Yeni Batı 24, Yenimahalle, Ankara

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi +28 daha fazla

Bağımlılık Terapisi

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Uzman Klinik Psikolog Merve Doğan
Lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümünde tamamlayan Merve Doğan, Yüksek lisansını İstanbul Rumeli Üniversitesi Yetişkin Klinik Psikoloji alanında yapmıştır. Lisans sürecinde Başkent Üniversitesi psikoloji topluluğu başkan yardımcılığı ve başkanlığı yaparak travma ve stres etkinlikleri, sosyal dayanışma etkinlikleri, kokteyl ve sosyal etkinlik organizasyonları, bilim ve sanat etkinlikleri, sivil toplum ve yardımlaşma, bölüme katkı sağlayabilecek eğitimler vs. düzenlemiştir.
2019 yılından 2021 yılına dek Zerdali Kreş ve Anaokulunda kreş Psikoloğu olarak görev almış ve dışardan danışanlarına kendi ofisinde ya da online olarak psikoterapi yapmıştır. Bağımsız olarak belediye çalışanlarına ve yetişkinlere eğitimler düzenlemiş ve sunmuştur. Bu süreçte Yetişkin klinik psikoloji alanında;
Bilişsel Davranışçı Terapi (Hakan Türkçapar, BDPD),
Psikodinamik Terapi (Szan Uğur Girginer)
Psikodinamik Psikoterapiler 3 düzey ve süpervizyon (Otto Kernberg, İstanbul Psikoloji Okulu),
Aile Danışmanlığı (Psikoterapi Ankara ve Olgu Eğitim),
EMDR ( Emre Konbuk, Asena Yurtsever, DBE),
1. ve 2. Düzey Gottman Çift Terapisi (Filiz Kaya Ataklı ve Özge Altan Aytun, Psikoloji İstanbul) ve daha nice eğitimler almış, kongrelere ve psikoloji etkinliklerine katılmıştır. Sık sık seminerler ve eğitimler de vermektedir. Yetişkin alanda çalışıyor olmasına rağmen yetişkinlerin de bir dönem çocuk olduğu düşüncesi ile çocukların ihtiyaçlarını öğrenmek ve anlamak amacı ile çocuk psikolojisi alanında da eğitimler almıştır ve 2 yıl kadar özel bir kreşte ebeveynler ve çocuklarla çalışmıştır.
Şu anda ise Myrina Psikoloji merkezinin kurucu yöneticiliğini yapmakla birlikte yetişkin ve aile terapisti olarak çalışmaktadır.
Akademik olarak ise;
Narsistik Kişilik Özelliklerine Sahip Bireylerin İlişki Doyumu ve Yaşam Doyumu Üzerinde Duygusal Manipülasyon ve Bilişsel Çarpıtmaların Aracı Rolünün İncelenmesi (YL Tez).
Romantik İlişkilerinde Kıskanç Olan Bireylerin Romantik Aldatmaya Bakış Açısının İncelenmesi (Lisans Tez)
Travmatik Bir Olaya Maruz Kalan Üniversite Öğrencilerindeki İlişki Doyumu (Lisans Ek Tez)
Ebeveynler için 0-2 Yaş Bebek Gelişim Seti
Çocuğa Yönelik Şiddete Dair Ebeveyn Bilgilendirme Eğitim Projesi
İleri Yetişkinlik Dönemi Fiziksel, Bilişsel, Sosyal-Duygusal Gelişim Özellikleri
The Effects Of Gender Factor In Decision-Making
Ergenlerde Romantik İlişki Broşür Çalışması isimli çalışmaları yapmıştır.

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoterapi

Hayat enerjime yeniden kavuşup anksiyete bozukluğu durumumu sayenizde yendim, iyi ki varsınız Merve hanım.

