Psk. Merve DEMİRCİOĞLU
Kılıçdede Mah.56'lar Sokak.No:46/3 Kat:2 Bakon Ellialtılar Apt. İlkadım, Samsun, Samsun

Nakit, Banka Havalesi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Online Danışmanlık +66 daha fazla

Banka Havalesi

Randevu +6 daha fazla

Cinsel Terapi

Psk.Merve Demircioğlu
BARIŞ MAH. BELEDİYE CAD. GINZA LAVINYA PARK RESİDENCE B BLOK NO: 30 KAT:8 İÇ KAPI NO: 158,, Beylikdüzü, İstanbul

Bilişsel Davranışçı Terapi +8 daha fazla

Bireysel Danışmanlık

Cinsel Terapi

Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Bi'Şey Seans Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Aile Danışmanlığı Randevusu

Psk. Merve DEMİRCİOĞLU

BARIŞ MAH. BELEDİYE CAD. GINZA LAVINYA PARK RESİDENCE B BLOK NO: 30 KAT:8 İÇ KAPI NO: 158,, İstanbul

Psk.Merve Demircioğlu

Merve Demircioğlu, 2017 yılında Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur.Ardından, yine Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Evlilik ve Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans programını 2019 yılında tamamlayarak mesleki hayatına başlamıştır.Lisans eğitimi ve Yüksek Lisans dönemlerinde Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Klinik, Rehabilitasyon, Kreş ve Okullarda gönüllü staj yapmıştır. Samsun’da özel bir hastanede psikoz, borderline, bipolar bozukluğu ve bakıma muhtaç hastalarla çalışmıştır.Ardından, rehabilitasyon merkezlerinde çocuk, ergen ve yetişkin alanlarında özel gereksinimli bireylerle, bireysel ve grup olarak çalıştı.Kreşlerde ve anaokullarında çocukların gelişim dönemleriyle ilgili kurum Psikoloğu olarak çalıştıktan sonra, kendi kliniğinde Çocuk, Ergen,Yetişkin, Aile & Çift alanlarında yüz yüze ve online olarak terapi hizmeti vermektedir.

Yetişkinlerde,Depresyon, Obsesif Kompulsİf Bozukluk(takıntı), Kaygı Bozukluğu, Yeme Bozuklukları, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Panik atak, Sosyal Fobi alanlarında aktif olarak çalışmakta, Çift ve evli olan bireylerde uzmanlığını aldığı alanla ilgili çalışmalar yürütmektedir.

Çocuklarda Gelişim Testleri uygulamaktadır.(DEHB) Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Öfke, alt ıslatma, tırnak yeme, kardeş kıskançlığı, okul problemleri, sınav stresi, çocuklarda yeme ve uyku problemleri, boşanma sonrası problemler gibi konularla çalışmaktadır. Objektif çocuk testleri eğitimi, çocuk resimlerimin psikolojik analizi eğitimi kapsamında çocuklarla çalışmalar sürdürmektedir. Oyun terapisinde, BDT tekniği ile çocuğun içsel dünyasında yaşadığı (korku, öfke, kıskançlık vs.) yoğun duyguların, çatışmaların oyuncaklara ve oyuna aktarımı ile ilgili çalışmaktadır.

Çalışma Alanları;
-Yetişkinlerde BDT
-Yetişkin testleri
-Çift ve Evlilik Danışmanlığı
-Çocuk ve ergenlerde BDT
-Çocuk testleri
-Oyun terapisi

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Randevu

Merve hanim beni anliyor ve iyi olmam icin cok guzel yonlendiriyor kendisiyle yola devam edecegim

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Randevu

Merve hanımla görüştükçe kendimi daha iyi ve özgüvenli hissediyorum. Kendisi çok kibar ve insanı rahatlatıyor, özgüven kazandırıyor. Faydalı geçtiğine inanıyorum, zamanla onunla birlikte cok daha güzel bir yere geleceğime inanıyorum. Gitmeye devam edecegim

