Aile Danışmanlığı Randevusu
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
EMDR Terapi
Aile Danışmanı Merve Demir; Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ndeki lise eğitiminin ardından Kırıkkale Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Ardından Haliç Üniversitesi Uygulamalı Psikoloji Yüksek Lisansını tamamladı. İlişki,evlilik sorunları ve cinsel sorunlarla ilgili olarak bir çok eğitim almış olan Merve Demir alanıyla da ilgili eğitimlerde vermeye devam etmektedir. Meslekte 5 yılı aşkın süredir çalışmalarını sürdürmekte olan Merve Demir yalnızca ilişki sorunları, cinsel sorunlar ve vajinismus üzerine çalışmaktadır.
Almış Olduğu Eğtimler;
- Aile Danışmanlığı Eğitimi (Kırıkkale Üniversitesi)
- Vajinismus Terapi eğitimi
- Gottman Çift Terapisi Eğitimi
- Emdr Terapisi Eğitimi- Zİ&ON Psikiyatri
- Pedagojik Formasyon Eğitimi (Kırıkkale Üniversitesi)
- Cinsel Sağlık Enstitüsü (CİSED)’den Cinsel Terapi Eğitimi aldı
-Cinsel Terapi Eğitimi ana başlıkları şu şekildedir: 1.Vajinismus Terapisi(Cinsel ilişkiye girememe,Cinsel ilişkide kasılma ve cinsel ilişki korkusu)
2.Disparoni Terapisi(Ağrılı ve Acılı Cinsel İlişki)3.Erken Boşalma Terapisi 4.Cİnsel İsteksizlik Terapisi 5.Ereksiyon Problemleri Terapisi 6.Boşalma ve orgazm sorunları terapisi 7. Geç Boşalma Terapisi 8.Cinsel Kimlik ve Yönelim ile İlgili Terapi
ÇATED 1.Ulusal Çift ve Aile Terapisi Kongresi
Uzmanlık Alanları
Çift,Evlilik ve Aile Psikolojik Danışmanlık Cinsel Danışmanlık (Vajinismus,Erken Boşalma,Cinsel İsteksizlik,İktadırsızlık ve tüm cinsel sorunlar)
ş....t
9 yıllık evliligimizinde yeni bir başlangıç yapmamizda bize cok yardimci oldu, önerileri tavsiyeleri ve ödevleri iliskimizin iyileşmesi icin cok yardimci oldu.sicak kanliligi bir aile dostu gibi icimiz rahat sohbet ortami tadinda seanslar oldu.umarim başka hayatlarda güzel dokunuşları olur ...
a....h
Merve hanımı tercih etmekten yana çok şanslıyız sorunumuzu çözdü,aklımızdaki soru işaretlerini ve kaygılarımızı giderdi mutlaka tavsiye ederiz.
e....a
Öncelikle birçok isim arasından Merve hanımı seçmek ben ve eşim için büyük bir şans oldu. 2 aylık evliyim. Başlarda olur zamanla diye düşündük ama baktık durum psikolojik iyi bir destek almamız gerektiğini tespit ettik. Ve bizim için bu karanlık yolda ışık tutması için Merve hanımla çalıştık. Gerçekten çok ilgili bir insan. İşini kesinlikle hakkıyla yapan bir hanımefendi. 4.gün yendik sorunumuzu hem de online bir şekilde. Tabiki Merve hanımın desteği ve bolca kendimize inancımızla. Kesinlikle vajinismus sorunu olanlara tavsiyem arkadaşlar bir destek alın ve bu sorun daha da büyük bir problem olmadan kurtulun.Merve hanımın desteği ve verdiği ev ödevlerine uymanız doğrultusunda bu bir problem değil mutluluk olacaktır zaten sizler için
n....o
Danışmanımız, aile içindeki dinamikleri ve sorunları dağılımı anlama yeteneği ile gerçekten etkileyici bir profesyonel. Her seans, düşünceli ve dikkatli yaklaşım sayesinde, aile üyeleri arasında daha iyi bir iletişim ve anlayış geliştirmemize yardımcı oldu. Sorunları tartışmalarının bilgisi ve deneyimi sayesinde daha güçlü ve Desteklenmiş hissiyatımız, sürekli desteği , ailemizin performansının gelişmesinde büyük bir rol oynadı ve her zaman güvenilir birisi.