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Merve hocama hayatımın kötü giden bi döneminde gitmeye karar verdim iyiki de böyle bi karar vermişim ki artık kendimi daha iyi öfkesini kontrol edebilen özgüvenli daha değerli hissediyorum iyiki tanışmışız merve hocam sakin net tavrı seanslarımızı çok verimli geçirmemize sebepti myrina psikoloji artık benim ikinci evim sizi çok seviyorum

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Randevu

Merve hanım oldukça sakin konuşurken karşındaki kişiye dinginlik veriyor.Sağlıklı düşünebilme,sakinliği koruma ve harekete geçme konusunda çok yardımcı oldu.Sorununuz ile ilgili nokta atışı yaparak sorunun çözülmesi için gerekli ortamı profesyonel bir şekilde sağlıyor.Merve hanıma yardımları için teşekkür ederim.

Z
Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Randevu

merve hanıma tavsiye üzerine çok çekinerek gittim. ilk seanstan sonra gerisine resmen gün saydım. fark ettim ki ben değişebiliyorum baş edebiliyorum. öfke kontrol problemim için gitmiştim şuan da kontrol seanslarımız devam ediyor etrafımdaki herkes değişimimin farkında. merve hanım özgüvenimi yerine getirdi ve bana öfkemle baş etmeyi öğretti. ayrıca kişiliği ve tavrı ile güven veriyor hem en rahat olduğunuz yerde hem sınırlar içinde profesyonel bir alandasınız. ikisinin dengesinde kendimi buldum. merve hocama saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum

K
Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Merve hanım çok ilgili ve işini severek yapıyor. Benim gibi zor bi hastaya karşı çok hassas ve nazik davrandı, bunun için çok teşekkür ediyorum. Tedavi sürecimden bu yana hayatım olumlu anlamda değişti. Kesinlikle öneriyorum. Tedavi sürecimde myrina psikoloji ekibiyle aile gibi olduk hepsine teker teker teşekkür ederim.

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Daha önce bir kaç kez olumsuz psikolog deneyimi yaşamıştım ve çok mutsuzdum. Çevremdekilerin önerisi üzerine gittiğim bu klinikte tekrar hayata bağlandım. Merve hanım kaybettiğim özgüvenimi bana geri kazandırdı. Eger sizinde hayatla ilgili olumsuz düşünceleriniz varsa,kendinize güvenmiyorsanız ve hayatsal şeylerden artık zevk almıyorsanız Merve hanımı tavsiye ediyorum. Kendisine sonsuz teşekkürler.

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoterapi

Öncelikle Merve hanımın yöneticisi olduğu Myrina Psikoloji Kliniği tek kelimeyle harika. Girer girmez kendimi huzurlu hissettiğim bir yer. Çalışanlar samimi ve içten. Her şekilde yardımcı olma odaklılar. Merve hanımla olan görüşmeler sonucunda problemlerimle baş etmeyi ve hayatımda farkında olmadığım bir çok alanda farkındalık kazanmamı sağladı. Merve hanımla çıktığım bu terapi yolculuğu bana çok iyi geldi. Kendisine sonsuz teşekkürler ve sevgiler.

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Kişiliği ve sakinliği güven verici.Yaklaşımı, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklaması memnun edici. Profesyonel bir tutumu var. Dinlendiğinizi hissettiriyor. Sorduklarına verdiğiniz cevapları değil cevap verme şeklinizi veya soruyla ilgili kurduğunuz cümleleri önemsiyor.

Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Yaşadığım bazı olaylar yüzünden zor bir dönemden geçiyordum ve o sırada Merve Hanımdan terapi desteği aldım. Benim için oldukça özel ve verimli bir terapi süreci oldu. Bu süreçle birlikte huzurumu ve hayata karşı umudumu geri kazandım. Merve hanımın güven verici yaklaşımı, özverisi ve anlayışı sayesinde bu dönemi en iyi şekilde atlattığıma inanıyorum.

T
Konum: MYRİNA PSİKOLOJİ Psikoloji Randevusu

Hayatımın kaygılı geçirdiğim kısmında Merve Hanımla karşılaştım. Bu süreçte yaptığımız terapiler bana çok iyi geldi. Kendimi daha iyi hissetmeyi öğrendim. Herkese tavsiye ederim.