Y
Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Randevu

Öncelikle Merve hanımdan gerçekten çok memnun kaldım her ne sıkıntınız var ise muhakkak içiniz rahat bir şekilde anlatabilirsiniz beni o kadar güzel yönlendir di ki hayatımda ince dokunuşlarla yeniden kazandırdı anlatımı beni yönlendirmesi hayatımdaki tüm olumsuzlukları yeniden şekillendirerek gerek tavsiyeleri ile gerek fikirleri ile sanki daha önce neredeymiş dedirtirdi herkese tavsiye ediyorum mutlaka herkesin hayatında olması gereken uzman psikolog Merve hanım

T

Aile danışmanlığı ve bireysel terapi için başvurdum. 1 yıl oldu gittik. Eşimle çift terapisi ve bireysel olarak seanslara katılıyoruz. Sürecimiz çok iyi ilerliyor. Hayatımda değişiklikler oldu. Seansa giderken mutlu oluyoruz. Seansa gitmeyince boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Araştırarak kendisini bulduk. Etrafımdaki herkes Merve Hanım'a gidiyor ve bunu tesadüfen öğrendik. Her aradığımda ulaşabiliyorum kendisine. Hiçbir zaman terslemiyor beni. Merve Hanım gerçekten keyifli biri. Seansların da objektif olduğunu düşünüyorum. Dengeyi çok iyi sağlıyor. Eşime söz geçirmeyi çok iyi başarıyor. İşini çok seviyor, takibi iyi. Bunaltmayan bir kişiliğe sahip. Aşırı memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Anksiyete bozukluğu için gittim. 3-4 seans aldım. Şu an devam etmiyorum. Seans sonrası bir değişiklik oldu ama kalıcı olmadı. Tavsiye üzerine başvurdum. Merve Hanım çok iyi, güler yüzlü, samimi ve yaklaşımı gayet güzel. Memnun kaldım.

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Normal Randevu

Merve hanım ilk günden itibaren hayata olumlu yönde etki edebilecek tavsiyelerde bulunan , güler yüzlü , işini layıkı ile yerine getiren bir psikolog . Kendisi ile görüştüğüm için çok mutluyum , Kendisi bu işi gerçekten ciddiye alıp danışanlarına yardımcı olmak için elinden gelenin fazlasını yapan birisi . Ayrıca ETİK değerlere verdiği önemi unutmamak gerekir . Teşekkürler Merve Hanım :)

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Bilişsel Davranışçı Terapi

Merve Hanım'la birkaç seans gerçekleştirdik.Terapi sürecim hala devam ediyor ama şimdiden kendime uygun bir seçim yapmışım diyebilirim. Sizi gerçekten anlayan ve olaylara bakışınızı değiştiren çok etkili bir yaklaşımı var.İletişim konusunda sıkıntı yaşanabileceğini sanmıyorum,gönül rahatlığıyla öneririm.

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Psikoloji Randevusu

Aile gibi olduk .kızım 7 yaşında ve merve hanimin yanina gitmek icin sabirsizlaniyor bize cok sey katti ve katmayada devam edecegine inaniyorum.

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Aile Terapisi

Merve hanım bence en iyi aile danışma ni ilgi alaka si ikna kabiliyeti süper onun desteği ile bir çok şeyin üstesinden geldik kendisine çok teşekkür ediyorum herkes e tavsiye ediyorum,

Konum: Psk. Merve DEMİRCİOĞLU Psikoterapi

Merve hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde tanışma fırsatım oldu,genelde psikologlara hep bir ön yargıyla yaklaşıyordum fakat kendisi bunları kırmamı sağladı. Çok ilgili ve profesyonel şekilde yaklaşıyor. Örnekleri ve elde tutulur cözüm önerileriyle kendimi anlamamı ve sıkıntıları yalnız başıma çözebilmemi sağladı. Yeni bir bakış açısı kazandırdı. Merve Hanımı tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.