Bizde kendisine çok sükran borçluyuz.
ş....t
Bir çok yerden görüş aldım ve psikotime la başladım 4 yıldır evliyim ve tedavi olmaya karşıda cekincem korkularım vardı ve bu cesareti kendimde bulamiyordum ama merve hanımla ilk görüşme seansın da bana kattığı ozguven enerji bana ilk seansta bile iyi gelmişti ve 3 günlük bi süreçte kendimde ki farka inanamadım merve hanıma emeklerinden dolayı ve ilginizden dolayi memnuniyetimi bildirmek isterim ve benim gibi çekinen korkanlar içinde kendinize inanın ve merve hanımın desteğiyle sizinde bunu alabileceğinizi biliyorum hersey için
ö.....
6 yıllık evlilik sürecimde sürekli olarak kaçındığım vajinismus sorunum 6 seans sonunda çözüldü. Bu sıkıntıyı yaşayan herkese ertelemeden bunu aşmaya çalışmasını öneriyorum
Bir yıldır evliyiz ve vajinusmus gibi bir durumun varlığını kabul etmemiz zaman aldı ve sürekli halledebileceğimizi düşünüp erteledik. Bu tarz bir konuyu birileri ile konuşabilmek öneri almak da yaşayanlar bilir o kadar zor ki yorumlar sayesinde Merve Hanım la tanıştık. Verdiği ödevlendirmeler ve motivasyon sayesinde 3 gece 4 gün gibi bir sürede sorunumuz çözüldü. Daha fazla zaman kaybı olmadan hızlıca hareket etmek en doğrusu bunun farkına vardık. Durumu kabul edip herkeste olabileceğini düşünüp karalar bağlamadan çözmeye çalışmak gerekiyor. Bir yılımızdan özür diliyorum !
Yeni evlendim ve 2 haftalık evliyim vajinusmus olduğum için cinsel birliktelik yasiyamiyrduk eşimle Merve hanıma geldim ve 3 gece 4 gün gibi bir sürede tedavi bitti çok mutluyuz iyi ki Merve hanım
si...z
Merve hanımı, ilişkimizin kırılma noktasında bulduk İstanbulda olduğumuzdan sürecimizi online olarak yürüttük. Eşim ve ben neredeyse birbirimize tahammülümüzün kalmadığı, iletişim kuramadığımız, birbirimizi dinlemediğimiz, istek ve ihtiyaçlarımıza önem vermediğimiz bir dönemdeydik.Boşanma işlemleri başlatmadan önce aile danışmanından destek almak istedik ve yollarımız kesişti. Merve hanım, bizlere emek emek birbirimizi anlamayı, sevgimizi karşımızdakine hissettirmeyi, sorunları doğru dilde aktarmayı, beraber uzlaşmayı, doğru iletişimi işledi. Süreç boyunca bizleri güler yüzüyle dinledi yeri geldiğinde bireysel görüşmeler yaptı, yeri geldi ödevler verdi. Bizlere anlattığı tüm bilgiler verdiği tüm ödev ve kitaplar bu gün bizi sağlıklı bir evlilik noktasına getirdi. Merve hanım, bir ilişkiyi doğru yürütmeyi bizlere öğretti iyi ki yolarımız kesişti. Boşanmanın tek çare olduğunu düşünürken, başladığımız aile danışmanlığı attığımız en doğru adım oldu. Mutlu, huzurlu hallerimize geri döndük.
b....b
Merhaba Merve hanimi yakınım tarafindan keşfettim iyiki de güvenip gitmişim Merve hocanin sayesinde vajinusmus hastalığından kurtuldum ilk başta ilerleyemeceğimi düşünmüştüm ama yanılmışım her şeyi hayalimdende güzel oldu iyi ki MERVE HOCA...
Merve Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Demir, Aile Danışmanlığı. Size Merve Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Aile Danışmanlığı Randevusu.
Merve Demir adresi nerede?Merve Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlıca Mah. Bağlıca Bulvarı 6B/13 Blok 2 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Merve Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Merve Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 57 hasta / danışan, Merve Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Merve Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.