceye girerek ikincilikle mezun olmuştur. Erasmus programıyla Hollanda'ya gitmeye hak kazanmış ve lisans eğitiminin bir döneminde Fontys University of Applied Science'ta Psikoloji eğitimi almıştır. Farklı bir kültürü tanımak ve o kültürün psikoloji eğitimine dahil olmak teorik bilgilerinin yanı sıra iletişim becerileri ve empatik bakış açısını daha da geliştirmesine olanak sağlamıştır. Anadolu Üniversitesinin Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi'nde stajyer psikolog olarak görev almıştır.

Ege Üniversitesi'nde Aile Danışmanlığı alanında yüksek lisans yapmıştır. Eğitimini yüksek onur öğrencisi olarak başarıyla tamamlayarak uzmanlığını almıştır. Yıllardır mesleğini etik ilkelere dayanarak en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyerek ilerlemiştir.

Mesleğini en iyi şekilde yerine getirme gayesiyle çeşitli konferans ve eğitimlere katılımda bulunmuştur. Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Şema Terapi, Oyun Terapisi, Çocuk Değerlendirme Testleri, RECAD, Moxo dikkat testi ve MMPI kişilik testi aldığı sertifikalı eğitimlerden bazılarıdır.

Şu anda kurucusu olduğu Omni Psikoloji merkezinde çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarına hizmet vermektedir.

Banka Havalesi

Göster

Nakit, Banka Havalesi

Online Danışmanlık +14 daha fazla

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Seans sürecini çok iyi bilen, bildiği metodları , aldığı eğitimleri çok iyi kullanan, karşısındakini dinleyen, sorunları doğru tespit eden, empati yeteneği fazlaca gelişmiş biri Merve Hanım. Seans süreci boyunca kendimi hep güvende hissettim , var olan problemlemlerimin hepsini incelikle ele aldı ve tek tek çözüm geliştirdi .Merve hanımın ses tonu , akıcı konuşması ve diksiyonu sayesinde onunla iletişim kurmak çok kolay. Bir türlü aşamadığı ,çözemediği sorunları olan herkese Merve hanımla terapi sürecine başlamasını tavsiye ederim .

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Merve hanım ile tavsiye üzerine tanıştık.içinde olduğum uzun ve yorucu bir süreç olan yas süreciyle ilgili başvurmuştum.Merve hanım profesyonelliği , empati yeteneği ve bilgisiyle bana çok destek oldu. Dürüstlüğü ,mesleğini gerçekten sevmesi, ilgisi ve her daim bana destek olacağını hissetmem benim seanslara devam etme sebebim. Güvenilir ,samimi ,içten , güleryüzlü ve bilgili bir psikolog .Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Merve Hanım çok tatlı bir insan , kendisini çok seviyoruz . Kızımın davranışlarıyla ilgili gittik yanına , bir türlü sağlıklı iletişim kuramıyoruz evin içinde sürekli bir çatışma halindeydik bu da hem beni hem eşimi çok yoruyordu . Merve hanımla seanslara başladıktan sonra kızımın davranışlarında ve bizimle olan iletişiminde olumlu yönde çok fazla değişim oldu . Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz Merve Hanımı .

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Uzun araştırmalarım sonucu Merve hocama denk gelmek hayatımdaki en büyük şanslardan biri oldu benim için hayatımdaki dönüm noktalarından biriydi . Seans sürecinde o kadar samimi ve içten ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum . Kendimi ifade etmekte zorlandığım anlarda bile o kadar güzel anlıyor ki beni ve duygularımı zaman kaybı yaşamadan çözüme odaklanabiliyoruz. Diksiyonu o kadar düzgün ki karşınızdakinin çok iyi bir psikolog olduğunu anlayabiliyorsunuz . Seanslarda sanki yıllardır kendisini tanıyormuşum ve her şeyi paylaşabilirmişim gibi hissediyorum çünkü biliyorum ki ne anlatırsam anlatayım beni yadırgamadan dinleyecek ve beni anlayacak biri var karşımda . Merve hocamla tanışmak bana çok iyi geldi artık kendimi daha iyi ve özgüvenli hissediyorum.İyi ki varsınız.

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Merve hanımı tercih edip terapiye başladığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Psikologunuzla enerjinizin tutması her şeyi konuşabilmeniz ve psikologunuzun yaşadığınız tüm sorunları bir şekilde çözüme kavuşturacağını bilmek insana büyük bir güven veriyor . Eğer dinlenilmek anlaşılmak ve iyileşmek istiyorsanız Merve Hanımı tavsiye ediyorum .

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Merve hocamla biraz tesadüfi şekilde karşılaştık ama iyi ki tanımışım kendisini . Kendim ve eşim için gittim kendisine . Eşimin yıllardır devam eden depresyonu ve onunla olan iletişim problemlerimizi çözebilmekti temelde amacımız ancak seanslar ilerledikçe aldığımız sonuçlar çok daha iyi oldu hem eşim günler geçtikçe kendini daha iyi hissetmeye başladı hem de eşimle daha önce hiç yapmadığımız deneyimlemediğimiz şeyleri deneyimlemeye başladık . Geziyoruz beraber etkinliklere katılıyoruz evde sürekli beraber bir şeyler yapıyoruz . Merve Hocam sayesinde hem eşim yaşamdan keyif almaya başladı hem de benim ilişkim canlandı .

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Aile Danışmanlığı Randevusu

Eşimle aşamadığımız sorunlar için gittik. Kendisi ilgiyle dinledi bizi. Henüz başındayız ama Merve hanımın bize iyi geleceğini düşünüyorum.

R
Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Sınav stresini yönetemediğim , özgüvenimi kaybettiğim , kaygılar içinde boğulduğum ve artık başarılı olacağıma dair olan inancımı kaybettiğim bir dönemde tanıştım Merve Hanımla . Bütün sorunları tek tek ele aldık . Stresimi yönetmeyi, kendimle ilgili algılarımı değiştirmeyi, insanlarla doğru iletişim kurmayı ve duygularımı kontrol etmeyi onunla öğrendim. Samimi ve içten tavırları hep güvende ve rahat hissettirdi beni. Üstünden gelemediğim çoğu şeyi onun sayesinde aştım. iyi ki varsınız.

Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Zorlu bir süreçten sonra kendisine gitmeye karar verdim . Artık durumlar kontrolümden çıkmış gibiydi herhangi bir konuda kontrolüm yok gibi hissediyordum . Merve hanım sayesinde benlik algımı ve özgüvenimi geliştirdik . Şimdi olayları daha geniş bir pencereden görebiliyorum, farkında olmadan üzerime aldığım gereksiz sorumlulukları bırakırken rahatladığımı hissediyorum. Henüz seanslarımızı tamamlamadık ancak kendimdeki değişimi gördükçe mutlu oluyorum.

Y
Konum: Omni Psikoloji Uzm. Psikolog Merve Demir Bireysel Danışmanlık

Merve hanımla büyük bir buhranın eşiğinde olduğum bir dönemde tanıştık ve iyi ki de tanıştık.. hem asistanı hem de kendisi bana o kadar ilgili ve nazik davrandı ki kendimi çok rahat hissettim . Seanslar o kadar akıcı ve keyifli geçiyor ki hiç bitmesin istiyorum . Seans saatimin gelmesini beklerken Merve hanımın asistanıyla yaptığımız sohbetler de çok keyifli oluyor böylece seanslara modum çok daha yüksek ve rahatlamış giriyorum. Umarım sizlerde en kısa sürede kendileriyle tanışma şansı bulursunuz